- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Hayır sadece merak ediyorum. Ve belkide önyargılarımı kırmak istiyorum bu konuda..Milletin bakis acisina gore mi hareket edeceksiniz?
Yanında da acıklaması yazıyo ama yorum yapmak yerine ille bir açık ararsınız zatenE niye merak ediyorsun ozaman madem nişanlı değilsin
Teşekkür ederim :)Normal bence, ten uyumu denen birşey var. Çiftlerin fizikende birbirlerini tanımaları gerekiyor ileriye gitmeden tabi sonunda pişmanlıklar yaşamamak için.
HıhıYanında da acıklaması yazıyo ama yorum yapmak yerine ille bir açık ararsınız zaten
Teşekkürler :)bana göre olmaması gereken birşeydir .
Başkasına göre sıkıntı yoktur .
Ne istiyorsan onu yap .
Altından kalkamayacağın şeyler yapma..
kısa bir zaman sonra nişanlanıcam o yüzden nişanlı olarak sordum :) peki bu bizi erkeğin gözünde değersizleştirir miNişanlı olsanda olmasanda merak edebilirsin, sana hiçbirimiz niye merak ediyorsun diyemez :) merak etmek insanın doğasında varolan bir şey.
Emirasalihe katılıyorum, ayrılınca pişman olmayacağın kadarı normal bence..
Şuan nişanlı değilim, kısa bir süre sonra nişanlanıcam, erkek arkadaşım 32 yaşında illa ki isteyecek böyle şeyler. Ben de şimdiden sormak istedim. Oldu mu ?Hıhı
Ne açıklamışsın ki ?
“Sormak istedim” mi açıklaman ?
Hayır sadece merak ediyorum. Ve belkide önyargılarımı kırmak istiyorum bu konuda..
Peki bu erkeğin gözünde değersizleştirir miNormal bence, ten uyumu denen birşey var. Çiftlerin fizikende birbirlerini tanımaları gerekiyor ileriye gitmeden tabi sonunda pişmanlıklar yaşamamak için.
Sizce bütün erkekler aynı mı?Peki bu erkeğin gözünde değersizleştirir mi
Değil elbette :)Sizce bütün erkekler aynı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?