Nişanlımın bitmeyen aile sıkıntısı

Hiçbir hazırlık yok hiçbirşey yok ortada sadece dediği iş daha fazla uzamasın uzamasında ortada en ufak hazırlık yok
Çünkü parası yok ailesine vermekten kalmıyor.yani adam daha nişanlı olmanın sorumluluğunda değil.sor bakalim ne zaman tutacakmis salonu artık beni ailem skistiryo de bakalim ne cevap verecek.krediyse kredi memur adam bugün başvursa yarın çıkar ne bekliyor?

Saçmalama lutfen ailen artık bir şey yapmasın.herkrs elini taşın altına koyacak..ne demek ailem yapsın sakın nişanlıma bunun güvencesini verme.oh ne ala

Bilmiyorum neyi beklediğini

Düğün istiyorsan ailen yapsin. Ya da nikah ile evlenin.

Saçmalama lutfen ailen artık bir şey yapmasın.herkrs elini taşın altına koyacak..ne demek ailem yapsın sakın nişanlıma bunun güvencesini verme.oh ne ala
Bazı yorumlarda takı gösterişli düğün beklediğimi yazmışlar öyle merakım yok ortalama bir düğünden fazla hiçbir beklentim yok takı umrumda değil hani.bebenim kızdığım şey kendini bilmesi geçimini bilmesi.Bu arada ailesine yardım etmesine kızdığımı düşünenler olmuş benim ona da kızdığım yok hani aile kendi geçimini temin için çalışır çabalar çok zor durumda kalır böyle durumda yardım edilmesine kim kızar ya kaynatam yaz geldi oğlunun düğünü olcak umrunda değil yatista çalışmıyor

Söyledim kardeşin gezi ye çıkçıkmış bize ne sanane dedi ne ,zman aileailesi.ve para hakkında konu açsam bide küsüyor konuşmuyor bir iki gun
Al iste bak simdiden bunu yapiyosa eger evlenince agzini actigin anda ya koltukta yatmaya baslar gunlerce yada iki lafindam biri sanane benim ailem tabiki bakicam begenmiyosan zorla evlenmedik ya babanin evine git der. Ama asla duzelmez aileside kendiside. Bence efendi duzgun diyip basini yakma. Ayni eve girmeden herkes efendi düzgün

Ya hiç biri çalışmıyor dediği de abartma.

1. Numara Abla: Evli
2. Numara Erkek: Üyenin nişanlısı
3: Numara Kadın: Evli
4. Numara:Erkek: Bilinmiyor işi 24 yasında
5.Numara Erkek: Ya lise öğrencisi ya da yeni bitirmiş 19 yaşında
6.Numara Erkek: 15 yaşında
7.numara Kız: Okuyor , yaşı bilinmiyor öğrenci
.
8.Numara Erkek : Ortaokul öğrencisi.

Bu arkadaş içinde on sekiz yaşından küçük üç tane kardeşin olduğu herkese ağza alınmayacak seyler yazmış, bin defa yazdım. Millet de destekliyor hala çünkü kafa hala " Erkek herseyi yapar " yüzyılında. . Sanırım dünyanın en saftirik kadını ve nişanlısı ben olmalıyım

Son düzenleme:
Çok güzel yazmışsın. O kadar detay okumamisim.

Bence ayrıl

Evli olan kardeşler aynı durumda birinin eşi de çalışmıyor ve ben okumamalarina kızıyorum o 19 yaşında bahsettiğiniz kişi lise 1 terk okumadın çalış bari sorumluluk altına giren abiden ne bekliyorsun

Abiden para isteyen hangisi?24 yasinda olan ne yapiyor? Evli olan kardeş sizi alakadar etmiyor kadın çalışıyor yazmıştınız

Son düzenleme:
Abides para isteyen hangi Si? 24 yasin daughter loan ne yapiyor? Evil olan kardeş sizi alakadar etmiyor kadın çalışıyor yazmıştınız
O bugün işe başlayalı 2 gün olacak ben yeni nisanlandigimda da bir işte çalışıyordu ama eve katkısı yoktu zaten nisamlandiktan 4 ay sonra oda işten ayrilmisti.Gorumcelerimden birisi eşi çalışıyor ama diğerinin kocası da çalışmıyor kendi de çalışamaz çünkü 3tane küçük çocuğu var ama nişanlım onları da düşünüyor düşünmesi normal ama onun katkisi olsa bile Nereye kadar enistesinin calismamasi ilginç üç küçük çocuğa ragmen

Nasıl bir hayata başlangıç yaptığının farkında mısın?! Göz ardı edilecek konular değil bunlar. Bu adam üzerinde sülalesinin yükü varken kendi ailesini kuramaz.

Çık canım, aklın varsa çıyanlı kuyudan çıkmak ister gibi çık. Eğer evlenirsen de kendi düşen ağlamaz! Gelip burda konu açma! Sanki silah dayayan var.

o seni seviyor mu onu bi dene. kadinin sevmesi degil adam seni sevsin...

Farklı bir şehirde yaşayın muhakkak ve bu sorunun ömür boyunca devam edeceğini bilerek evlenin sonra vah başıma gelenler demeyin. Zor bir karar hayırlısı

Sende çalışırsan kendi geçiminiz için senin maaşına güvenecek. Kendi kazandığını da ailesine gönderecek. Evli olanları çıkartırsan, Anne Babayla birlikte 8 kişilik bir ordu var, bir maaş yetmez ki, senin kazandığına da göz dikmeseler bari.

Nişanlının ailesi hep isteyecek sizin evlenmeniz onları durdurmaz gene istemeye devam edecekler.Bizim de böyle bir arkadaşımız vardı kendisi öğretmen.Sürekli ailesine para gönderiyordu.Ailenin babası gibi bişeydi yani.Hep parasızdı üstü başı eskiydi vs...Evlendi bu arkadas aile gene istemeye devam etmiş hatta eşi de çalıştığı icin limitide artırmışlar.Neyse.Eşi en son çareyi lüks bir araba aldırmakta bulmuştu.Bizim arkadaşi sağlam bir borca sokmuştu bu arabanın borcu bitsin ev borcuna girecegim diyordu kız..O böyle çözmüştü ama çok yıprandı sürekli parasızlığa razı bir hayat bu siz çekebilecek misiniz bu hayatı.Örnegin ben çekemem.Araba alırken gezmemizi tozmamizı etkilemeyecek bir araba sectik biz çünkü paramız her daim bize kalıyor ama o arkadasım pahalı araba secti nasil olsa elimizde para kalsa bunu biz yiyemeyecegiz diye...zor işler bunlar ben katlanamam ya birileri yatacak ben eşek gibi çalışacağım ve maas günume yakım bir bahane bulup emeklerimi yalanlarıyla elimden alacaklar.Vermezsen de vicdansız olacaksın verirsen parasiz kalacaksın.Katlanılacak iş degil.

evlendiğinde başın çok ağrır
8 kardesın derdı bıtmez

Bazen düşünüyorum da nişanlı olup benim gibi nolacak acaba nasıl olacak diyip üzülen var mıdır ? Nasıl bir aaptallık edip ailesi atladım flört döneminde kendisi de hiç bahsetmedi ailesinden hatta çok kardeş olduklarından dahi bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…