benim tavsiyem bunu kabul etmeyin.inanın bunu böyle anlatsam ne fesatlığım kalır ne de para gözlülüğüm. ben ablasıyla açık açık konuştum daha önce biz senin kiracın gibi bişey olucaz ne kadar ayıp bişey sen kendine kondurur muydun dedim. benim mal da mülk de gözüm benim malım kardeşimin malı demektir. bu ev benim üzerime olur babamdan kalan evle dükkanı da kardeşimin üzerine yaparız siz bunları düşünmeyin dedi ama insan babasına bile güvenemiyo bu devirde
inanın bunu böyle anlatsam ne fesatlığım kalır ne de para gözlülüğüm. ben ablasıyla açık açık konuştum daha önce biz senin kiracın gibi bişey olucaz ne kadar ayıp bişey sen kendine kondurur muydun dedim. benim mal da mülk de gözüm benim malım kardeşimin malı demektir. bu ev benim üzerime olur babamdan kalan evle dükkanı da kardeşimin üzerine yaparız siz bunları düşünmeyin dedi ama insan babasına bile güvenemiyo bu devirde
benim tavsiyem bunu kabul etmeyin.
kiraya çıkın ilk gerekinse düğünden sonra bakarsınız eve. ben böyle bir hata yaptım ve çocuğumun ve kendimin geleceğini kv üzerine yapıldı bana kv nin borcunu ödemek düştü, olan sıkıntıyı çektim olan benimle dünya güzeli kızıma oldu ve dile getirince eşim hep beni suçladı..
yani arkadaşlar sizce nikahtan önce ev alınmak istenmesi iyi niyetli değil mi? sırf ben hak talep edemeyim diye mi bunu yapıyolar. bunu nişanlım olacak o adama kondurmak istemiyorum hiç abdestinde namazında hakka hukuka çok dikkat eden bi insan böyle ince hesaplar peşinde koşucağına inanamıyorum. umarım herşey hayırlısı olur eğer o benim için hayırlısı değilse allah bi an önce kalbime ona karşı bi soğukluk versin çünkü çok seviyorum
nişanlımın şöyle bir düşüncesi var eğer şimdi ailesi yardım etmezse bir daha hiç etmezmiş biz tek başımıza nasıl ev alıcakmışız kira ödemek çok mantıksızmış vs. vs.
düzenledim ve yeni bilgi ekledim. lütfen okuyun!nişanlımın şöyle bir düşüncesi var eğer şimdi ailesi yardım etmezse bir daha hiç etmezmiş biz tek başımıza nasıl ev alıcakmışız kira ödemek çok mantıksızmış vs. vs.
Paragöz diyebilirler , desinler. Bu ciddi bir sorun. O zaman siz de şunu diyebilirsiniz ; "ben ayağımı yorganıma göre uzatmak istiyorum , maddi olarak da ev alınması gibi bir beklenti içinde değilim. Şartlarımız müsait olunca kendimizin alması benim açımdan doğru olanı."
Alınan evin tapusu nikahtan önce alındığı için ödediği borçla kala kalan insanlar gördüm , 3 yılı geçti ispat için avukata halen para döküyorlar.
Borcunu ödüyorsam söz hakkım da olmalı. O zaman evin tüm borcunu ödesinler , kimin üzerine alınırsa alınsın. Oturup oturmama kararı da sizin olsun.
nikahtan önce alınması değil de borcunu sizin ödeyeceğiniz evi görümce üzerine yapmak kesinlikle kötü niyetli bi tavıryani arkadaşlar sizce nikahtan önce ev alınmak istenmesi iyi niyetli değil mi? sırf ben hak talep edemeyim diye mi bunu yapıyolar. bunu nişanlım olacak o adama kondurmak istemiyorum hiç abdestinde namazında hakka hukuka çok dikkat eden bi insan böyle ince hesaplar peşinde koşucağına inanamıyorum. umarım herşey hayırlısı olur eğer o benim için hayırlısı değilse allah bi an önce kalbime ona karşı bi soğukluk versin çünkü çok seviyorum
ablası kefil olsun o zaman. kefil bulunca çıkıyor.. benim eşim de e bize ev kredisi çıkmadı diye tüketici kredisi çektirmişti 45,000 e kredisini vermeyen banka ne hikmetse bordrolu çalışana 45bin ihtiyaç kredisi verebiliyormuşdoğru diyosun. bu tapu ve kredi işleri nasıl oluyor bilmiyorum. ayıptır böyle şeylerin söylenmesi ama nişanlımın 3.250 lira aylık geliri var hayatında hiç kredi kartı kullanmadığı için kredi puanı düşükmüş ve bu yüzden de üzerine kredi çıkmadığını söylediler. bu yüzden ablasının üzerine çekilecekti kredi.
Satın alınacak ev kaç para ? O semtte kiralık ev fiyatları ne kadar ? Söyleyin hesaplayalım
nikahtan önce alınması değil de borcunu sizin ödeyeceğiniz evi görümce üzerine yapmak kesinlikle kötü niyetli bi tavır
bu sana karşı bi güvensizlikleri olduğunu gösterir bana göre
yangına körükle gitmek istemiyorum ama senin konunda gerçekten hoşuma gitmeyen şeyler var ki normalde ben hep işin iyi tarafından bakarım belki şudur belki budur işin aslı diye ama senin konunda tek bi iyi niyet göremiyorum
ama nişanlının ne kadar payı vardır bilemem bu olanlarda
anladığım fazla anneci bi tip muhtemelen annesi nişanlını bi şekilde kandırmıştır görümcenin üzerine yapmak için kimilir ne diyerek ama eminim ki olabildiğince melek pozlarda sanki seni de düşünüyormuşcasına bi edayla ikna etmiştir nişanlını
ilk kararlaştırılan ev 66 m'2 225 milyar, dubleks ev 130 m'2 275 milyar ve o semtte evler 1.500'den yukarıya kiraya verilmiyo yani 2+1 gayet güzel sıfır bi daireyi 1.000 liraya kiraya bulabilirsiniz hatta daha uygunada bulunur
olsun ne farkeder ki sonuçta onun üzerine yapılacak tamamını o ödesinhep sonradan söylüyorum ama aylık kredi ablasıyla yarı yarıya ödenecek. atıyorum 2.500 olucaksa aylık yarısını biz vericez yarısını ablası. tabi şuan söylenen bu yarın öbür gün nolur onu bilemem. ödediğime dair bi ispat kanıt hiçbişey olmayacak elimde
hep sonradan söylüyorum ama aylık kredi ablasıyla yarı yarıya ödenecek. atıyorum 2.500 olucaksa aylık yarısını biz vericez yarısını ablası. tabi şuan söylenen bu yarın öbür gün nolur onu bilemem. ödediğime dair bi ispat kanıt hiçbişey olmayacak elimde
BENDE BUNU SÖYLEYECEKTİM TAM OLARAK !!Baştan hiç girmeyin bu işe. Bakınzeytinse kendi yaşadıklarını anlatmış. Madem 2 kardeş ortak bir ev almak istiyorlar , o zaman nişanlı kalın borç bitene kadar.
Sizin hak iddia edemeyeceğiniz bir gayrimenkulün borcunu ödemeniz size haksızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?