- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Az önce sizin yorumunuzu gördüm bir konuda. Sizi etiketleyip yorum yapmanızı isteyecektim tesadüf oldu. Teşekkür ederim :)Bana gore seven herkes sevisebilir de herseyi yapabilir de , sadece isin icinde aldatma olmamali
Nisan soz evlilik bana gore sart degil
Şu zihniyet ne zaman değişecek?Teşekkürler :)
kısa bir zaman sonra nişanlanıcam o yüzden nişanlı olarak sordum :) peki bu bizi erkeğin gözünde değersizleştirir mi
Zihniyetim suan yorumunuzla değişti teşekkür ederim çok haklısınız valla :)Şu zihniyet ne zaman değişecek?
Seviştiniz diye sizi değersiz göreceğinden korktuğunuz bi adamla evlenmeyin zaten
Sevişme tek taraflı değil, o zaman o da sizin gözünüzüde değersizleşsin
Rica ederimAz önce sizin yorumunuzu gördüm bir konuda. Sizi etiketleyip yorum yapmanızı isteyecektim tesadüf oldu. Teşekkür ederim :)
İşte benim önyargılarımı kırıp cesaretlendiren bir yorum teşekkür ederim :)
Bende senin cok farkli ve super bir kadin olduguna inaniyorum , her yorumunda bunu diyesim var , sen hep dedigimi farzetyaptığı şeyin arkasında durabilecek insanların özgürce yaşamaları gerektiğine inanırım..
Yok ben önem verdiğim için değil ama çekingen bir yapım olduğu için bu konularda çok katıydım normal olduğunu duymak ihtiyacım vardı :)Rica ederim
Ben kendi bakis acimi paylastim ama siz bu tarz konulara onem veriyorsaniz sakin karsinizdaki erkegi mutlu etmek icin sevismeyin , burda en onemli nokta sizin istemeniz ve rahat olmaniz , gerisi hikaye
Ah ne güzel bir eş mutluluğunuz daim olsun.. haklısınız bu karşımızdakine bağlı benim karşımdaki insanda yargılayıcı birisi değil sanırım ben biraz geri kafalı kaldım :)Rica ederim :) değersizleşir miyin demişsin bir de. Bu erkeğe göre değişir. Ama birşeyler yaşadın diye seni değersiz sanacaksa zaten o evlilik olmasın. Öyle dar düşünceli biri sen birşeyler yaşamasan da sana çektirir.
Ben eşimi tanıdığımda bakire değildim. Benim kendi tercihimdi bu. Eşim yani o zamanlarki sevgilim geçmişimden tek birşey bile sormadı. Hala da sormaz. Bir gün olsun ima bile etmedi. Şu an çocuğumuz da var. Önemli olan kafa yapısı ve güven. Gerisi boş...
Bende senin cok farkli ve super bir kadin olduguna inaniyorum , her yorumunda bunu diyesim var , sen hep dedigimi farzet
canımsın milanam, aklımdakileri benden önce yazan güzel kadın
Ah ne güzel bir eş mutluluğunuz daim olsun.. haklısınız bu karşımızdakine bağlı benim karşımdaki insanda yargılayıcı birisi değil sanırım ben biraz geri kafalı kaldım :)
Yorumunuzla nickiniz baya özdeşleşmiş:) evet ben geri kafalıyım öyle düşündüm. Ve sevgili iseniz ayrılırsınız bir resmiyet yok vs yorumlar gelebilir diye düşündüm. işin ciddiyet boyutunu söylemek için öyle bişi yazdım :)Nişanlı olmayıp nişanlı iken sevişmek doğru mu diye sormak. Yani sevgiliyken yakınlaşmayı doğru bulmuyorum ama evlenmeyi bekleyecek durumda da değil hormonlarım, işin ortasını mı bulayım diyorsunuz. Ayol onca zaman kendimi tuttum nikahı bekleyemem mi diyorsunuz. Ben de bunu merak ettim şimdi :)
Teşekkür ederm. Kesinlikle öyle, ben cekngen ve önyargılıydım ama insan elbetteki istiyor sevdiği insana yakın olmayı. Bunca insan normal deyince bana da normal gelir artık :)Teşekkürler size de mutluluklar diliyorum :) geri kafalılık değil aslında tercih biraz. Şunu da belirteyim. Kimsenin zorlamasıyla da böyle bir yola girme bence. Nişanlın istiyor diye değil kendi tercihin ve isteğin doğrultusunda yaşamalısın. Mutluluklar diliyorum :)
Kesinlikle öyle teşekkürlerŞimdi şöyle bir şey var. Nişanlıyken evleneceğinizin %100 garantisi var mı? Altından kalkamayacaksınız yapmayın.
Seviyosan git op benceHayır şimdi sevgilim desem resmiyet yok ayrılırsınız felan diyecekler ama kısa bi süre onar nişan yapcaz o yüzden öyle dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?