Romatigiz derken dalga geçmiştim ama neyse siz bilirsiniz :)Yani o beni ilgilendirmiyor ama fizyolojik olarak düşündüğümde hiç mümkün gelmiyor böyle birşey. Sürekli "biz birbirimizi çok seviyoruz, çok romantiğiz" tarzı cümleler kuruyor aralarda. Bu da bana tam tersi olduğunu düşündürüyor açıkcası.
Oyle mi dersiniz ? Teşekkür ederim. Belki çok düşünmemem gerekir bunuAnlıyorum seni özellikle inanç bağlamında anal bir çoğumuz için kırmızı çizgi, inan bana eşinde belli bir noktaya gelmeden bu konuda yaklaşmaz sana ama bunu geçmişte yaşamış olması ya da senden talep edebilme ihtimali evliliğinin geleceğini şekillendirmemeli, olmaz dersin olur biter. Ama şu an da yaptığın araştırma, yargılama ve ondan soğuma son derede anlamsız
Yoo zor degil. Adam istiyor ama. Karsilikli istemeseydiniz sorun yoktu tabiki. 6 sene sevismeden durduysaniz zaten ikinizde de bi problem var ki ben nisanlinizin asla durduguna inanmiyorumSiz sevişmede anal oral ilişkiyi olmazsa olmaz görüyor olabilirsiniz. Kimi istemez yahu anlamak bu kadar zor mu
Anal seks meraklısı olsaydı sorun olurdu da adam istemiyorum demiş ileride de istemeyeceğim demiş, niye sorun olsun? Sorun sizin geçmişte yaşadığı bir şeye bu kadar takılmanız, hani rahatsız olabilirsiniz o anlaşılabilir, şok olup ağlamışsınız oda anlaşılabilir ama nişan atacağım falan diyorsunuz bu sorun bence. Hani ben böyle bir şey yaşayan bir insanla asla evlenmem deseniz çoğunluk bu düşüncenize katılmasa da yine hayat sizin karar sizin, istemiyorsanız evlenmezsiniz bu da en doğal hakkınız ama siz kendinizi de onuda hırpalıyorsunuz bunun için; eğer ileride de onun bu yaşadığını başına kakarsanız ve soğursanız sorun olur bence.Haklısınız. Tepki sanırım abartılıydı. Ağladım şoktan.Evliliğimizde sorunlar olur dıye düşündüm herşeyi düşündüö. Bazı konularda darım galiba. Ondan beklemiyordum bu cevabı. Hiç öyle bir şey yapacağını hayal etmemiştim. Sanırım toplum dayatması ile bunu çok hayvani ve sapkın bir istek gibi görüyorum
Aynen durmamistir dur gideyim kesin başkasıyla seviştin diyip ayrılayim.Yoo zor degil. Adam istiyor ama. Karsilikli istemeseydiniz sorun yoktu tabiki. 6 sene sevismeden durduysaniz zaten ikinizde de bi problem var ki ben nisanlinizin asla durduguna inanmiyorum
Oyle mi dersiniz ? Teşekkür ederim. Belki çok düşünmemem gerekir bunu
Pardon. Ben karşımdaki insanları ciddiye alıp yorum yapma taraftarı olduğum için, kimin dalga geçip geçmediğini anlayamıyorum. İnsanlarla dalga geçerek, burda duyar kasmaya çalışmak yerine sorunlarınıza odaklanıp yorumlardan bir şey çıkarmaya çalışsanız ya da kendinizi sorgulasanız daha iyi olur sanırım.Romatigiz derken dalga geçmiştim ama neyse siz bilirsiniz :)
Kakmam da bunu aşmak biraz zor geliyor. Bunu normal görmesi beni biraz tedirgin etti. Üzüldüm. Belki insanlar ilişki yaşadığını söylüyor da anal oral vs diye konuşulmadigi için şok edici geldi normal karsilayamadimAnal seks meraklısı olsaydı sorun olurdu da adam istemiyorum demiş ileride de istemeyeceğim demiş, niye sorun olsun? Sorun sizin geçmişte yaşadığı bir şeye bu kadar takılmanız, hani rahatsız olabilirsiniz o anlaşılabilir, şok olup ağlamışsınız oda anlaşılabilir ama nişan atacağım falan diyorsunuz bu sorun bence. Hani ben böyle bir şey yaşayan bir insanla asla evlenmem deseniz çoğunluk bu düşüncenize katılmasa da yine hayat sizin karar sizin, istemiyorsanız evlenmezsiniz bu da en doğal hakkınız ama siz kendinizi de onuda hırpalıyorsunuz bunun için; eğer ileride de onun bu yaşadığını başına kakarsanız ve soğursanız sorun olur bence.
Bunu yaşayınca anlayabilirim belki de :)Şunu da ekleyeyim konu sevdiğin adam olunca, keyifli, uyumlu bir birliktelik yaşayınca hijyen falan hikaye :))
Oral konusu tamamen hijyen ile alakalı. Mide bulandırıcı geliyor ve kendimi tuhaf hissediyorum ama yaşamadan bilemem. Anal konusu bambaşka sıkıntı benim için
Adam bundan sonra öğle yemeğinde ne yediğini söylemese hakkı.
Konu sahibini savunanlar olmuş bir de, hayret ettim.
Aynı şeyleri tersten yazsa "nişanlım benden soğudu, hayal kırıklığına uğramış, ağlamaklı oldum açıklama yaptım ama nişanı atmayı düşünüyor" dese hepimiz "sektirsin gitsin o zaman, böyle bir şeyi böyle detaylıca nasıl sorabilir, bu ne sapıklık" derdik.
Böyle onlarca konu var forumda, cinselliğe karşı olanı da olmayanı da hep bunları yazıyor.
Aynı şeyi kadın yapınca normal oluyormuş demek ki.
Yeterince sorguladim. TeşekkürlerPardon. Ben karşımdaki insanları ciddiye alıp yorum yapma taraftarı olduğum için, kimin dalga geçip geçmediğini anlayamıyorum. İnsanlarla dalga geçerek, burda duyar kasmaya çalışmak yerine sorunlarınıza odaklanıp yorumlardan bir şey çıkarmaya çalışsanız ya da kendinizi sorgulasanız daha iyi olur sanırım.
Ben de bunu merak ediyorum boşanma sebebi sayılıyormuş ama nasıl ıspat ediliyor?Orale karşı degilim ama anal asla 10 yıllık evliyim eşim şuan istese direk boşarım zaten boşanma sebebi sayılıyor...
Hayatınıza cinselliğin olmaması ile ilgili bircok yorum yapıldı, farkli düşünce de olan kişiler tarafından. Aslında hepsi aynı şeyi söylemeye çalıştı. Ama siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz bunu. İnşallah herkes yanılır, cinsel anlamda sorun yaşamazsınız evlenince..
Valahi ben de bilmiyorum adamla 6 yıldır cinsel hayatımız yok diye aseksuel olduk adam beni aldatıyor oldu. Neyse ki ciddiye almıyorum bu yorumları. Beni anladığıniz için teşekkür ederim. Bu durumda nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. İyi giden ilişkim var. Sadece bu sebepten ilişki bitmeli mi bilmiyorum. Sizin de yorumunuzu almak isterim
Oral konusu zamanla asılabilir belki. Gerçekten yaşamak lazım belki. O konuda çok keskinim diyemem. Sadece şuan düşününce iğrenç geliyor. Ama anal ilişki bambaşka. Bu aşağılayıcı geliyor. Bunu yapmış olması da bana kötü hissettirdi. Nasıl düşünecegimi şaşırdım. Dediğim gibi belki ilişki yaşayan insanların ne tür yaşadigini duymaya alışkın değiliz diye tuhaf geldi bir anda. Belki anlamak için çabalamaliyimOral ile anal çok farklı şeyler. Burda nişanlınıza hak veren bir çok üye de anal yapmamıştır mesela ben de henüz yaşamadım karşı olmasam da. Yaşamamamın sebebi şuanki evliliğimde buna gerek duymamamız ilerde ne olur bilmem. Buna sapkınlık gözüyle tepki vermezseniz eşinizin aklına bile gelmez ama siz öcü gözüyle bakarsanız adamın daha çok aklına sokarsınız emin olun. Oral konusunda da evlendikten sonra fikrin değişebilir diye düşünüyorum zamanla eşler arasında doğal bir süreç olduğuna karar verebilirsin yeter ki kendini net sınırlamalarla yorma. Demek istediğimiz sadece bu.
Daha neler. Bekarete önem veren " kendimi ona saklayan " bir zihniyete sahip değilim. Çok farklı alanlar soylediklerimizBu şekilde farklı algılara sahip çiftlerin çok fazla sorun yaşayacağını düşünüyorum ben açıkçası.Kendinize göre belirli titirler edinmişsiniz.Anal ve oral ilişkiyi bu denli marjinal görüyorsanız doğal olarak bunu yapan insanları da aynı şekilde marjinal görüyor ve bunu yapmamış ya da yapmayacak olmayı bir artı değer olarak algılıyorsunuz.Partneriniz size böyle algılamadığını söylediğinde yaşadığınız hayal kırıklığının nedeni de bu.Tabii bu böyle kapanacak bir mesele değil, çünkü yapmadığınız şeyler üzerinden değerler oluşturmuşsanız yine benzer şeylerde eşinizin açık görüşlü olması ve bir şeyleri yargılamıyor olması aynı şok ve incinmeyi yaratacaktır sizde.Örneğin yıllar önce buraya bir konu açılmıştı, eşim bekarete önem vermediğini söyledi, oysa ben onca zaman kendimi ona sakladım, bunun bir kıymeti olmalıydı, bunu yaşamış kadınlardan beni daha değerli üstün ve temiz görmeliydi, dünya başıma yıkıldı, onun için kıymetli bir özellik değilmiş bu, bunu yaşamış kadınlarla aynı değeri veriyor bana filan diye konuşuyordu.Sizde de buna benzer çokça kırılma çıkma ihtimali yüksek.
Allasen nasıl çeşitlendircen bi söylesene? Sırf meraktan soruyorum.Tek çeşitlilik anal oral çünkü. Olmazsa olmaz. Herkes yapmali istemeli öbür türlü sıkıcı sevişme olur
Cinsel durumumuz ile alakalı konu açmadım ? Bu konuda normal mi diye kimseye de fikrini sormadım. Ne yaşadığımızı da anlatmadım. Hazır olup olmadığımı da tartışmadim. Bu ikimizi ilgilendirir burada neden bu kadar dert olduArkadaşım anal oral konusu kapandı herkes için.
Sıkıntı senin cinselliğe, çıplaklığa hala hazır olmaman.
6 yılda defalarca ön sevişme yaşamanız gerekirdi (giyinik/çıplak farketmez)
O bile yoksa evet ortada normal olmayan bir şeyler var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?