O 1 ay sonra yanıma geldi ve biz..

Canım seni yargılama felan hakkına sahip değiliz zaten.

Bir seviyorum bir sevmiyorum demişsin ya soğudum yok yanında huzurluyum sen ne istediğini bilmiyosun 1 ay kala yüzük atmışsın o adam bunu bile sineye çekmiş daha da istiyor seni iyi düşün taşın kimseyi üzme sonradan da pişman olma

Bazılarının da başına böyle çıkmaz bir olay gelir inşallah diyorum.
[/QUOTE]
Yorumunuzun bu kismini okuduktan sonra karakterinizin hic iyi olmadigini dusundum. Bu bildigin bedduadir. Insanlar olumlu yorum yapmak zoruna degil gercekci degerlendirirler. Hayatini gozden gecir belkide bu zihniyetten bunlari yasiyorsun. Tanimadigin insanlara beddua ediuorsun ya.. Senin gibiler karsimiza cikmasin insallah..

Yani bırakmayayım mı anlamadım evet beni bırakamıyor hıncını almak dahi olsa mesaj atıyor konuşmak istiyor ama aileler araya girdi artık bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ben

Yani bırakmayayım mı anlamadım evet beni bırakamıyor hıncını almak dahi olsa mesaj atıyor konuşmak istiyor ama aileler araya girdi artık bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ben
Ben bırak yada bırakma diyemem ama anladığım kadarıyla adam seni seviyor peşinde de dolanıyor eğer gerçekten seviyorsan bir ömür geçirebilirsen yanında dur ailelerin arasını düzeltin en kısa zamanda evlenim

Of of of kafam çok karışık.. eski konularımı okur musun

Kısa zaman biraz daha Tanı hemen evlenme
1 yılda aileler yokken çok iyi tanıdığınızı anlaştığımızı düşündüm hep ama nişanlandıktan sonra değişti böyle bambaşka oldu tek erkek ailesi tarafından paylaşılamayan adam mı oldu bilmiyorum 3 tane de ablası vardı.. Bana iyi görünüp onu doldurdular biliyorum

Ayrıntılıca okumafım herşeyi ama sanırım nişanlın baxı yerlerde pasif kalmış..

Onu en iyi tanıyan sensin bir düşün evlensen nasıl olur nedurumlarda karşılaşırsın mutlu olurmusun aynı davranışı sürer mi kendin karar ver eğer gerçekten seviyorsan denemeye değer

Evet

Evet bir evin bir oğluysa işin zor gerçekten de ama onunda sağlam bir duruşu olsa yine de dolmazdı sana tavsiyem adamın Kişiliği oturmuş değilse evlenme o çok sorun çıkarıyor aile işin içine girince de hersey rengi Değişiyor

Gerekirse önce annenle paylaşıp birşeyler düşünebilirsinde
Annemle iletişimim yok sinirli babamla da aram iyi değil odadayım hep düşün hiç iletişim Yok ben de tek kızlarıyım ama 2 oğluna odaklı hepsi bu kızın psikolojisi nasıldır nedir diye soran yok

32 yaşında ama değişik bir adamdı

Annemle iletişimim yok sinirli babamla da aram iyi değil odadayım hep düşün hiç iletişim Yok ben de tek kızlarıyım ama 2 oğluna odaklı hepsi bu kızın psikolojisi nasıldır nedir diye soran yok
Kendini üzme senide düşünüyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…