Evet anlayışlı. O konuda hakkını yiyemem. Peki eşinizin daha önce anal ilişki yaşamış olsaydı bunu nasıl aşardınız ? Bunu aklımdan atamıyorum. Onun bunu yapmasını hayal edemiyorum. Beklemiyordum. Evliliğimizde sorun olur mu diyorum. Kafam çok karışık
İnsanlar sana yardım etmeye çalışıyor tek derdin benim sevişmemem dert oldu herkese yaa. Ayrıca nişanlını sevmiyorsun kandırma kendiniOyle olmaz merak etmeyin. Ne dert oldu neden sevismedigimiz
Hayır ben sevişmemenizde değilim ki ben inancım gereği nikahsız birlikteliği hoş görmem.Oyle olmaz merak etmeyin. Ne dert oldu neden sevismedigimiz
Evet ifadeleri böyle. Elzem değil bu senin istemediğin bir şey yapacak değilim fakat senin gibi de düşünmüyorum dedi özetle. Anlayışlı biri ama evlenince ne olur bilmiyorum. İnsan sonuçta. Haklısınız belki evlenince isteyecekti nedense tuhaf geldi sanki herkes normal yaşıyor bir bunun gibi bı grup böyle absürt şeyler istiyor gibi hissettimEger söylediklerine siz katki yapmadıysaniz birebir nisanlinin dusunceleri ise bunlar git özür dile gönlünü al bu zamanda boyle eş buluyorsun hala nişan atmayimi düşünüyorsun bacim sen hangi zamanda yaşadığının farkindamisin en azından senin fikrine saygı gostermis yaptığının yanlis olabileceginin farkinda olan birisi hadi itiraf edelim hangimizin kocasi anal seksi hic aklından gecirmedi yada teklif etmedi erkeklerin yuzde 90 i ister bunu firsat bulanda yapar seninki firsat bulmus yapmış benimki firsat bulamamis yapmamis olay bu kadar basit
Belki tabudur ama üzerinde bu kadar düşünmediğim için hazır değilim sanıyorumdur. Herkesle yaşamak istemem biraz özel bir alan benim icinHayır ben sevişmemenizde değilim ki ben inancım gereği nikahsız birlikteliği hoş görmem.
Sizin çıplaklıktan korkmanız normal değil. Genelde sevgililer, nişanlılar o anı ve günü iple çeker.
6 yıldır neden sevismedin ? İnşallah ayrılır da senden kurtulur ? Adama acıdım senden kurtulsun ? 6 yıldır yapmasıyla seni aldatiyordur ? İnşallah vajinismus olmazsın da adam da senden çekmez ? Bunlar yardım mi ?İnsanlar sana yardım etmeye çalışıyor tek derdin benim sevişmemem dert oldu herkese yaa. Ayrıca nişanlını sevmiyorsun kandırma kendini
Sana en son yazan B Began başından beri sana destek oluyordu onu bile tersledin neyse hiç bir düsüncen normal değilki bu olsun6 yıldır neden sevismedin ? İnşallah ayrılır da senden kurtulur ? Adama acıdım senden kurtulsun ? 6 yıldır yapmasıyla seni aldatiyordur ? İnşallah vajinismus olmazsın da adam da senden çekmez ? Bunlar yardım mi ?
Sandığınız kadar çıkmaz bişi değil benim için cinsellik. Onunla bunu yaşamayı doğru zamanda hazır hissedince yaşamak isterim elbet. Zaten konumuz bu da değil. Yalnızca anal ilişki şekli bana sapkınlık gibi geliyor ve ondan da bu tavrı beklerdim galiba. Doğru mu belki değil. Nedense bu tarz şeyler normal bir cinsellikte olmaz gibi geliyor. Anormal karşılaşıyorum ama kişiden kişiye değişir belki de. Yine de anormal geldiği bir gerçek.Ne denir ki bu konuya simdi. Yazdim yazdim sildim. 6 yillik sevgilisiyle cinsellik yasamamis ve bunu tabu olarak goren biri anal mi oral mi diye sormaya biraz cekinir diye dusundum once. Sonra adam yasadigini durustce soylemis. E gecmisi de kimse degistiremez ki. O zaman cevaplari kaldiramayacagi sorulari insan niye sorar diye dusundum. Adamdan tiksinmissin, bunu da belli etmissin. Adam artik eskisi kadar durust olur mu onu da dusundum.
Bu adam 6 yil boyunca cinsellik orucu mu tuttu onu da dusundum.
Evlenince kizimiz cinselligi sadece gorev gibi mi gorecek onu da dusundum.
Konu sahibi vucudunu taniyor mu?
Ciplakliktan utanan biri cinsellikten zevk alir mi? gibi gibi bir suru sorular...
Bu arada ciftlerin bir birine gecmis iliskilerini ayrintili anlatmalarini dogru bulmuyorum. Iliskilerini zedelemekten baska birsey degil. O an kaldirabilse de ileride anlatilan bu iki kisi arasindaki ozel olay diger kisi icin problem olabiliyor. Mesela adamin eski esiyle yasadiklarini soran kadinlarin konularini da okuduk burada. Bir sure sonra kuskanclik haline getiren de oldu, eski esle kendini kiyaslayan da...
Karsinizdaki kisiyi oldugu gibi kabul edemeyecekseniz devam etmeyin, mutsuz olursunuz.
İşte en başından beri anlatmak istediğim bu olayı anal ilişki yaşamıyor diyeye getirdiler çünkü anlamak istediklerini anliyorlarzaten burda da okumuyormuyuz 2 dk işini halletsin kalksın ben birşey hissetmiyorum görev gibi görüyorum diyen kadınları
Duyar kasıyorsunkonu açıp fikir danismis veya yanlış değerlendiriyor ihtimalimi düşünmüş olabilir miyim ? Her konuda böyle laf olsun diye yorum yapan yok mu oluyorum. Okuma arkadaşım o zaman şimdi de niye konu actin tartışması. Sizi ilgilendirir mi ? Hayır
Ben istekli bir kadinım esim benim kadar değil mesela o bile benim icin sıkıntı oluyor ki biz herşeyi rahatça yaşayan bir çiftiz sadece biraz daha fazla olsun istiyorum.Ve bu cok agir bir bencillik, cinsel hayati olmayan biri, ille evlenecegim diyorsa kendisi gibi birini bulmali, aksi her iki taraf icin de cok buyuk bir hayal kırıklığı.
Ve konu sahibi sadece istedigi yorumlara cevap veriyor, mesela ben hala, cinsellikten korkan ve kendini hazır hissetmeyen birinin ne amacla evlendiğini ogrenemedim.
Aynı evde yaşamak istiyorum belki. Beraber gezmek beraber uyumak istiyorum. Belki onunla bisiyleri yavaş yavaş asacağım buna inancım tamdır belki. Bir gün iki gün derken artık onla olmaya kendimi alıştiracak ve bunu asacagima inanıyorum belki. Ayni sehirde yaşamak istiyorum vs. Yani bunu anlamayacak ne var bılmiyorum ki. Sanki asla sevişmem dedim. Hazır hissetmiyorum ama bunun üzerine yoğunlaşıp artık hazırlanmaya çalışıyorum diyorumVe bu cok agir bir bencillik, cinsel hayati olmayan biri, ille evlenecegim diyorsa kendisi gibi birini bulmali, aksi her iki taraf icin de cok buyuk bir hayal kırıklığı.
Ve konu sahibi sadece istedigi yorumlara cevap veriyor, mesela ben hala, cinsellikten korkan ve kendini hazır hissetmeyen birinin ne amacla evlendiğini ogrenemedim.
Ah ne anlayislisiniz. Belki de bu yönde bir hayatım olmadığı için tuhaf geliyor bilmiyorum. Sanırım yargılamam lazımTepkileriniz normal, hiç cinsellik yaşamamış biri için herşey çok itici ve imkansız. Ama maalesef doğa ve insan öyle filmlerde dizilerde ki gibi değil:)
Eş adayınızın cevapları çok anlayışlı ve mantıklı. İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmak ve yaptırmak zorunda değilsiniz.
Evet anal seksin sağlık açısından riskli ama yapmak isteyen yapar. Kimse kimseyi yargılaymaz.
Aynı evde yaşamak istiyorum belki. Beraber gezmek beraber uyumak istiyorum. Belki onunla bisiyleri yavaş yavaş asacağım buna inancım tamdır belki. Bir gün iki gün derken artık onla olmaya kendimi alıştiracak ve bunu asacagima inanıyorum belki. Ayni sehirde yaşamak istiyorum vs. Yani bunu anlamayacak ne var bılmiyorum ki. Sanki asla sevişmem dedim. Hazır hissetmiyorum ama bunun üzerine yoğunlaşıp artık hazırlanmaya çalışıyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?