Normal mi ?

aman kızlar öyle demeyin Allah hepimize hayırlı kaderler nasip etsin.

mümkünse eşini uyar ve bir daha evine dahi çağrma vallaa erkekler oynak kıızlara bayılıyo ne hikmetse....eşinle açıık açık konuş ama gözünü açma eşininn kendini bişey sanar aranız kötü oldugunda kullanır allah korusun arkadaşım dikkati ol bence

sen niye davet ediyorsun ki canım :26:

canım eşim birara durmadan bu kızdan söz etti bende neyin nesi kimin fesi diye düşündüm bize yemeğe davet et dedim kızı tanımak için ama kız düşündüğümden fena çıktı yanımda bile samimi davrandı ama eşim hep aynıydı yani farklı biri gibi davranmadı asla işte buyüzden davet ettim canım hata mı ettim acaba :26:

evime davet ettim ama kızı tanıma fırsatım oldu yoksa kızın adını her duyduğumda geriliyordum acaba daha mı kötü etttim eşime pek belli etmedim zaten oda hiç umursamadı ama işte insan düşünmeden edemiyor

acaba gerçekten saf mı yoksa aksine çok mu çakallar da, biz safız?

bence toplumda her türlüsü var

saf görünen çakallar
çakal görünen saflar
gerçekten saftirik olanlar
gerçekten arsız çakallar
var da var yani
Allah yolundan ayrılmayan birgün her yaptığımızın mutlaka bir bedelini ödeyeceğimiz o çetin günün varlığından haberdar olanlardan eylesin canım bizleri ve karşımıza çıkacakları

hayır bence hata etmemişsin aksine şüphe ettiğin bir durumu gözlerinle görmek istemişsin bu çok normal
şimdi bundan sonraki atacağın adımları hesapla

bende zaten onu yazdım araya alide ayşede girebilir yazdım..hayatta hiç bişeyin garantisi yok..
evli hangi kadın yazmış bir bak bakalım aldatırsa kocan meyillidir diyee...herkez bir fikir veriyor.üstelersen aklına sokarsın diyorlar..bazen bu bile bir sebep oluyo...senin mantığın buysa bu kafayla devam et cnm..
ve diyorum kii evlenip aldatıp suçu kocasına atanlarda var...
görüşüne saygı duyuyorum sende saygı duy..ben eleştirmiyorum seni artık..sende artık bana yönelik değil konuya çözüm nitelikli yazarsan sevinirim..

hayır bence hata etmemişsin aksine şüphe ettiğin bir durumu gözlerinle görmek istemişsin bu çok normal
şimdi bundan sonraki atacağın adımları hesapla

bundan sonra kızın tavırlarını merak ediyorum eşime aynı mı davranacak yoksa işi abartacak mı yoksa ben kuruntu mu yapıyorum onu görecem canım :26:

ben gerçekten saftirik olanlardanım galiba aldatıldım ama yine de inanıyorum hemencecik, konduramıyorum kötü bişeyi

bana yorum yapıcak şekilde yazıyorsun cevabımı veriyorum .
burda yazmamış olabilirler ama benim gibi düşünen çok
aldatılırsan tabikide kocanda suç bulursun
kimde suç bulucan başka
şaka gibisin yaa..
yok bööle şey .

konuyu okudum sinir oldum benim eşimde öğretmen ve ortamlarında bazen bu tür arkadaşları arkadaşları oldunu söyledi dikkat et ama kıskandını da belli etme .. eşinin aklında yoksa da zorla sokmuş olursun? eşine güveniyorsanda önemse kendi kendine defol gider karşılık bulamayınca

sinir olmamak elde değil ki canım inşllh ben abartıyorumdur bu durumu :18:

gözlerini aç olaya hakim ol bende kayseri de oturuyorum ve eşimin okulda maalesef bu tür durumlar var.. eşini aldatan bir arkadaşı var ve biliyoruz yani.. eşinin tavırları belli eder ona göre tavrını koy ve adamı görsen hiç beklemezsin eşinden boşandı o kadınla evlendi..

eşinin durmadan o kızdan bahsetmesi bana normal gelmedi açıkçası...

Allahtan canım eşimde bir değişiklik göremedim sanırım değişiklik farketsem dahada tırsardım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…