Nişanlıyken..

Teşekkürler :)

kısa bir zaman sonra nişanlanıcam o yüzden nişanlı olarak sordum :) peki bu bizi erkeğin gözünde değersizleştirir mi
Hah şöyle de ozaman
İleriye gitmeden doğal elbette elle gezip öpüşüp koklaşacaksınız ve nişanlı sen iyi tanıyorsun
Sonra sorun çıkarıp çıkarmayacağını sen bilirsin

Karşımdaki insan böyle düşünecek birisi değil aslında ama ben çekiniyorum :)

Hah şöyle de ozaman
İleriye gitmeden doğal elbette elle gezip öpüşüp koklaşacaksınız ve nişanlı sen iyi tanıyorsun
Sonra sorun çıkarıp çıkarmayacağını sen bilirsin
Yok sonra sorun çıkaracağını sanmıyorum ama ben çekiniyorum :)

arkadaşlar nişanlıyken çiftlerin birbirine ileri gitmeden yakınlaşması olayına nasıl bakıyorsunuz ?
(Nişanlı değilim sadece sormak istedim)

niye sorduğunu anlamadım
Bence nişanlı olmayanlar da ileri gidebilir. Çiftlerin ilişkiden beklentisine bağlı

Teşekkürler :)

kısa bir zaman sonra nişanlanıcam o yüzden nişanlı olarak sordum :) peki bu bizi erkeğin gözünde değersizleştirir mi

Ne alaka ya
Onu senin gözünde değersizleştirir miydi?
Böyle bir çekincen var ise zaten öyle bir yakınlaşmada bulunmamalısın diye düşünüyorum.

En güzeli kendini düğün gecesine saklamaktır bence. Ten uyumu için illa birşeyler yaşamaya gerek yokmuş. Biryerde okumuştum elele tutuştuğunuzda itici hissetmiyorsanız ten uyumu var demekmiş.

Mutluluklar
Şahsen benim gözüm nişanlanmayı falan görmedi. Ama ben pişman olmazdım, evlenmezseniz ah vah edecek bir düşünce yapın varsa her şeyi evlendikten sonra yaşaman daha uygun
Teşekkür ederim :) bende öyle düşünecek birisi değilim .. o zaman anı yaşamak en iyisi :)

Nişanla sevgililik arasında fark yok. Sevgiliyken yakınlaşmaya karşı değilim dolayısıyla nişanlıyken de değilim. Evlilik öncesi yakınlaşmaya karşı olsaydım nişanlılık da buna dahil olurdu. Özel bir durum değil. Nasılsa kesin evleneceğiz kafasıyla yakınlaşmak çok toyca.

Teşekkür ederim çok haklı bi yorum :)

arkadaşlar nişanlıyken çiftlerin birbirine ileri gitmeden yakınlaşması olayına nasıl bakıyorsunuz ?
(Nişanlı değilim sadece sormak istedim)

Sonuçlarına katlanmaya göğüs geriliyorsa nişanlı veya değil ne farkeder? Herkes özgür. İsteyen istediğini yaşar, ileri geri farketmiyor. Kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…