Bilemiyorum işte bunu bazılarıda hiç çizgisini bozmuyor evlense bile. Bide kötüyü savunacak kadar körse zaten benden vazgeçmiş demektir ben sadakatimi göstericem, her zaman yanında olduğumu bilsin yeterMaalesef nişanlıyken önemsiz ya da başedilebilir görünen bazı şeyler evlenince tahmininizden daha ağır gelebiliyor. Ayrıca bu süreçte eşiniz de yavaş yavaş değişiyor, başkalaşıyor, ailesine karşı hassaslaşırken siz el konumuna düşüyorsunuz. Nişanlıyken ne kadar mesafeli ve dik durabilirseniz o kadar iyi. Çünkü bu ilerde sizin için bi kalkan oluyor: Deşiğmedim, böyleydim...
Valla benim esimde nisanlim iken hep senin yaninda olacagim diyordu evlenirken isin rengi degisiyor, gorumcem ile ilgili bisi sordum diye benle iki hafta konusmadi nerdeyse, o yuzden dikkatli ol, sadece yapabilecein kendini de garanti almak adina nisanlin aradiginda agliyor ol, iate babasi demis ya "gorumcenle iyi gecin yoksa olmaz bu is, " benim sana hasretimden bisi gozum gormuyo beni arayacaklarina bide boyle tehdit eder gibi soyluyorlar halbuki bende bi cay icelim senden bahsedelim diye arayacaktim ama bundan dayanamiyorum moduna getirip ne olduklarini dokebilirsin ortaya , tabi nisanlin uzulecek ama sonucta senin onlarla muhattap olmanin sorumlusu nisanlin, ben esim uzulmesin diye bisileri boyle dokmdim ortaya simdi o annesi kizkardesi icin beni uzuyor
Valla bence boyle bisiyi de duyurmak lazim sanki sonradan bi olay oldugunda desen o zaman zamani gecmis olabilir, ya bence o kadar ozluyorum ki bu olaylar agir geliyor felan tarzi ben zaten senden konusalim diye arayacaktim seni dusunmekten kimseyi arayamiyorum felan filan derken bunlari da duyurmak lazim diye duaunuyorum sen bilirain, kimin ne oldugunu bilsin diye dusunuyorum
Valla nisanlin ufak bir olasilikla degismeyebilir ama genelde buyuk oranda degisiyorlar sen bilirsin erkeklere pek acimamak gerekir sonra acinacak hale kendin geliyorsun tecrube ile sabit
çok önyargısın benceeee
daha 3 ay olmuş nişanlanalı hele bir dur bir tanı belki iyi anlaşacaksın
sen şimdiden küçümsemeye başlamışsın çok geri kafalılar ortak noktamız yok falan die
unutmaki ömür boyu bu insanlar artık senin ailen oldu
iyi anlaşmaya gayret et
eşini seviyorsan ailesinede saygı duymak zorundadır
heveslilerdir yeninişnalanmışsın
en azından kv ni arada ara oğlunun özlemini senle gidersin
Haklı da olabilirsin haksız da.. Ama bence sırf ihtimal diye sevdiğim adamdan vazgeçemem..
Dediğiniz şeyin olmasıda bi ihtimal olmamasıda..
Eğer beni oyalayıp kandırıyprsa bu onun günahı ve eğer ilerd ailesi gibi davranacaksa zaten çekilmez bir evlilik olur işte o zaman gönlüm rahat çeker giderim Allah korusun tabii :) Ama sırf değişirsin diye beni seven adamı yarı yolda bırakamam
O kıza bu laf az bile.. Ben yine yumuşatıp söylüyorum daha fazlasını hak ediyor..
Siz evlisiniz sanırım buna benzer sorunlar yaşadığınız için böyle kesin koınuştuğunuzu düşünüyorum. Evlendikten ne kadar zaman sonra değişimi farkettiniz yada ne oldu da değişti eşiniz? Bilmediğim için soruyorum cnm
Kızlar,
3 aylık nişanlıyım 10 gün önce nişanlım askere gitti bunda bi problem yok.. Ama ailesi başlı başına sorun
Yapmadıkları huysuzluk söylemedikleri şey kalmadı çok geçimsiz ve saygısızlar.. Nişanlımsa aksine çok uyumlu kimseyi kırmayan biridir..
Görümcelerimi saymıyorum bile hepsi fesat içten pazarlıklı laf sokmaktan başka işleri olmayan cahil insanlar..
Dün kp ile telefonda konuştum böyle olmaz arayı sıcak tut ablalarını ara sor yakın ol burnu büyük davranma kızım olan size olur dedi..
Ben ne kv mi ne de kızlarını hiç arayıp sormam çünkü tarzım değiller onlarla paylaşacak konuşacak hiçbişeyim yok ortak yanımız yok.. Çok geri kafalılarr ve hep laf sokuyorlar aramak sormak içimden gelmiyor Allahtan onlarda beni aramaz zaten
Kp devamlı benim alttan almam gerektiğini onlar bana kötü davransa bile arayı iyi tutmam için iyi davranmam gerektiğini söyledi bende yarım ağızla tamam dedim ama yapmayacağım tabikiiBunların düşüncesi gelini ezmek, hor görmek, tepesine binmek... Biçok olay yaşadım hepsini anlatıp sıkmıcam sizi.. sizin yorumunuz ne bu durum karşısında? kv ve görümcelere nasıl davranmalı? Hangi adımlar atılmalı ki herkes duracağı yeri bilsin..
Yoo evli değilim sadece gözlemim iyidir. Erkeklerde dereyi geçene kadar olayı çok vardır. Burada konuları ne kadar takip ediyosun bilmiyorum ama iyimser davranıp %80'i diyeyim huy değiştiriyo. Ya annesine bağlı olan evlenince feci karıcım moduna giriyo ya da tam tersi sevgiliyken "sevgilim sevgilim" evlenince annem annem moduna giriyolar. Dengeyi kurabilen erkek çok az. He bi'de o kötülenen aileler çocuklar evlenince melek kesilip, tekrar ilgi odağı da olabiliyolar. Bunları da düşün ona göre davran derim. Bak benim dedem ailede en nefret edilmiş kişi. Ancak annem hala babamdır der, bi'telefonuna bakar.
Ayrıca ben bir kadın olarak sana yakışmıyo diye söyledim yani bi'insanın evlenememiş olmasının alay, iğneleme, küçümseme gibi sebeplerle ortaya atılması bana çirkin geliyo. Buradan da "evde kaldım" imajı çıkmasın daha 23 yaşındayım. Olayı buna bağlayabilirsin ama "evde kalmış" kelimesini kullanarak değil. Başka şekilde ifade et zira sen de daha bekarsın yarın ne olacağını Allah bilir, tehlikeli cümleler kullanma :)
Bir çok olay yaşadıysan her şeyi sen daha iyi bilirsin ama henüz evlenmemişken bu kadar kutuplaşmanızı tasvip etmedim.
Nişanlım evi terketti sevdiğimi istemeyen beni hiç istemesin dedii güya evdeki kızla anası hastalandı bişeyler yaptıı ikna etmeye çalıştı. Nişanlımda kızın annesi arayın istemeye gidiyoruz diyr söz alıp öyle eve girdi allahtan nişanlım net bende yana umarım değişmez. Bnm kv de aynı seninki gibi dedikodu var fitnelik fesatlık büyü bile yapar öyle pis kalpli hiç sevmiyorumm yaa😬Birde soyle bir sey var bu ogullarini sevmeyen erkek ailesi ogullari evlenince bi kiymete biniyorlar inanamazsin, benim esim 12 sene ayri yasadi da ne teyzesi ne annesi ne kardesi umrunda degildi evlenince haftada bir mutlaka aramalar bende basta baya sinirlenmistim sonra baktim ben sinirlenirsem bunlarda daha cok arayacaklar esimde surekli arayacak bunlari, hic sallamadim aradilar veya ben aradim deyince aleykum selam dedim ve kapadim, simdi ne yapiyorlar umrumda bile degil ben kayinvalidemi sadece ozel gunlerde ariyorum cunku onu hakeden biri, bence nisanlina isle sen iste annesi ile ilk gelince konussun ben seviyorum bizim aramiza kimse girmesin diye cizgiyi ceksin benim esim bisey soyleyemedi annesine kayinvalidemde dugun dahil hala ayirmaya calisiyordu dugunde de bu yaptiklarina ragmen bi dakika bile oturmadi surekli pistte oynadi, herkes ayipladi hem yapti etti hemde cocuklarin parasi ile egleniyor diye, ama benim kayinvalidem gorgusuz yuzsuz ve cahil boyleyse isin zor Allah yardimcin olsun
Benim eşim evlenmeden önce hiç anlaşamazdı ablasıyla.. Düğünden bir gün önce geldi bizde ağladı..Zaten sürekli ablasıyla eniştesi geçinemezsiniz maddi sıkıntılar oldu deyip duruyorlardı.. O kadar kötüler.. Kardeşlerine Destek olmayacak kadar.! Gel gör ki, evlendikten sonra eşim hepsini unuttu, ablasını çok sever oldu. Görümcem yüzünden 3 gündür de kavga halindeyiz, görümcem ve kocası herşeye burnunu sokuyorlar.. Benim başörtümü nasıl takacağıma kadar.
Ben görüşmemeye karar verdim. Aynı ortam bulunmuyorum, evime davet etmiyorum.. Asla arayıp sormuyorum! Aynı ortamda olmak zorunda kalırsam da tavrımı koyuyorum,gülüp konuşmuyorum kesinlikle.. Tavsiyem benim yaptığım hatayı yapma. Ben çok yüz verdim, insan yerine koydum, kendi ablam gibi oturdum herşeyimi anlattım.. O ise 1 ay önce araba aldı krediyle hemen ardından 'otobüslerde sürünmeye alışkınsın' dedi bana.. Sonradan şaka yaptım diye üste çıktı.. Sakın ama sakın yakın olma, uzak dur hepsinden..
Evet görüşmemek en iyisi ama bu seferde onlar arıyor niye gelmiyosun diye. Bugün büyük görümcem aradı kızına doğumgünü yapcakmış illa gel diye bende cmartesileri eğitimde oluyorum yoğunum dedim kaçta bitiyor dedi 5 dedimm heh bende zaten akşam yapcam ordan bana gelirsin dedii😄yine kaçamadım anlayacağınız hiç istemiyorum gitmek ama gitmezsemde svdiğimi orda yalan yanlışlarla üzcekler mecburumhediye almasammı gidrrken napsam bilemedim
Hediye al bence.. Almaman saygısızlık olur.. Çünkü Önceden biliyosun doğum günü yapacağını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?