Eski konularına göz gezdirdim de. Konu sahibinin babası 63 yaşında hala garsonluk yapıyormuş. Nişanlısının babası da inşaat işçisiymiş iş yok diye çalışmıyormuş. Ailesinden para alıp adama yediriyor. Neden evlenmek için... Nişanlısı markette mağaza müdürüymüş bu arada , özet geçtim soru işaretlerine.
Babası o yaşta eve ekmek götürmek için uğraşsın kızı da evdeki paraları oğlana yedirsin çok üzüldümEski konularına göz gezdirdim de. Konu sahibinin babası 63 yaşında hala garsonluk yapıyormuş. Nişanlısının babası da inşaat işçisiymiş iş yok diye çalışmıyormuş. Ailesinden para alıp adama yediriyor. Neden evlenmek için... Nişanlısı markette mağaza müdürüymüş bu arada , özet geçtim soru işaretlerine.
bilmiyorum ki sürekli konu açmış, bipolar mı bir derdi mi var ? sevgisini göstermiyor, müziği açıyor dalıyor gidiyor konuşmuyor. sıkıntı var adamda belki madde falan kullanıyordur.İşte şimdi merak ettim adamı. Neye benziyor acaba?
Baban 63 yaşında garsonluk yapsın sen nisanlina para ver birde gururu kırılmasın diye de annenden aldığını söyleme. Mustehak bazı şeyler ama olan ailenin 10 binine oldu.Eski konularına göz gezdirdim de. Konu sahibinin babası 63 yaşında hala garsonluk yapıyormuş. Nişanlısının babası da inşaat işçisiymiş iş yok diye çalışmıyormuş. Ailesinden para alıp adama yediriyor. Neden evlenmek için... Nişanlısı markette mağaza müdürüymüş bu arada , özet geçtim soru işaretlerine.
Bu tiple evlenebilmek için mi bu çaba?bilmiyorum ki sürekli konu açmış, bipolar mı bir derdi mi var ? sevgisini göstermiyor, müziği açıyor dalıyor gidiyor konuşmuyor. sıkıntı var adamda belki madde falan kullanıyordur.
Valla bu konularda hemen empati yapıyorum. Allah ' ım göstermesin böyle konular kızım var daha 6 yaşında, merhamet etsin bize inşallah. Tüm sevgimizi varlığımızı vererek büyütüyoruz. Sırf koca koca diye böyle bir şey yaparsa, kahrolurum. Benden para alıp gitsin yurtdışında avarelik yapsın ama gidip de elin kan emicisine yedirmesin.Babası o yaşta eve ekmek götürmek için uğraşsın kızı da evdeki paraları oğlana yedirsin çok üzüldüm
Valla neye benzerse benzesin, midem bulanırdı bir süre sonra. Hele de ailemin parasına çökecek, iğrenirdim adamdan.İşte şimdi merak ettim adamı. Neye benziyor acaba?
63 yaşında baban sizin için çalışıyor,babası da yan gelip yatıyor ve sürekli para bekliyorsa sana ,o 10000 tl yi verdiğin için yazıklar olsun diyeceğim.Eski konularına göz gezdirdim de. Konu sahibinin babası 63 yaşında hala garsonluk yapıyormuş. Nişanlısının babası da inşaat işçisiymiş iş yok diye çalışmıyormuş. Ailesinden para alıp adama yediriyor. Neden evlenmek için... Nişanlısı markette mağaza müdürüymüş bu arada , özet geçtim soru işaretlerine.
Bence net olmayan seyler varBunu konuştuk sana birakcagim dedin ama yine benden gizli bir borc yaparsa benim elimde olmasının ne anlami var ki
Magaza müdürü demek! Aklima bim A101 şok gibi mağazaların bir şubesi geldi. Cok da matah bir sey degil yani aldigi da 3000-4000 TL en fazla.Eski konularına göz gezdirdim de. Konu sahibinin babası 63 yaşında hala garsonluk yapıyormuş. Nişanlısının babası da inşaat işçisiymiş iş yok diye çalışmıyormuş. Ailesinden para alıp adama yediriyor. Neden evlenmek için... Nişanlısı markette mağaza müdürüymüş bu arada , özet geçtim soru işaretlerine.
Arkana bakmadan kaç...... Ben aynı şeyleri evlilikte yaşadım. Senı güzel kandırıp sömürüyor arkana bakmadan kaç derim... Ben zor kurtuldum hala daha kurtulmuş sayılmam ateşe yürüme..Evlenınce hergun kapına yapıştırılmış icra kağıtlarını toplarsın benım gıbı..Herkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim
Kumar oynuyoe bence. Sal ipini gitsin. Ömrünü bu adamın arkasını toplamakla geçirme.Herkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim
Arkana bakmadan kaç...... Ben aynı şeyleri evlilikte yaşadım. Senı güzel kandırıp sömürüyor arkana bakmadan kaç derim... Ben zor kurtuldum hala daha kurtulmuş sayılmam ateşe yürüme..Evlenınce hergun kapına yapıştırılmış icra kağıtlarını toplarsın benım gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?