Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O zaman gecmisini desmeyeceksin.
Size ne ki ne yasadigindan?
Madem bu sizi soguttu ayrilin.
Gecmisi size zerre ilgilendirmez.
Istedigini soran istemedigini duyar.

Oyle olmaz merak etmeyin. Ne dert oldu neden sevismedigimiz
Hayır ben sevişmemenizde değilim ki ben inancım gereği nikahsız birlikteliği hoş görmem.
Sizin çıplaklıktan korkmanız normal değil. Genelde sevgililer, nişanlılar o anı ve günü iple çeker.

Evet ifadeleri böyle. Elzem değil bu senin istemediğin bir şey yapacak değilim fakat senin gibi de düşünmüyorum dedi özetle. Anlayışlı biri ama evlenince ne olur bilmiyorum. İnsan sonuçta. Haklısınız belki evlenince isteyecekti nedense tuhaf geldi sanki herkes normal yaşıyor bir bunun gibi bı grup böyle absürt şeyler istiyor gibi hissettim

Hayır ben sevişmemenizde değilim ki ben inancım gereği nikahsız birlikteliği hoş görmem.
Sizin çıplaklıktan korkmanız normal değil. Genelde sevgililer, nişanlılar o anı ve günü iple çeker.
Belki tabudur ama üzerinde bu kadar düşünmediğim için hazır değilim sanıyorumdur. Herkesle yaşamak istemem biraz özel bir alan benim icin

Ne denir ki bu konuya simdi. Yazdim yazdim sildim. 6 yillik sevgilisiyle cinsellik yasamamis ve bunu tabu olarak goren biri anal mi oral mi diye sormaya biraz cekinir diye dusundum once. Sonra adam yasadigini durustce soylemis. E gecmisi de kimse degistiremez ki. O zaman cevaplari kaldiramayacagi sorulari insan niye sorar diye dusundum. Adamdan tiksinmissin, bunu da belli etmissin. Adam artik eskisi kadar durust olur mu onu da dusundum.
Bu adam 6 yil boyunca cinsellik orucu mu tuttu onu da dusundum.
Evlenince kizimiz cinselligi sadece gorev gibi mi gorecek onu da dusundum.
Konu sahibi vucudunu taniyor mu?
Ciplakliktan utanan biri cinsellikten zevk alir mi? gibi gibi bir suru sorular...
Bu arada ciftlerin bir birine gecmis iliskilerini ayrintili anlatmalarini dogru bulmuyorum. Iliskilerini zedelemekten baska birsey degil. O an kaldirabilse de ileride anlatilan bu iki kisi arasindaki ozel olay diger kisi icin problem olabiliyor. Mesela adamin eski esiyle yasadiklarini soran kadinlarin konularini da okuduk burada. Bir sure sonra kuskanclik haline getiren de oldu, eski esle kendini kiyaslayan da...
Karsinizdaki kisiyi oldugu gibi kabul edemeyecekseniz devam etmeyin, mutsuz olursunuz.

İnsanlar sana yardım etmeye çalışıyor tek derdin benim sevişmemem dert oldu herkese yaa. Ayrıca nişanlını sevmiyorsun kandırma kendini
6 yıldır neden sevismedin ? İnşallah ayrılır da senden kurtulur ? Adama acıdım senden kurtulsun ? 6 yıldır yapmasıyla seni aldatiyordur ? İnşallah vajinismus olmazsın da adam da senden çekmez ? Bunlar yardım mi ?

Sana en son yazan B Began başından beri sana destek oluyordu onu bile tersledin neyse hiç bir düsüncen normal değilki bu olsun

Sandığınız kadar çıkmaz bişi değil benim için cinsellik. Onunla bunu yaşamayı doğru zamanda hazır hissedince yaşamak isterim elbet. Zaten konumuz bu da değil. Yalnızca anal ilişki şekli bana sapkınlık gibi geliyor ve ondan da bu tavrı beklerdim galiba. Doğru mu belki değil. Nedense bu tarz şeyler normal bir cinsellikte olmaz gibi geliyor. Anormal karşılaşıyorum ama kişiden kişiye değişir belki de. Yine de anormal geldiği bir gerçek.

Sana en son yazan B Began başından beri sana destek oluyordu onu bile tersledin neyse hiç bir düsüncen normal değilki bu olsun
Sadece yoruma cevap veriyorum ve kullanıcı isimlerini aklımda tutmuyorum. Konu sorduğumun dışında neden sevismedine geliyor. Öyle istedim arkadaşlar anlamak zor mu

Ve bu cok agir bir bencillik, cinsel hayati olmayan biri, ille evlenecegim diyorsa kendisi gibi birini bulmali, aksi her iki taraf icin de cok buyuk bir hayal kırıklığı.
Ve konu sahibi sadece istedigi yorumlara cevap veriyor, mesela ben hala, cinsellikten korkan ve kendini hazır hissetmeyen birinin ne amacla evlendiğini ogrenemedim.

Duyar kasıyorsun
6 yıldır şöyle böyle yok çok anlaşılı sorun bende mi falan
Zaten bir çok kişi yanlış düşündüğünü belirtmiş
Yaşarsın yaşamasın, evlenirsin ayrılırsın hepsi sana kalmış
Böyle birşeyden soğuyup ayrılmayı düşünüyorsan hiç durma zaten, evlilikte daha neler görceksin, neler yaşayacaksın bu ne ki.
Ayrica 30 yaşına gelmiş uzun zaman aktif cinsel hayatı olan bir adam biranda sevdiği için bu hayatdan vazgeçmez. Ya sevdiği kişi ile yaşar yada başkasıyla. Ama yaşar yani. 1 sene bekler, hadi 2 senede bekler.
Ama 6 yıl? Mümkün değil. Bukadar polyanna olma.
Ha bide istediğim konuyu okurum, istediğimede olumlu yada olumlu cevap yazarım

Tepkileriniz normal, hiç cinsellik yaşamamış biri için herşey çok itici ve imkansız. Ama maalesef doğa ve insan öyle filmlerde dizilerde ki gibi değil:)
Eş adayınızın cevapları çok anlayışlı ve mantıklı. İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmak ve yaptırmak zorunda değilsiniz.
Evet anal seksin sağlık açısından riskli ama yapmak isteyen yapar. Kimse kimseyi yargılaymaz.

Ben istekli bir kadinım esim benim kadar değil mesela o bile benim icin sıkıntı oluyor ki biz herşeyi rahatça yaşayan bir çiftiz sadece biraz daha fazla olsun istiyorum.
Burda böyle seyler okuyunca şok geçiriyorum onu yapmam bunu etmem e böyle şeyler istemiyorsanız evlenmeyin kimseyide mutsuz etmeyin

Bana da nişanlım böyle birşey anlatsa ama ben sorunca ne kadar dürüst derdim o kısımda sorun yok ama anlattıkları beni sanırım soğuturdu hele ilk tanıştığım biri bunu anlatsa hemen yol verirdim neden böyle şeyleri anlatıyor ki sen sordun mu şöyle böyle yaşadın mı diye sanırım sormadın o zaman insan niye geçmişini bu kadar açık açık anlatır ben buna tam dürüstlük diyemeyeceğim sanki evlilikte öyle beklentileri var gibi sen bir insana sorarsın şunu yaşadın mı diye yaşadıysa evet demesi gizlememesi dürüstlük ama kendi kendine anlatması bence beklenti sadece şöyle dese bir kız arkadaşım vardı onunla yaşadım diye kısaca söylemiyor da detay veriyor

Aynı evde yaşamak istiyorum belki. Beraber gezmek beraber uyumak istiyorum. Belki onunla bisiyleri yavaş yavaş asacağım buna inancım tamdır belki. Bir gün iki gün derken artık onla olmaya kendimi alıştiracak ve bunu asacagima inanıyorum belki. Ayni sehirde yaşamak istiyorum vs. Yani bunu anlamayacak ne var bılmiyorum ki. Sanki asla sevişmem dedim. Hazır hissetmiyorum ama bunun üzerine yoğunlaşıp artık hazırlanmaya çalışıyorum diyorum

Ah ne anlayislisiniz. Belki de bu yönde bir hayatım olmadığı için tuhaf geliyor bilmiyorum. Sanırım yargılamam lazım

O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…