Sizinle aynı fikirde olmayan herkese neden saldırır tarzda cevap veriyorsunuz? Anal ilişki yaşayacak kadar aktif cinsel hayatı olan bir adamın 6 yıl boyunca rahibe gibi takıldığını iddia etmenize kimse inanmaz.Aynen aseksuel. Yani 6 yıl sevismediyse aseksueldir çünkü herkes sevişip evleniyor. Sanki nerede yaşıyorsunuz ya bazen gerçekten hayret ediyorum şu tavırlara.
Ilk zamanlar sizin gibi nefret ediyordum ama çevremdeki genel insanlarda da bu durum olunca biraz Daha normal gelmeye başladı tabiki her kadın ister eşinin ilki olmayı fakat işte bazen bizim isteklerimiz üzerine olmuyor. Evliliğimi etkiliycek bi durum olmadi çünkü ben bunu nişanlılık da aşmayı başardım eğer ki evliliğime taşısaydım ister istemez sorun olurdu.Gerçekten mi ? Nasıl astiniz ? Neler hissettiniz ne kadar sürdü bu durum aranızda ? Evliliğinizi etkiledi mi ? Beni anlayan biri çıktı çok şükür
Bu kadar anlayışlı bir erkek bulmuşken kaçırmayın derim. Artık ortam siz birşey yapmak istemediğiniz halde ısrar eden erkekler dolu.Uzun ilişkisi olan herkes sevişmek zorunda o halde ? Belki hazır değilim ve o da bunu anlayışla karşılamayı tercih ediyor
Aferin sana evladım karnene 5 pekiyi veriyorumBen cvp vermek istiyorum hocam çocuğu leylekler yapıp getiriyor
Sevişmesi mi sorundu sizin için anal ilişki yasamasi mi ?Ilk zamanlar sizin gibi nefret ediyordum ama çevremdeki genel insanlarda da bu durum olunca biraz Daha normal gelmeye başladı tabiki her kadın ister eşinin ilki olmayı fakat işte bazen bizim isteklerimiz üzerine olmuyor. Evliliğimi etkiliycek bi durum olmadi çünkü ben bunu nişanlılık da aşmayı başardım eğer ki evliliğime taşısaydım ister istemez sorun olurdu.
Her şeyi istediği gibi anlamakta ve işine gelmeyene cevap vermemekte üstüne yok konu sahibinin. Ya evlilik öncesine bağlıyor ya anala.Zaten bu durumda adamin da aseksuel olmasi olasi. Eger oyleyse muhtesem bir evlilikleri olacaktir, ama adam 6 yil sabretmek gibi bir hata yaptiysa karsisinda ben sevmem korkarim diyen bir kadini bulunca ne yapacagini kestirmek cok zor degil.
Kimi inandırmaya çalıştım ?Sizinle aynı fikirde olmayan herkese neden saldırır tarzda cevap veriyorsunuz? Anal ilişki yaşayacak kadar aktif cinsel hayatı olan bir adamın 6 yıl boyunca rahibe gibi takıldığını iddia etmenize kimse inanmaz.
normal bir erkeğin 6 yıl kimseyle seks yapmaması normal değil. üzgünüm.Aynen aseksuel. Yani 6 yıl sevismediyse aseksueldir çünkü herkes sevişip evleniyor. Sanki nerede yaşıyorsunuz ya bazen gerçekten hayret ediyorum şu tavırlara.
Sorduguma pişmanım zaten. Keşke dinleyip rahat olsam unutsam hemen
Ilişki yaşamasıSevişmesi mi sorundu sizin için anal ilişki yasamasi mi ?
Ağzınızdan çıkan, kendi söylediğiniz sözleri doğru kabul ederek yazıyoruz. Ciddiye almayalım mı?Kimi inandırmaya çalıştım ?
Kuzenim görücü usülü evlendi.Konu sahibinin anal, oral disinda da cinsellige karsi aşiri kapali oldugunu dusunuyorum ben ama 6 yil bu adamin bunu farketmedigine inanmam.
Bazi erkeklerin işine geliyor başta cinsellige bu kadar kapali kadin, bile bile tercih ediyorlar kimseyle bisey yasamamistir evlenince acilir diye dusunuyorlar ama sonrasi husran oluyor boylesine de mustehak diyorum.
Mesela kuzeniniz sevgiliyken farketmemis mi?? Hadi sevgiliyken anlamadi cocuk yapana kadar da mi anlamaz insan ki cocuk var diye boşanamiyor oluyor.
Tabi ki farkında sadece olayı çarpıtıyor ve sevişmek istemiyor o yuzden de evlenmek için o kadar beklemiş hatta evlenince aşarım belkiler dönüyor bilemedim valla aseksüel olabilir arkadaşBen analdan soz etmiyorum, diger mesajlarinizdaki kendimi cinsellige hazir hissetmiyorum, cinsel iliskiden korkuyorum aciklamalarinizdan soz ediyorum. Gayet de farkindasiniz aslinda bundan soz ettigimin.
Ben artık ona da inanmıyorum...Tabi ki farkında sadece olayı çarpıtıyor ve sevişmek istemiyor o yuzden de evlenmek için o kadar beklemiş hatta evlenince aşarım belkiler dönüyor bilemedim valla aseksüel olabilir arkadaş
Gercektenmi?Gerçekten çok komiksiniz. Gülelim bari.
evet kesinlikle anal ilişki yaşayanların normal bir dışkılaması olmuyor. çünkü orası direkt olarak bağırsaklara bağlı. kaldı ki dışkılama esnasında zorlanınca bile hemoroid oluyorsun. hele ki ilişkiye girersen çok ama çok başka sorunlar olması zaten iki kere iki dört. bunun için doktor olmaya gerek yok. hepimiz bunu yaşıyoruz zaten. aklı olan bunu bilir.
bunun dışında zaten esprili bir film izlediğinizde bile gayların k.çını tutamadığına dair milyonlarca espri kasarlar. ben tabiki bu espri yapanların tabiriyle yazdım mecburen. bence çok çirkin bir tabir. tuvaletlerini tutamamaları çok normal çünkü oranın düzenini bozuyorlar.
önce sağlık sonra zevk.
Hayır dini açıdan hiç bir düşüncem yok. Sadece pozisyonu,normalin dışına bu kadar çıkışı bana iğrenç geliyor. Sanırım bir de toplumsal bir algı var bu konuda ben de. Bilemiyorum inanın
Bende sizin gibi düşündüğümü yazdım.Konu sahibi çok güveniyor nişanlısınaSizinle aynı fikirde olmayan herkese neden saldırır tarzda cevap veriyorsunuz? Anal ilişki yaşayacak kadar aktif cinsel hayatı olan bir adamın 6 yıl boyunca rahibe gibi takıldığını iddia etmenize kimse inanmaz.
"Ayrılmalı mıyım" noktasına nasıl geldiniz? Nişanlınız ayrılsa daha mantıklı olur.
Ben nişanlınızın yerinde olsam sizden ayrılırdım çünkü.
1. Cinsellik yaşamak için 6 sene kimseyi beklemem.
2. Kimseye geçmişimi sorgulayıp bana kendimi kötü hissettirme hakkı vermem.
Böyle bir şeyi ne hakla yapıyorsunuz ki?
Aynı şeyi bir erkek yapsa füzeyi yemişti şimdi burada. Kadın sorgulayınca normal mi oluyor?
Adamı gözleri dolana kadar zorlamışsınız, yine de kibarca açıklama yapmaya devam etmiş.
Anal, oral vs her şeye karşı olabilirsiniz, ben de ters ilişkiye karşıyım sağlıklı bulmuyorum.
Ama bu karşıdaki ağlayana kadar üzerine gitme hakkı vermiyor size.
Birbirinize uygun değilsiniz bence.
Ayrıca o pozisyon sadece o tarz ilişkiye özgü değil, haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?