Konularina denk geliyordum, daha once yorum yazdim mi bilmiyorum.
İliskinde bu surecte neler yasadin detaylari bilmiyorum suan herseyi okumadim.
Ama bitiremiyorsun, bu bir gercek.
Seviyorsun belli. Boyle herdefasinda mantikli yorumlar alarak kendini geri cekiyorsundur. Ama bazi seyleri sonuna kadar yasamak lazim. Deneyimlemek lazim. Sonucu iyi mi olur kotu mu olur bilemem ama intihanin bu senin. Kalbinden ne geciyorsa onu yap derim. Sonuc kotuye gidecekse dersini almis olursun, belki evliginini kurtarir belki bosanirsin. Kimse bilemez.. Belkide hicbirsey korktugun gibi olmayacak iyi gecicek buda belli olmaz. Belkide kendince evlenmeden once kendin vazgecersin.
Gerci burdaki hanimlar bilgili ve ongorulu..ama sonuna kadar yasaman lazim. Bu is bitecekse kendi icinde bitmesi lazim.. Bosuna konu acma o yuzden birdaha bence..hakkinda hayirlisi olsun
Benim babam bize demişti bunu çocukken. "Eğer annenizden daha iyisi karşıma çıkarsa boşanacağız, haberiniz olsun. Şu an henüz çıkmadı o yüzden beraberiz." Annem ne diyorsun çocuklara sen öyle diye kızdı. Babam da bilsinler dedi. Neyse ki annemin boşanamama hastalığı vardı yoksa başkası olsa bırakır giderdi onu.Geçmişte birisi de bana,sen karşıma çıkabilecek kızların en iyisisin demişti.Yani bir tık iyisi çıksa karşısına demek,çoktan mazi olacaktım.,Bu en klasik,ama aynı zamanda kızların en bayıldığı yalandır canım...
Babanın fikri neyse zikri de o olmuş demekki.Benim de babamın memleketinden gelen misafir çift çocuklarının yanında akıllarınca takılıyorlardı birbirlerine.Baba:Kızım size cicianne alacağım,hem sizi gezdirir,elbiseler alır tamammı.Benim babam bize demişti bunu çocukken. "Eğer annenizden daha iyisi karşıma çıkarsa boşanacağız, haberiniz olsun. Şu an henüz çıkmadı o yüzden beraberiz." Annem ne diyorsun çocuklara sen öyle diye kızdı. Babam da bilsinler dedi. Neyse ki annemin boşanamama hastalığı vardı yoksa başkası olsa bırakır giderdi onu.
Hepiniz haklısınız olmaz aynen..duygusal olarak boşlukta olduğun ve onu tanıdığın için yanınada iyi hissediyorsun bu çok normal
amaaa yeniden başlasanız bile olmaz ablacım inan ki mutsuz olursun defalarca dedik hala da diyoruz
sonu mutlu olmayacak bu işin
Yok zaten bitirdim dedim ya oda başka kız bulacakmış bulsunBabanın fikri neyse zikri de o olmuş demekki.Benim de babamın memleketinden gelen misafir çift çocuklarının yanında akıllarınca takılıyorlardı birbirlerine.Baba:Kızım size cicianne alacağım,hem sizi gezdirir,elbiseler alır tamammı.
Anne gülerek:Kızım desene babana,ben üvey anne istemem,o bizi döver,saçlarımızı çeker,ben onla durmam diye.Çocuk şaşkın şaşkın bir anneye bir babaya bakardı.Kımbilir içinde neler yaşardı.
Babanda o cesareti annenden almış demekki.Bana o cümleyi kuran da,aklınca iltifat ediyordu.Ama merlinin ki,kimler vardı da seni seçtim demiş.
Merlinin kalbindeki acabaların,ancak evlenip,prensin kurbağaya dönüştüğünü gördüğü zaman,cevap bulacağını düşünüyorum.Benim gözümde bu bir genç kızın ziyan olması.Ama bazen aşklar kavuşulmayınca efsaneleşir.Bir tiyatro oyunu vardı.Tarlakuşuydu Jüliet.Romeo ve julietin eğer evlenselerdi, sanırım 10 yıl sonraki halleri.Şişko saç baş dağınık,durmadan söylenen bir kadın,ocak başında pinekleyen bir adam...Belki hayatın öğretmesiyle ayılır,belki de gerçekten çok mutlu olur,bir üye de yazmış,cevabını yaşayıp bulacak...
Engelli her yerdenMerlin canım benim daha önceki konularına da yazmıştım valla lokma dağıt kurtuldum diye
Adamın resmi yaşı 33 ama beyin yaşı 17 ergenus birine dönecekmiş haspam senin sevgine laf edebiliyo ya bir de utanmaz
Şöyle düşün keşke bu cabanı biz sıkıntı yaşarken verseydin böyle olmazdık deseydin engelle numaranı değiştir onunla irtibat kuracak birleyin kalmasın
Evet aynenBitmişi tekrarlama. Daha çok sorun çıkar.
Yok biliyorum zatenduygusal olarak boşlukta olduğun ve onu tanıdığın için yanınada iyi hissediyorsun bu çok normal
amaaa yeniden başlasanız bile olmaz ablacım inan ki mutsuz olursun defalarca dedik hala da diyoruz
sonu mutlu olmayacak bu işin
En son arkadaşlarımla bir kaç kadeh bir şey içmeye gittik sonra bu takip etmiş beni gelmedi içeri alkol aldığımı görünce hakaret dolu mesajlar.. zamanında ben de içtim ben de o ortamlara girdim vs.. gibi şeyler demeye başladı Sonra ors.... arkadaşlarınla mutluluklar sen böyle bir kız değildin vs. Hiç bir şey yazmadım Sonra yazmış Seninle buluşacaktım bla bla.. dedim ya tepkisizim köpek gibi Ürsün dursunMerhaba merlin ne yaptın?
Son durum nedir?
Artık tamamen kendini belli etmiş.En son arkadaşlarımla bir kaç kadeh bir şey içmeye gittik sonra bu takip etmiş beni gelmedi içeri alkol aldığımı görünce hakaret dolu mesajlar.. zamanında ben de içtim ben de o ortamlara girdim vs.. gibi şeyler demeye başladı Sonra ors.... arkadaşlarınla mutluluklar sen böyle bir kız değildin vs. Hiç bir şey yazmadım Sonra yazmış Seninle buluşacaktım bla bla.. dedim ya tepkisizim köpek gibi Ürsün dursun
Teşekkür ederimArtık tamamen kendini belli etmiş.
Çok sevindim bu duruma.
Afiyetler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?