- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Hah şöyle de ozamanTeşekkürler :)
kısa bir zaman sonra nişanlanıcam o yüzden nişanlı olarak sordum :) peki bu bizi erkeğin gözünde değersizleştirir mi
Karşımdaki insan böyle düşünecek birisi değil aslında ama ben çekiniyorum :)Erkeğine bağlı, bunu genellendiremeyiz bence
Bir erkekle yaşadığın şey, seni onun için hayatının en özel insanıda yapabilir, benimle böyleyse herkes böyle olur diyip bu düşüncelere kapılanda olabilir, karşındaki adama bağlı doğrusu..
Evet oldu şimdi böyle gel işteŞuan nişanlı değilim, kısa bir süre sonra nişanlanıcam, erkek arkadaşım 32 yaşında illa ki isteyecek böyle şeyler. Ben de şimdiden sormak istedim. Oldu mu ?
Yok sonra sorun çıkaracağını sanmıyorum ama ben çekiniyorum :)Hah şöyle de ozaman
İleriye gitmeden doğal elbette elle gezip öpüşüp koklaşacaksınız ve nişanlı sen iyi tanıyorsun
Sonra sorun çıkarıp çıkarmayacağını sen bilirsin
Teşekkür ederim :)Evet oldu şimdi böyle gel işte
Yazdım yukarda fikrimi
arkadaşlar nişanlıyken çiftlerin birbirine ileri gitmeden yakınlaşması olayına nasıl bakıyorsunuz ?
(Nişanlı değilim sadece sormak istedim)
Kısa bir süre sonra nişanlanıcam o yüzden. :)niye sorduğunu anlamadım
Bence nişanlı olmayanlar da ileri gidebilir. Çiftlerin ilişkiden beklentisine bağlı
Teşekkürler :)
kısa bir zaman sonra nişanlanıcam o yüzden nişanlı olarak sordum :) peki bu bizi erkeğin gözünde değersizleştirir mi
MutluluklarKısa bir süre sonra nişanlanıcam o yüzden. :)
Teşekkür ederim :) bende öyle düşünecek birisi değilim .. o zaman anı yaşamak en iyisi :)Mutluluklar
Şahsen benim gözüm nişanlanmayı falan görmedi. Ama ben pişman olmazdım, evlenmezseniz ah vah edecek bir düşünce yapın varsa her şeyi evlendikten sonra yaşaman daha uygun
:))))Nişanlılığa kadar beklenmemeli bence. Ya adam iktidarsız falansa nişandan önce bilmek daha iyi.
Teşekkür ederim çok haklı bi yorum :)Nişanla sevgililik arasında fark yok. Sevgiliyken yakınlaşmaya karşı değilim dolayısıyla nişanlıyken de değilim. Evlilik öncesi yakınlaşmaya karşı olsaydım nişanlılık da buna dahil olurdu. Özel bir durum değil. Nasılsa kesin evleneceğiz kafasıyla yakınlaşmak çok toyca.
Hayır şimdi sevgilim desem resmiyet yok ayrılırsınız felan diyecekler ama kısa bi süre onar nişan yapcaz o yüzden öyle dedim :))Yakınlaşmak icin nisanlanmak mi gerekiyormus
arkadaşlar nişanlıyken çiftlerin birbirine ileri gitmeden yakınlaşması olayına nasıl bakıyorsunuz ?
(Nişanlı değilim sadece sormak istedim)
İşte benim önyargılarımı kırıp cesaretlendiren bir yorum teşekkür ederim :)Sonuçlarına katlanmaya göğüs geriliyorsa nişanlı veya değil ne farkeder? Herkes özgür. İsteyen istediğini yaşar, ileri geri farketmiyor. Kime ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?