Sordum zaten. Sorunda da orda. Ben sordum o da evet bir kez yasadim dediBana da nişanlım böyle birşey anlatsa ama ben sorunca ne kadar dürüst derdim o kısımda sorun yok ama anlattıkları beni sanırım soğuturdu hele ilk tanıştığım biri bunu anlatsa hemen yol verirdim neden böyle şeyleri anlatıyor ki sen sordun mu şöyle böyle yaşadın mı diye sanırım sormadın o zaman insan niye geçmişini bu kadar açık açık anlatır ben buna tam dürüstlük diyemeyeceğim sanki evlilikte öyle beklentileri var gibi sen bir insana sorarsın şunu yaşadın mı diye yaşadıysa evet demesi gizlememesi dürüstlük ama kendi kendine anlatması bence beklenti sadece şöyle dese bir kız arkadaşım vardı onunla yaşadım diye kısaca söylemiyor da detay veriyor
Aynı evde yaşamak istiyorum belki. Beraber gezmek beraber uyumak istiyorum. Belki onunla bisiyleri yavaş yavaş asacağım buna inancım tamdır belki. Bir gün iki gün derken artık onla olmaya kendimi alıştiracak ve bunu asacagima inanıyorum belki. Ayni sehirde yaşamak istiyorum vs. Yani bunu anlamayacak ne var bılmiyorum ki. Sanki asla sevişmem dedim. Hazır hissetmiyorum ama bunun üzerine yoğunlaşıp artık hazırlanmaya çalışıyorum diyorum
Cinsellik yaşayıp yaşamadığını değil türünü de sordun mu sen sordun diye mi anlattı yoksa sen sadece cinsellik yaşadın mı diye sordunSordum zaten. Sorunda da orda. Ben sordum o da evet bir kez yasadim dedi
Evet sormak büyük hataydı zaten. Öğrendiğime pişman oldum. Cinsellik yaşaması hiç problem değil ama anal yaşamış olması beni dağıttı gerçekten. Neden öyle bilmiyorum ama onu böyle hayal etmemiştim. Bu konuda anlayışsız davranıyorsun, herkesin cinsellik sınırları aynı olmayabilir dedi. Gerçekten katı ve anlayışsız mıyım? Eşiniz , sevgilinizin geçmişinde bunu yaşaması sizi nasıl etkilerdi ?
Ama herkesin vereceği tepki ve ne hissedeceği farklı be kuzum. Biri çıksa da "eşim geçmişte yapmış biz de yapıyoruz" dese ne olacak? Cinsellik çok geniş bir alan ve herkesin kırmızı çizgileri farklıdır bu konuda; mesela bana da grup seks çok ters gelir ama bunu da yaşayanlar var. Ama kimse istemediği bir şeyi yapmamalı ve kimse istemediği bir şey konusunda, başkaları öyle düşünüyor ya da çoğunluk öyle düşünüyor diye fikrini değiştirmek zorunda da değil.Kesinlikle haklısınız. Zaten evlenmeden olmaz kafasında değiliz ikimizde. Bende biraz tabu sanırım cinsellik. Hazır olmayı bekliyorum ve o da anlayışlı bu konuda. Yalnızca anal ilişki yaşamış olması beni biraz sarstı. O da bu durumu "herkesin sınırla farklı olabilir" olarak nitelendiriyor. Size erkek arkadaşınız / Sevgiliniz anal ilişki yaşamış olduğunu söylese ne hissedersiniz?
Vallahi burası yuva yıkar ya. Neyse ki birbirimize güvenimiz tamSadece tahminimi söylüyorum ;bence nişanlınızın sizden saklı aktif bir cinsel hayatı var. Bana öyle geliyor.Normalde 6 yıl sevgililik ve devamında nişanlılık döneminde bu kadar sabırlı ve anlayışlı olması tuhaf geliyor.
Sadece yoruma cevap veriyorum ve kullanıcı isimlerini aklımda tutmuyorum. Konu sorduğumun dışında neden sevismedine geliyor. Öyle istedim arkadaşlar anlamak zor mu
Türünü de sordum o ben senin gibi keskin düşünmüyorum dediği içinCinsellik yaşayıp yaşamadığını değil türünü de sordun mu sen sordun diye mi anlattı yoksa sen sadece cinsellik yaşadın mı diye sordun
Arkadaşlar sanki başka memlekette yaşıyorsunuz. Ya hiç uzun ilişkisi olup da ilişki yaşamamış insan tanımadığınız anlamıyorum ki. İnsanlar o ya da bu sebeple cinsellige hazır olmayabilir. Ben aynı yatağı paylaşıp ona alışınca buna hazır olacağımi hissediyorum. Bu yaniİstemediğini bin kere yazdın zaten o kısmı anladık hepimiz. Sadece sana bunu din ya da ona benzer herhangi bir tabu olmaksızın sırf hazır değilim diye ertelemenin mantıksız ve hatta anormal ve hatta bencillik olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Ve ayrıca aktif cinsel hayatı olan normal bir insanın (kadın ya da erkek) sırf sevdiği ve saygı duyduğu için cinsel rejime girmesinin olağan olmadığını, anormal ve sağlıksız olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Cinsellikten bu kadar uzak bir insanın neden evlenmek istediğini de kendi merakımıza yenilerek öğrenmek istiyoruz.
Haşa yuva yıkmak ne haddime. Ben sadece fikrimi söyledim. Güveniniz tamsa ne mutlu size.Vallahi burası yuva yıkar ya. Neyse ki birbirimize güvenimiz tam
Evet sanırım öyle. Yadirgamam doğru değil sanırım ama eşim olacağı için bu konuda çok farklı düşünmek istemezdim sanırım onunlaAma herkesin vereceği tepki ve ne hissedeceği farklı be kuzum. Biri çıksa da "eşim geçmişte yapmış biz de yapıyoruz" dese ne olacak? Cinsellik çok geniş bir alan ve herkesin kırmızı çizgileri farklıdır bu konuda; mesela bana da grup seks çok ters gelir ama bunu da yaşayanlar var. Ama kimse istemediği bir şeyi yapmamalı ve kimse istemediği bir şey konusunda, başkaları öyle düşünüyor ya da çoğunluk öyle düşünüyor diye fikrini değiştirmek zorunda da değil.
Fikrinize saygı duyuyorum fakat öyle bir durum yok. Herkese karşı bir kapı açık bırakmak lazım tabi ama bunu hissetirecek hiç bir yaşamadık. Güveniyorum. Bunun paranoyasini yapmam o nedenleHaşa yuva yıkmak ne haddime. Ben sadece fikrimi söyledim. Güveniniz tamsa ne mutlu size.
Var var. Romatigiz biraz biz :). Keşke doğru okusaydiniz. Birlikte uyumak için evlenmiyoruz. Tum süreçlere bizi hazırlaması için ve sevdiğimiz için. Garip galiba. Oncee seviseyim sonra evleneyim. Çünkü memlekette evlendikten sonra sevişen tek ben olcam sanırımAdamla evlendikten sonraki cinsel hayatınızda sınırlarınız okduğunu, anal ve oral sex istemediğinize kadar konuşuyorsunuz ama evlendikten sonra birlike uyumak, gezmek vs gibi şeyler istediğiniz için evleneceğinizi söylüyorsunuz. Nişanlınızın haberi var mı bundan?
Anladım. Siz bence Anal ilişki size göre "pis ve iğrenç" bir olay olduğu için nişanlınıza yakıştıramadınız. Ona verdiğiniz değer ile yaptığı olayı kafanızda bağdaştıramıyorsunuz o yüzden hayal kırıklığına uğradınız ve soğudunuz.Fikrinize saygı duyuyorum fakat öyle bir durum yok. Herkese karşı bir kapı açık bırakmak lazım tabi ama bunu hissetirecek hiç bir yaşamadık. Güveniyorum. Bunun paranoyasini yapmam o nedenle
Aynı evde yaşamak istiyorum belki. Beraber gezmek beraber uyumak istiyorum. Belki onunla bisiyleri yavaş yavaş asacağım buna inancım tamdır belki. Bir gün iki gün derken artık onla olmaya kendimi alıştiracak ve bunu asacagima inanıyorum belki. Ayni sehirde yaşamak istiyorum vs. Yani bunu anlamayacak ne var bılmiyorum ki. Sanki asla sevişmem dedim. Hazır hissetmiyorum ama bunun üzerine yoğunlaşıp artık hazırlanmaya çalışıyorum diyorum
Arkadaşlar sanki başka memlekette yaşıyorsunuz. Ya hiç uzun ilişkisi olup da ilişki yaşamamış insan tanımadığınız anlamıyorum ki. İnsanlar o ya da bu sebeple cinsellige hazır olmayabilir. Ben aynı yatağı paylaşıp ona alışınca buna hazır olacağımi hissediyorum. Bu yani
Her konuda çok uyumluyuz. Seviyoruz da. Sadece bunu yaşamış olması ayrılık sebebi olmalı mı yoksa konuşup halledilir miBence haklısınız konu sahibi.Nişanlınizinda sizin gibi olduğunu düşünüyorsunuz bakış açınız aynı değil emin olun bir çok insana da anal oral iğrenç gelir.Yapanlar kendi bilir.Ilerde kafanıza takacaksınız bence ayrilin daha hassas siz gibi biri de çıkabilir çıkmayabilir.Karar sizin.Anal oral yapmamak patates çuvalı olmak çok kötü yorumlar yapılmış
Ve bu cok agir bir bencillik, cinsel hayati olmayan biri, ille evlenecegim diyorsa kendisi gibi birini bulmali, aksi her iki taraf icin de cok buyuk bir hayal kırıklığı.
Ve konu sahibi sadece istedigi yorumlara cevap veriyor, mesela ben hala, cinsellikten korkan ve kendini hazır hissetmeyen birinin ne amacla evlendiğini ogrenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?