Nişanlımla severek ayrıldık, Ailesi ayırdı

Tatlım modernlikle, okumakla hatta beş vakit namaz kılmakla bile insan olunmuyormuş,ben bunu öğrendim..Onların modernliklerini salla bence..
Şu anda bu durumu aşmanızı sağlayacak tek şey sevgi. Eğer o seni seviyorsa gerekli savaşı verebilecek kadar güçlüyse atlatabilirsiniz. Fakat erkekler sevip sevmediklerini hemen anlayabilen yaratıklar değil bence. Sana düşüncemi söyleyeyim; şu anda tek acı,sıkıntı çekenin kendisi olduğunu düşünüyor, ailesi ve sen arasında kalan,tercih yapmaya zorlanan oymuş gibi geliyor. Kafası eminim deli gibi karışıktır ve evet zor durumda,senden de zor durumda belki. Fakat unuttuğu henüz idrak edemediği sana olan sevgisi ve senin şu anki durumunun ondan aşağı kalır olmaması..Ayrıldığınızda gelecekte sen mutlu olduğunda,onu unuttuğunda,evlenip yuva kurduğunda ne hissedeceğini düşünmemesi. Onu mutsuzluğa iten annesine hep nefret duyucak olması..Sana sevgisi gerçekse bunların şu an farklında değil işte..
Şahsi tavsiyem onu arama,sorma,ararsa açma,doğumgünün kutlama vs..Seni kaybettiğini idrak ettir ona..Sana doğumgününde çektirdiklerinden sonra sen onun doğumgününü düşünme..Güçlü görün,güçlü hisset..Kaçan kovalanır mantığı belki ama işe yarıyor..
Daha önceki mesajımda yazdığım gibi dönerse seviyordur,dönmezse dua et ondan kurtulduğun için..

Haklısın, insanlık modernikle fln olmaz. Hala sevdiğini düşünüyorum, yada öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum. Ama arada kaldığı doğru, nasıl bir anne baba oğullarını böyle bir hale getirir anlam veremiyorum.
Aramayacağım, ne bugün ne de bir başka zaman. Hergün Allah'a sevenleri ayırma diye dualar ediyorum. Bir mesajla bitiren insanın zorla geri gelmesini sağlayamam. Allah içi kötü insanların şerrinden korusun bizi, hepimizi.

sadaka falan ver canım kurtulmuşsun aşktan gözün kör olmuş ama evlenince neler olacaktı bide otur bu yönden düşün haline şükret...çocuk anneci ve annesi imayesi altında olduğunu kendide bildiği için ayrılmış daha fazla günahına girmek istememiş çünkü evlensenizde bu adam seni annesi için boşardı kendiside bunu biliyo kesinlikle...

Kod:

Bence aramayin. Ararsaniz,mail atarsaniz bir sekilde ikna olup donerse yine ayni seyi yapar. Kaldi ki ikna olacak gibi de durmuyor. Birakin yaptiginin farkina varsin, sizi kaybettigini gercekten anlasin. Siz ona ulasmaya calistikca bunun olmasini engellersiniz.

Ancak zamanla sizi kaybettigini anlar, sizsiz yapamayacagini anlar, annesini karsisina almaya karar verir ve kendi istegiyle size gelirse gelir. Bu durumda bile omur boyu ailesiyle savasmak zorunda kalirsiniz..

İnsanlar çocuklu oğlunu kaç senelik evliliğinden sonra ayırıyor da şuan ayrılması hediye bile.. Sevdiğinin arkasında ailesine rağmen duran duruyor yani. Annesi aklına girmiş ama insan istemedikçe kimse kimsenin aklına giremez. Rabbim sevenleri ayırmasın ama sonu hayırlı olmayacak şeyleri de nasip etmesin.

ben oglunuzla ayrilmak istemedim oglunuz nisani atmis... o yuzden altinlar kiz tarafinda kalir kusura bakmayin de bir daha da donme tamam mi...

o cocuktan da hayir gelmez o cadaloz anasi da sana bi gidim huzur vermez

Mesaj attı, çok seviyormuş beni ama evlenmemiz mümkün değilmiş. İnanmadım, nasıl inanayım ki, seven insan mutlu olmak ister, hergün görmek ister kokusunu duymak ister, imkansızmış evlilik, o yol kapanmış bizim için. Hala bana seni seviyorum diyor, mutlu ol diyor. Ben ona allah seni mutlu etmesin dedikçe canın sağolsun diyor. Daha sonra aradı, sesini duyunca titredim, nasılsın dedi. Ne yapmaya çalışıyosun dedim, sustu. kapadı telefonu. En son da mesaj attı, seni rahatsız etmeyeceğim bir daha dedi.
Kızlar ne demek oluyor bu? Seven insan bırakırmıydı?

Ne demek oluyor biliyor musun?
Ne istediğini bilmeyen dengesiz kişilikli demek oluyor.
İnan sanki karşımda lise ergeni var, 30 yaşındaki adamın sergileyeceği davranışlar değil bunlar..

30 yaşında admın yapacağı , yaşatacağı şeyler değil bunlar.
İlişkiniz devam etse bile annesinin gölgesinde mutlu olamayacaktınız inan.
Kadın takmış bir kere sana , rahat huzur yüzü vermezdi.
Boşanmaktansa şimdiden anlamışsın bu adamın basiretsizliğini.
Çok zor olacak biliyorum ama zaman sana iyi gelecek, içindeki acı elbet tükenecek.
allah karsına hayırlısını çıkarsın bundan sonra.

Boşuna dememiş atalarımız 'balık baştan kokar' diye... Diğer arkadaşlara katılıyorum.Ne istediğini bilmeyen, şimdiden ikiye ayrılıp, dengeyi kuramayan bir erkekle yuva kurduğunuz zaman terazi sağlam olur mu? Bence artıları ve eksileri bir kağıda yazın.Çıkan sonuçla yolunuza devam edin derim.

Kızlar vallahi kafayı yiyeceğim. Hala aptal gibi bende hayaller kuruyodum. Yeter dedim, kandırma beni dedim, her bir daha öldüremez dediğimde yine öldürüyor. beni bir sosyal ağdan silmişti, şimdi ekleme talebi yolladı, ne yapmaya çalışıyor?

canım bak benim durumumda seninkine benziyordu. benide eşimin ailesi istemedi sonra aynı şekilde çok baskı gördü evlatlıktan red ettiler. eşim aylarca yanlarına gitemedi kendine ayrı ev tuttu. daha neler neler ama tabi eşimin direnişlerine ve kararlılığına baktılar. sonra kendileri geldi hiçbirşey olmamaış gibi düğünü derneği çok güzel bir şekilde yaptılar. şimdi onalara göre benden iyi gelin yok. yani diyeceğim seni gerçekten seven insan annesinin ailesinin sözüne bu konularda kulak vermez ve bir şekilde onları ikna eder er yada geç.ne demek ya 30 yaşındaki adamın telefon numarasını falan annesi değiştiriyor falan. ben eşim tanıştığımda 25 yaşındaydık ikimizde ve o tam 4 yıl mücadele etti.onun için güzelim sen şükret önüne bak evlensenizde o yine annesinin sözünden çıkmaz bu tip erkekler onun için verilmiş sadakan varmış ve kısa yoldan dönmüşün. sen önüne bak ve duayı bırakama rabbim hakkımda hayırlısını ver de.

Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu Maşallah sevginizin gücüne hayran kaldım. İnşallah ömrünüz sevinç içinde bol muhabbetli geçer.. Bende o güç var, sen kadar eşin kadar mücadele ederdim ama karşımdaki insan etmeyince ne fayda
Anlamıyorum ne yapıyor, seni seviyorum diyen birisi neden imkansız der anlayamıyorum. Bu iki kelimeyi kullanınca da benim içim yanıyor.(imkansız-sevgi). iki kelime birbirine hiç yakışmıyor
Dua ediyorum, fiziksel ve ruhsal sağlığım bitik durumda, toparlanmaya çalıştıkça daha çok düşüyorum.
Yüce Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin....

böylesi daha hayırlı olmuş canım. İlerisi için en azından ne kadar annesinden kaçabilecektiniz ki. :129:

canım sen çok sevmişin o yüzden sen ayrılmaktan başka çıkar yol arıyosun senin durumunda biz olsak ne yapardım bilmiyorum. ama başka şeylerle ilgilen herşeyi oluruna bırak düşünmemeye çalış ve Allahtan hayırlı olanı dile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…