Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen aseksuel. Yani 6 yıl sevismediyse aseksueldir çünkü herkes sevişip evleniyor. Sanki nerede yaşıyorsunuz ya bazen gerçekten hayret ediyorum şu tavırlara.
Sizinle aynı fikirde olmayan herkese neden saldırır tarzda cevap veriyorsunuz? Anal ilişki yaşayacak kadar aktif cinsel hayatı olan bir adamın 6 yıl boyunca rahibe gibi takıldığını iddia etmenize kimse inanmaz.

Gerçekten mi ? Nasıl astiniz ? Neler hissettiniz ne kadar sürdü bu durum aranızda ? Evliliğinizi etkiledi mi ? Beni anlayan biri çıktı çok şükür
Ilk zamanlar sizin gibi nefret ediyordum ama çevremdeki genel insanlarda da bu durum olunca biraz Daha normal gelmeye başladı tabiki her kadın ister eşinin ilki olmayı fakat işte bazen bizim isteklerimiz üzerine olmuyor. Evliliğimi etkiliycek bi durum olmadi çünkü ben bunu nişanlılık da aşmayı başardım eğer ki evliliğime taşısaydım ister istemez sorun olurdu.

Uzun ilişkisi olan herkes sevişmek zorunda o halde ? Belki hazır değilim ve o da bunu anlayışla karşılamayı tercih ediyor
Bu kadar anlayışlı bir erkek bulmuşken kaçırmayın derim. Artık ortam siz birşey yapmak istemediğiniz halde ısrar eden erkekler dolu.

Sevişmesi mi sorundu sizin için anal ilişki yasamasi mi ?

Zaten bu durumda adamin da aseksuel olmasi olasi. Eger oyleyse muhtesem bir evlilikleri olacaktir, ama adam 6 yil sabretmek gibi bir hata yaptiysa karsisinda ben sevmem korkarim diyen bir kadini bulunca ne yapacagini kestirmek cok zor degil.
Her şeyi istediği gibi anlamakta ve işine gelmeyene cevap vermemekte üstüne yok konu sahibinin. Ya evlilik öncesine bağlıyor ya anala.

Kuzenim görücü usülü evlendi.
1 yıl nişanlı kaldı. Kızın tavrını hanım hanımcık olmasına yordu hep.
Ama yanılmış fena halde.

Ben analdan soz etmiyorum, diger mesajlarinizdaki kendimi cinsellige hazir hissetmiyorum, cinsel iliskiden korkuyorum aciklamalarinizdan soz ediyorum. Gayet de farkindasiniz aslinda bundan soz ettigimin.
Tabi ki farkında sadece olayı çarpıtıyor ve sevişmek istemiyor o yuzden de evlenmek için o kadar beklemiş hatta evlenince aşarım belkiler dönüyor bilemedim valla aseksüel olabilir arkadaş

Anal icin hadi neyse diyecem de oralda yapmicaksaniz ne yapacaksiniz pardon merak ettim? Nasil sevisilir biliyo musunuz? Bana garip geldi. Simdi ben size olacaklari soyleyeyim. Sizinle evlenir ama onu cezbeden baskalariyla da beraber olur. Kimse kusura bakmasin evliligin yuzde doksani cinselliktir yatakta mutlu degilsen o evlilik eksiktir. Hayir oral niye yapniyosunuz ya da yaptirmiyosunuz onu anlamadim nasil bi zevk oldugunu bile bilmiyosunuz ki yasamamissiniz. Siz sadece klasik gir cikla bosalacaginizi zannediyosunuz sanirim o is oyle degil

"Ayrılmalı mıyım" noktasına nasıl geldiniz? Nişanlınız ayrılsa daha mantıklı olur.
Ben nişanlınızın yerinde olsam sizden ayrılırdım çünkü.

1. Cinsellik yaşamak için 6 sene kimseyi beklemem.
2. Kimseye geçmişimi sorgulayıp bana kendimi kötü hissettirme hakkı vermem.

Böyle bir şeyi ne hakla yapıyorsunuz ki?
Aynı şeyi bir erkek yapsa füzeyi yemişti şimdi burada. Kadın sorgulayınca normal mi oluyor?

Adamı gözleri dolana kadar zorlamışsınız, yine de kibarca açıklama yapmaya devam etmiş.
Anal, oral vs her şeye karşı olabilirsiniz, ben de ters ilişkiye karşıyım sağlıklı bulmuyorum.
Ama bu karşıdaki ağlayana kadar üzerine gitme hakkı vermiyor size.
Birbirinize uygun değilsiniz bence.

Hayır dini açıdan hiç bir düşüncem yok. Sadece pozisyonu,normalin dışına bu kadar çıkışı bana iğrenç geliyor. Sanırım bir de toplumsal bir algı var bu konuda ben de. Bilemiyorum inanın

Ayrıca o pozisyon sadece o tarz ilişkiye özgü değil, haberiniz olsun

Sizinle aynı fikirde olmayan herkese neden saldırır tarzda cevap veriyorsunuz? Anal ilişki yaşayacak kadar aktif cinsel hayatı olan bir adamın 6 yıl boyunca rahibe gibi takıldığını iddia etmenize kimse inanmaz.
Bende sizin gibi düşündüğümü yazdım.Konu sahibi çok güveniyor nişanlısına

zaten adam bundan sonra basit şeyleri daha saklayacak. çünkü dürüst olunca karşılaştığı tavır belli.
ve evet, bence adamın ayrılması lazım. çünkü hayatına saygısızca bir itham var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…