- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
Çünkü parası yok ailesine vermekten kalmıyor.yani adam daha nişanlı olmanın sorumluluğunda değil.sor bakalim ne zaman tutacakmis salonu artık beni ailem skistiryo de bakalim ne cevap verecek.krediyse kredi memur adam bugün başvursa yarın çıkar ne bekliyor?Hiçbir hazırlık yok hiçbirşey yok ortada sadece dediği iş daha fazla uzamasın uzamasında ortada en ufak hazırlık yok
Saçmalama lutfen ailen artık bir şey yapmasın.herkrs elini taşın altına koyacak..ne demek ailem yapsın sakın nişanlıma bunun güvencesini verme.oh ne alaÇıkar demek hoş değil ben sadece ikimizin iyiliğini istiyorm çünki bizde aile olacağız bizim de gelecekle ilgili planlar yapmaya ihtiyacımız olacak .Ne yapayım düğündüğünü de mi aileme yaptırayım bilmiyorum ki
Bilmiyorum neyi beklediğiniÇünkü parası yok ailesine vermekten kalmıyor.yani adam daha nişanlı olmanın sorumluluğunda değil.sor bakalim ne zaman tutacakmis salonu artık beni ailem skistiryo de bakalim ne cevap verecek.krediyse kredi memur adam bugün başvursa yarın çıkar ne bekliyor?
Çıkar demek hoş değil ben sadece ikimizin iyiliğini istiyorm çünki bizde aile olacağız bizim de gelecekle ilgili planlar yapmaya ihtiyacımız olacak .Ne yapayım düğündüğünü de mi aileme yaptırayım bilmiyorum ki
Bazı yorumlarda takı gösterişli düğün beklediğimi yazmışlar öyle merakım yok ortalama bir düğünden fazla hiçbir beklentim yok takı umrumda değil hani.bebenim kızdığım şey kendini bilmesi geçimini bilmesi.Bu arada ailesine yardım etmesine kızdığımı düşünenler olmuş benim ona da kızdığım yok hani aile kendi geçimini temin için çalışır çabalar çok zor durumda kalır böyle durumda yardım edilmesine kim kızar ya kaynatam yaz geldi oğlunun düğünü olcak umrunda değil yatista çalışmıyorSaçmalama lutfen ailen artık bir şey yapmasın.herkrs elini taşın altına koyacak..ne demek ailem yapsın sakın nişanlıma bunun güvencesini verme.oh ne ala
Al iste bak simdiden bunu yapiyosa eger evlenince agzini actigin anda ya koltukta yatmaya baslar gunlerce yada iki lafindam biri sanane benim ailem tabiki bakicam begenmiyosan zorla evlenmedik ya babanin evine git der. Ama asla duzelmez aileside kendiside. Bence efendi duzgun diyip basini yakma. Ayni eve girmeden herkes efendi düzgünSöyledim kardeşin gezi ye çıkçıkmış bize ne sanane dedi ne ,zman aileailesi.ve para hakkında konu açsam bide küsüyor konuşmuyor bir iki gun
Sömürmek falan çok çirkin kelimeler. Besleyip buyutmuşler sevmişler saymislar. Aile olmuşlar. Ailedeki ürün erkekler tembelse, o da tembeldir. Komün yaşam sürüp birbirlerinin kaynakları hakkında tasarruf sahibi ise hep öyle olacak. Para ve birbirleri ile ilişkileri bu şekilde demektir. 7 aydır tanıdığı insan olarak siz de kendi çıkarınızı refahınızi düşünüyorsunuz. Onlara vermesin bizim düğünümüz evimiz için biriktirsin istiyorsunuz. Bu ilişkiyi ve eş adayını tekrar düşünün.
Çok güzel yazmışsın. O kadar detay okumamisim.Ya hiç biri çalışmıyor dediği de abartma.
1. Numara Abla=evli
2. Numara Erkek: üyenin nişanlısı
3: Numara Kadın: Evli
4. Numara:Erkek: Bilinmiyor işi 24 yasında
5.Numara Erkek: Ya lise öğrencisi ya da yeni bitirmiş 19 yaşında
6.Numara Erkek: 15 yaşında
7.numara Kız:Okuyor , yaşı bilinmiyor öğrenci.
8.Numara Erkek : Ortaokul öğrencisi.
Bu arkadaş içinde on sekiz yaşından küçük üç tane kardeşin olduğu herkese ağza alınmayacak seyler yazmış, bin defa yazdım. Millet de destekliyor hala çünkü kafa hala " Erkek herseye yapar " yüzyılında. . Sanırım dünyanın en sattırdık kadını ve nişanlısı ben olmalıyım
Bence ayrılKonuya nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama kısaca ozetlemek gerekirse nisanlimin ailesiyle tanıştığım andan itibaren hep falsolu detaylara girip kimseyi sıkmayayım Nişanlımla 7 ay konuştuktan sonra işi ciddiyete alma kararı aldık nişanlım gayet düzgün efendi birisi benim için sadece bu yeterliydi. Ailesiyle tanıştıktan sonra herşey kabus oldu çünkü ailesi empati yoksunu,kaba,cimri ve aile bireylerinin özellikle erkekleri tembeller hiçbiri dogru düzgün çalışmıyor ve 8 kardeşten olusuyorlar ne okumuşlar ne çalışmışlar ben bunları da gözardı ettim önemli olan eşim olacak insandi.Ne bileyim ailesinin kan emici vampir olduğunu hiçbirşeye karismiyorlar 6 aylık nişanlıyım bir tek çöplerini görmedim "Allah sağlık mutluluk versin' cümlesini kullanarak üzerlerine düşen sorumluluğu yapmıyorlar .Neyse dedim ailesinin durumu kötü düğünü biz yapalım diye düşündüm ama gel gelelim ki nişanlım ailenin çalışan tek ferdi hatta yakın akrabalarını da bunun içine dahil edebilirim Tek çalışan kişi nişanlım ve bir gün nişanlım aileme karşı vefa borcum var ben onlara bakacağım dedi kendisi kamu kuruluşunda çalışmakta nisanlandiktan sonra yerleşti.ailesi ne okutma da emekleri var ne de evlenmesine katkı sağladılar nasıl oluyorsa kendini borçlu hissediyor. Durumları eyvallah kötü yardım etsin ama bu ömürlük olacak çünkü hiçbirinde afedersiniz çalışacak g..t yok onlarda Nişanlım hakkında saftır dayanamaz bize yardım eder diye itirafta da bulundular iyi tamam ailenin zor gününde yardımcı olmak güzel ama evde yatıp bundan yardım istemek durumumuz kötü demek ne kadar doğru? Nisanlimin kardeşlerinden biri okumadı İki ay kadar fabrikada çalışıp çıktı abisine gönderdiği mesajı okudum gözlerime inanamadım abi bin lira gönder ehliyet alacağım yalaniyla bir de üstelik ya nasıl insanlar anlam veremiyorum yardım etmiyorsunuz düğün için hani su nişanlılık durumun da şunu yapmayın gerçekten ehliyet olayı olsa dahi 6aylık nişanlıyım tek yüzükle duruyorum ustelik. Meğerse beyimiz gezi için abisinden para istemis. nişanlım 4aydır çalışıyor Tek kuruş birikim yapmıyor bahaneler üretiyor Başka şehirde adım atsan para diyerek ama adım gibi biliyorum ki ailesine para gönderiyor nişanlım seviyorum hani işinde gücünde düzgün birisi ah su tembetembel menfaatci ailesi olmasa her gün düşünüyorum ben nolacagim sonum nolacak nişanlımi seviyorm hani su aile meselesi çok canımı sıkıyor
Evli olan kardeşler aynı durumda birinin eşi de çalışmıyor ve ben okumamalarina kızıyorum o 19 yaşında bahsettiğiniz kişi lise 1 terk okumadın çalış bari sorumluluk altına giren abiden ne bekliyorsun
O bugün işe başlayalı 2 gün olacak ben yeni nisanlandigimda da bir işte çalışıyordu ama eve katkısı yoktu zaten nisamlandiktan 4 ay sonra oda işten ayrilmisti.Gorumcelerimden birisi eşi çalışıyor ama diğerinin kocası da çalışmıyor kendi de çalışamaz çünkü 3tane küçük çocuğu var ama nişanlım onları da düşünüyor düşünmesi normal ama onun katkisi olsa bile Nereye kadar enistesinin calismamasi ilginç üç küçük çocuğa ragmenAbides para isteyen hangi Si? 24 yasin daughter loan ne yapiyor? Evil olan kardeş sizi alakadar etmiyor kadın çalışıyor yazmıştınız
Nasıl bir hayata başlangıç yaptığının farkında mısın?! Göz ardı edilecek konular değil bunlar. Bu adam üzerinde sülalesinin yükü varken kendi ailesini kuramaz.Konuya nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama kısaca ozetlemek gerekirse nisanlimin ailesiyle tanıştığım andan itibaren hep falsolu detaylara girip kimseyi sıkmayayım Nişanlımla 7 ay konuştuktan sonra işi ciddiyete alma kararı aldık nişanlım gayet düzgün efendi birisi benim için sadece bu yeterliydi. Ailesiyle tanıştıktan sonra herşey kabus oldu çünkü ailesi empati yoksunu,kaba,cimri ve aile bireylerinin özellikle erkekleri tembeller hiçbiri dogru düzgün çalışmıyor ve 8 kardeşten olusuyorlar ne okumuşlar ne çalışmışlar ben bunları da gözardı ettim önemli olan eşim olacak insandi.Ne bileyim ailesinin kan emici vampir olduğunu hiçbirşeye karismiyorlar 6 aylık nişanlıyım bir tek çöplerini görmedim "Allah sağlık mutluluk versin' cümlesini kullanarak üzerlerine düşen sorumluluğu yapmıyorlar .Neyse dedim ailesinin durumu kötü düğünü biz yapalım diye düşündüm ama gel gelelim ki nişanlım ailenin çalışan tek ferdi hatta yakın akrabalarını da bunun içine dahil edebilirim Tek çalışan kişi nişanlım ve bir gün nişanlım aileme karşı vefa borcum var ben onlara bakacağım dedi kendisi kamu kuruluşunda çalışmakta nisanlandiktan sonra yerleşti.ailesi ne okutma da emekleri var ne de evlenmesine katkı sağladılar nasıl oluyorsa kendini borçlu hissediyor. Durumları eyvallah kötü yardım etsin ama bu ömürlük olacak çünkü hiçbirinde afedersiniz çalışacak g..t yok onlarda Nişanlım hakkında saftır dayanamaz bize yardım eder diye itirafta da bulundular iyi tamam ailenin zor gününde yardımcı olmak güzel ama evde yatıp bundan yardım istemek durumumuz kötü demek ne kadar doğru? Nisanlimin kardeşlerinden biri okumadı İki ay kadar fabrikada çalışıp çıktı abisine gönderdiği mesajı okudum gözlerime inanamadım abi bin lira gönder ehliyet alacağım yalaniyla bir de üstelik ya nasıl insanlar anlam veremiyorum yardım etmiyorsunuz düğün için hani su nişanlılık durumun da şunu yapmayın gerçekten ehliyet olayı olsa dahi 6aylık nişanlıyım tek yüzükle duruyorum ustelik. Meğerse beyimiz gezi için abisinden para istemis. nişanlım 4aydır çalışıyor Tek kuruş birikim yapmıyor bahaneler üretiyor Başka şehirde adım atsan para diyerek ama adım gibi biliyorum ki ailesine para gönderiyor nişanlım seviyorum hani işinde gücünde düzgün birisi ah su tembetembel menfaatci ailesi olmasa her gün düşünüyorum ben nolacagim sonum nolacak nişanlımi seviyorm hani su aile meselesi çok canımı sıkıyor
Çık canım, aklın varsa çıyanlı kuyudan çıkmak ister gibi çık. Eğer evlenirsen de kendi düşen ağlamaz! Gelip burda konu açma! Sanki silah dayayan var.Çok mutsuzum ailesini tanımadan önce herşey çok güzeldi hani profil olarak düzgün efendi dedim bu devirde bu önemli gözü kapalı girdim şaşkın Balık gibi şimdi ise işin içinden çıkamıyorum
o seni seviyor mu onu bi dene. kadinin sevmesi degil adam seni sevsin...Ama sevdiğim için vazgeçemiyorum. Bu konu hakkında ise girdiğinden beri tartışıyoruz şimdi inkar ediyor evlenirsem göndermem seni muhtaç mi edeceğim oeğer edersem o zaman git diyor bilmiyorum duygularımla mantığım hep savaş içinde
evlendiğinde başın çok ağrırAma sevdiğim için vazgeçemiyorum. Bu konu hakkında ise girdiğinden beri tartışıyoruz şimdi inkar ediyor evlenirsem göndermem seni muhtaç mi edeceğim oeğer edersem o zaman git diyor bilmiyorum duygularımla mantığım hep savaş içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?