Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diger msjlari okumadim ki. Ilk mesajını okuyup direk yazmistim. Eger dediginiz gibiyse durum daha da vahim gercekten. Evlenince hersey gec olablirHangi altin? konu sahibine altin takan kim ki 2 aya nikah var adam ev tutmamış eşya yok düğün parası yok borç ödüyor bi de altınları sakla demissiniz konu sahibinin öyle dertleri olsa annesinden yalan söyleyerek para alıp götürüp adamın eline saymaz
Arkana bakmadan kacHerkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim![]()
Valla ben sana direk söyliyim nişanlından adam olmaz senden herşeyi saklıyor arkandan oyun donduruyor 3 yıl nısanlılık donemınde insan kendini toparlar ve sana her seyu anlatması gerek ben olsam hemen ayrılırım hıc de uzulmem anlıuormusun evlendikten sonra bu adam seni acta bırakır hayatın nereye para gitti neyin borcunh oduyoruz demekle gecıcek o zaman asık sıkıntıların baslar ve annenden hıc bır seyı sakalma kızım analar gelecegı gorur anlar sonradan kafaya cok vurursun iş işten gecemwden akıllı adımlar at ask sevgı karın doyurmuyor inamHerkese merhaba.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim![]()
herşey su gibi berrak aslında ama yine de sen bilirsinŞuan kafam çorba gibi
Aynenherşey su gibi berrak aslında ama yine de sen bilirsin
Sakın evlenmeyin.hayatiniz başkasının borcunu ödemekle gecerHerkese merhaba.
adam resmen düğün altınlarıyla borç ödeyeyim diye rasgele bi gelin seçmiş, bu da seviniyor benimle evlenecek diye! Yakinim olsa önune atardim kendimi yapmaaaaağğğ diye ama elden bisey gelmiyorAllah kimsenin basiretini baglamasin der giderim arkadas![]()
Seven insan evleniyor tabii de yıpranıyor. Buraya yazan hemen herkes konu sahibinin yol yakınken dönmesini bu yüzden tavsiye etmiş. Yıpratıcı oluyor.Ya herkes ayrıl demiş de borcsuz insan da cok az günümüzde. Cogu kişinin kredi karti ya da kredi borcu var. Seven insan evlenir diye düşünüyorum ben.