Aslında benim var o bozuyor değişik..Benim Anladığım ne senin ne onun net bir duruşu yok bu ilişki de
Kaç Yıldır birliktesiniz ?Aslında benim var o bozuyor değişik..
Canım seni yargılama felan hakkına sahip değiliz zaten.Zor günler atlattım bilen bilir burda konumu okuyanlar.
Aslında sevgiliyken her şey çok güzeldi sonra bir anda nişanlandıktan sonra aileler girdi ondan galiba ben bir evlilikten korktum. Attım yüzüğü. Kırdık birbirimizi çok..
Neyse dün yanıma geldi görmek istemiş beni karşıma çıktı pas vermedim konuşalım dedi biraz dolandık dışarda ben seni seviyorum dedi ama ailen beni hep ezik gördü senin bu ilişkiyi bitirebileceğine inanamadım dedi.
(1 ay sonra geldi)
Sonra ben korkuyorum dedim bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim. Ona karşı soğudum zaten ilişkiye dair bir beklentimin olmadığını söyledim tamam dedi ve gittim ben. Sonraki gün görevdeyken yine yanıma geldi. Sabaha kadar benimle durdu. Soğuktu hava arabaya bindik. Başını dizlerime koydu uyudu. Öyle ne yapacağımı bilemedim.
Ailem duysa tekrardan görüştüğümü beni öldürür biliyorum Ne yapmalıyım sizce? Seviyorum galiba onu ama soğudum kafam o kadar karışık ki.. ama aileler işte ne biliyim başta anlaştılar çok iyilerdi. Düğüne bir ay kala bitirdim.. Biliyorsunuz zaten..
Sizce ne yapmalıyım o diyor fark ettirmeden görüşelim sular durulsun diyor sonra ailem gelir diyor size bilmiyorum Aşkımlı mesajlar atmaya başladı seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyor. Kendi ailesine daha söylememiş. Galiba ben attım diye yüzüğü onlar sıcak bakmıyor bana. Neyse o diyor ben hallederim benim sözüm geçer. Hatalarımın farkındayım diyor.
Ağladı bir de.
Kesin cevap vermedim öyle geçiştiriyorum. Ya kızlar cendereye döndü bu iş.
Ben artık Ne yapacağım gerçekten ? Lütfen aşağılamadan incitmeden beni rotamın Ne olması yönünde gereken şeyi aktarır mısınız ? Ailem bu aralar çok iyi davranıyor bana böbrek rahatsızlığım var benim. Onlar ilgilendikçe ben onları kandırıyorum diye vicdan azabı çekiyorum.. Bu sabah eve gidene kadar ağladım yumruk gibi indi göğsüme..Artık ne olur ne biter akışına bıraktım. O ise senden vazgeçmem diyor.. Ekonomisini düzeltip borcunu kapatıp öyle gelecekmiş.
Kızacaksınız biliyorum zaten he demiş değilim ama yanında mutlu hissediyorum sanki huzurlu her şeyi unutuyorum..
Bakın insan gibi bir şey sordum danıştım abla kardeş bildim. Bazı hadsizler bundan faydalanıp alay edip üzerime geliyor. Bu çok ayıp. Rica ediyorum alay edici değil de neyse gerçek olan onu yazın. Bazılarının da başına böyle çıkmaz bir olay gelir inşallah diyorum.
1 yılKaç Yıldır birliktesiniz ?
Yani bırakmayayım mı anlamadım evet beni bırakamıyor hıncını almak dahi olsa mesaj atıyor konuşmak istiyor ama aileler araya girdi artık bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum benCanım seni yargılama felan hakkına sahip değiliz zaten.
Bir seviyorum bir sevmiyorum demişsin ya soğudum yok yanında huzurluyum sen ne istediğini bilmiyosun 1 ay kala yüzük atmışsın o adam bunu bile sineye çekmiş daha da istiyor seni iyi düşün taşın kimseyi üzme sonradan da pişman olma
Sana cevap dahi vermeyeceğim.Mesaj tekrari
Ben bırak yada bırakma diyemem ama anladığım kadarıyla adam seni seviyor peşinde de dolanıyor eğer gerçekten seviyorsan bir ömür geçirebilirsen yanında dur ailelerin arasını düzeltin en kısa zamanda evlenimYani bırakmayayım mı anlamadım evet beni bırakamıyor hıncını almak dahi olsa mesaj atıyor konuşmak istiyor ama aileler araya girdi artık bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ben
Of of of kafam çok karışık.. eski konularımı okur musunBen bırak yada bırakma diyemem ama anladığım kadarıyla adam seni seviyor peşinde de dolanıyor eğer gerçekten seviyorsan bir ömür geçirebilirsen yanında dur ailelerin arasını düzeltin en kısa zamanda evlenim
Dur bakayım birOf of of kafam çok karışık.. eski konularımı okur musun
Kısa zaman biraz daha Tanı hemen evlenme
1 yılda aileler yokken çok iyi tanıdığınızı anlaştığımızı düşündüm hep ama nişanlandıktan sonra değişti böyle bambaşka oldu tek erkek ailesi tarafından paylaşılamayan adam mı oldu bilmiyorum 3 tane de ablası vardı.. Bana iyi görünüp onu doldurdular biliyorumKısa zaman biraz daha Tanı hemen evlenme
EvetAyrıntılıca okumafım herşeyi ama sanırım nişanlın baxı yerlerde pasif kalmış..
Onu en iyi tanıyan sensin bir düşün evlensen nasıl olur nedurumlarda karşılaşırsın mutlu olurmusun aynı davranışı sürer mi kendin karar ver eğer gerçekten seviyorsan denemeye değer
Gerekirse önce annenle paylaşıp birşeyler düşünebilirsinde
Evet bir evin bir oğluysa işin zor gerçekten de ama onunda sağlam bir duruşu olsa yine de dolmazdı sana tavsiyem adamın Kişiliği oturmuş değilse evlenme o çok sorun çıkarıyor aile işin içine girince de hersey rengi Değişiyor1 yılda aileler yokken çok iyi tanıdığınızı anlaştığımızı düşündüm hep ama nişanlandıktan sonra değişti böyle bambaşka oldu tek erkek ailesi tarafından paylaşılamayan adam mı oldu bilmiyorum 3 tane de ablası vardı.. Bana iyi görünüp onu doldurdular biliyorum
Annemle iletişimim yok sinirli babamla da aram iyi değil odadayım hep düşün hiç iletişim Yok ben de tek kızlarıyım ama 2 oğluna odaklı hepsi bu kızın psikolojisi nasıldır nedir diye soran yokGerekirse önce annenle paylaşıp birşeyler düşünebilirsinde
32 yaşında ama değişik bir adamdıEvet bir evin bir oğluysa işin zor gerçekten de ama onunda sağlam bir duruşu olsa yine de dolmazdı sana tavsiyem adamın Kişiliği oturmuş değilse evlenme o çok sorun çıkarıyor aile işin içine girince de hersey rengi Değişiyor
Kendini üzme senide düşünüyorlardırAnnemle iletişimim yok sinirli babamla da aram iyi değil odadayım hep düşün hiç iletişim Yok ben de tek kızlarıyım ama 2 oğluna odaklı hepsi bu kızın psikolojisi nasıldır nedir diye soran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?