Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sizin gibi düşündüğümü yazdım.Konu sahibi çok güveniyor nişanlısına
Yani o beni ilgilendirmiyor ama fizyolojik olarak düşündüğümde hiç mümkün gelmiyor böyle birşey. Sürekli "biz birbirimizi çok seviyoruz, çok romantiğiz" tarzı cümleler kuruyor aralarda. Bu da bana tam tersi olduğunu düşündürüyor açıkcası.

Rumuzunuza bayıldım çokkk tatlı

Senin ilişki yaşamamana asla bi şey diyemem, ben de yaşamadım, herkesin kendine göre düşünceleri var, anormal de bulabilirsin ama demek ki nişanlın anormal bulmuyor, sen ilişki yaşamak isteseydin reddetmeyecekti, ben de anal ilişkiyi kendi açımdan istemem ihtiyaçta duymam. fakat nişanlın yaşamış yani bunların tadını almış bi adam sen yapmadığın için cinsel anlamda büyük sıkıntılar olur

Bende sizin gibi düşündüğümü yazdım.Konu sahibi çok güveniyor nişanlısına
Asla yapmaz demiyorum ki. Şahit olmadım görmedim hissetmedim. Ne yapayım ? 6 yıl içinde kesin yaptın öyle hissediyorum diyip adamdan ayrılayim o zaman. Görmediğim bir şey için adamı nasıl suclayayim ? Siz bayağı eminsiniz.

Bu şekilde tepki veren kadınlar gördüm cidden o yuzden şaşırmayalım ama
Oral istemiyormuş bu iş nasıl olacak hahaha çeşitlendirme açısından bilemedim
Oral yok anal yok onlar dışında cinsel çeşitlendirme konusundaki bilgi eksikliğim birden dank diye çarptı kafama

Siz sevişmede anal oral ilişkiyi olmazsa olmaz görüyor olabilirsiniz. Kimi istemez yahu anlamak bu kadar zor mu

Oral yok anal yok onlar dışında cinsel çeşitlendirme konusundaki bilgi eksikliğim birden dank diye çarptı kafama
Tek çeşitlilik anal oral çünkü. Olmazsa olmaz. Herkes yapmali istemeli öbür türlü sıkıcı sevişme olur

Gecmiste yasamistir olabilir bunu sorun haline getirmenize gerek yok ona bende karsiyim ne yapar ne yaptiririm istemedigi surece sorun yok ki zaten istemez cogu kisi. Ama oral konusuna karsi degilim bence olabilir olmalida insan sevdiginden tiksinmez bir kere.

Her konuda çok uyumluyuz. Seviyoruz da. Sadece bunu yaşamış olması ayrılık sebebi olmalı mı yoksa konuşup halledilir mi

Herkesin seks anlayışı farklı
Ama evleneceğin adamla nişanlıyken anal ya da oral istemem diye şart koşmak sıkıntılı bir durum
Adam yaşadığı için de birde soğuduğunuzu söylüyorsunuz
Peki şimdi bu adam nişanlım oral seks istemiyor soğudum dese ve sizden uzaklaşsa nasıl olur ?
Sevişmek kurallarla olmaz, sevişirsin ve olaylar kendiliğinden gelişir, o an yönlendirilir ,insanlar birbirlerinin hassas noktalarını anlar
Nişanlının yerinde olsam ben seninle evlenmezdim, evliliğin temelinde bu kadar önemli olan ve hiç yaşamadığı, hiç bilmediği bir konuda kurallar koyabilecek kadar ileri giden kadını hayatımda istemem sebebine gelince ; hiç yaşamadıysa bu olayları mantıklı bir muhakemesi yoktur ya da yaşamış , beğenmemiş ve bana yalan söylüyordur diye geçer içimden yalan yok.
Bir şeylere karşı olurken mantık çerçevesinde düşünün, hiç sevişmediniz oral seksi sevmeyeceğinizi nereden biliyorsunuz da adama kural koyuyorsunuz, çok itici bu durum, madem evleneceksiniz temele dinamit döşemeyin bence, benden size abla tavsiyesi bu konular evlilikte önemli, önce yaşayın, birbirinizi bu konuda tanıyın, sonra ortak istekleriniz oluşsun, şu an yaptığınız hareket ve koyduğunuz kurallar sonuna kadar yanlış

Böyle düşünmek için kendimi zorlayacagim. Teşekkür ederim

zaten adam bundan sonra basit şeyleri daha saklayacak. çünkü dürüst olunca karşılaştığı tavır belli.
ve evet, bence adamın ayrılması lazım. çünkü hayatına saygısızca bir itham var.

Adam bundan sonra öğle yemeğinde ne yediğini söylemese hakkı.
Konu sahibini savunanlar olmuş bir de, hayret ettim.
Aynı şeyleri tersten yazsa "nişanlım benden soğudu, hayal kırıklığına uğramış, ağlamaklı oldum açıklama yaptım ama nişanı atmayı düşünüyor" dese hepimiz "sektirsin gitsin o zaman, böyle bir şeyi böyle detaylıca nasıl sorabilir, bu ne sapıklık" derdik.
Böyle onlarca konu var forumda, cinselliğe karşı olanı da olmayanı da hep bunları yazıyor.
Aynı şeyi kadın yapınca normal oluyormuş demek ki.

Oral konusu tamamen hijyen ile alakalı. Mide bulandırıcı geliyor ve kendimi tuhaf hissediyorum ama yaşamadan bilemem. Anal konusu bambaşka sıkıntı benim için

Bence bunlar zamanla evlenince asilir suan da bu deneyimleri yasamadigin icin zaten cinsellik sana biraz itici ve anlamsiz geliyordur belkide bunlar zamanla aşiliyor kadinda erkekte alisiyor.anal igrenc ve gereksiz bosver unutun ya araya sogukluk sokma bosuna bu konuyuda kapat ve eski haline dön:)

İstememeniz gayet doğal niye sizin üstünüze bu kadar gidildi anlamadım. Ayrıca benim de nişanlım böyle birşey yaşasa bir soğuma gelir anal olması beni rahatsız eder.
Valahi ben de bilmiyorum adamla 6 yıldır cinsel hayatımız yok diye aseksuel olduk adam beni aldatıyor oldu. Neyse ki ciddiye almıyorum bu yorumları. Beni anladığıniz için teşekkür ederim. Bu durumda nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. İyi giden ilişkim var. Sadece bu sebepten ilişki bitmeli mi bilmiyorum. Sizin de yorumunuzu almak isterim

Haklısınız. Kapatmak en iyisi sanırım. Cabalayacagim inanın

Oral konusu tamamen hijyen ile alakalı. Mide bulandırıcı geliyor ve kendimi tuhaf hissediyorum ama yaşamadan bilemem. Anal konusu bambaşka sıkıntı benim için

Anlıyorum seni özellikle inanç bağlamında anal bir çoğumuz için kırmızı çizgi, inan bana eşinde belli bir noktaya gelmeden bu konuda yaklaşmaz sana ama bunu geçmişte yaşamış olması ya da senden talep edebilme ihtimali evliliğinin geleceğini şekillendirmemeli, olmaz dersin olur biter. Ama şu an da yaptığın araştırma, yargılama ve ondan soğuma son derede anlamsız
Şunu da ekleyeyim konu sevdiğin adam olunca, keyifli, uyumlu bir birliktelik yaşayınca hijyen falan hikaye :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…