O 1 ay sonra yanıma geldi ve biz..

Öyle güzel yazmışsınız ki aynen öyle kendisi ben vazgeçsem bile vazgeçemiyor benimde aklımı karıştırıyor.. onca hakarete ben asla dönmezdim ne biliyim o da seviyor ama bu iş hayırsız gibi geliyor bana da. Ama yanıma geldiğinde buz olsam bile eriyorum.. Değişik bir his işte gözlerim doldu şuan..

Eski nisanlinin aski, sevgisi yanlis birkere.
Seni gecmisin yuzunden yargilamis boyle birseyin askta yeri yok. Sapikca bir asktir bu..guveni olmaz..yarin oburgun siddet de uygular aldatir da belki.

Ama dedigim gibi ne denilse bos...bazi seylerin sonuna kadar yasanmasi deneyimlenmesi lazim.

Bazı şeyler için sevmek yetmiyor ki anlaşamadığınız konulardan dolayı bitmiş belli ki nişanlılık döneminiz tekrar aynı hatayı yapmayın derim ailenize de size de gerçekten yazık.. onu görünce ister istemez duygularınız yaşadıklarınız aklınıza geliyor ve kalbiniz mantığınızın önüne geçiyor çünkü insanız çok normal taş değiliz ki duygulanıyoruz hislerimize engel olamıyoruz çok iyi anlıyorum ama dur demeniz gerektiğini düşünüyorum sizin için böyle en azından emin olun çok güzel günleriniz olacak.. yazık değil mi şimdi ailenize tekrar aynı şeyler konuşulacak.. onları da düşünün derim ben..
Rabbim hakkınız da hayırlısını versin

Bende sizin gibi düşünüyorum

Son gelişmeler ve benim yanıtım :

Eklentiler

• IMG_5030.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_5028.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_5029.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 150
Benimkiler beyaz onunki yeşil yazılar. Çizdiğim yerlerde onun ve benim ismim var. Beyazla boyadım.

Meslekte tanıştık :) aslında anlatacak çok şey var da neySe.. bu arada sana içim ısındııı :)

Senin yazılar yeşil
Onunkiler beyaz olmalı

Bütün konularını okudum.
Belki yazacaklarım sana ağır gelebilir
Ama gelsin bir zahmet işe yarasın da bişey olmaz.
Evlenip boşanmak ne kadar zor kötü bilmiyorsun.
Evlilikte en etken kimler olur kimler huzursuzluk yapar kimler bozar hayatı zindan eder bilmiyorsun.
Ben sana söyleyeyim.
Ailesine zayıf olan sessiz olan bir adam varsa
İstediği kadar iyi aşık deli divane olsun.
Zayıf olması seni dünyanın en mutsuz insan yapar.
Seni artık asla kabullenmeyecek,
Her fırsatta seni acıtacak bir ailesi olacak.
Aileler evlenecek bunu asla unutma.
Birde tam bir mantıklı doğru karar almak istersen
Kime sor biliyor musun?

Annene!
Onlar hiç yanılmıyorlar (genel olarak)
Biri gider biri gelir kafasında olursan,
Daha az üzülürsün.
Burdaki konuları çok oku çok çok oku.
Kendinden birşeyler bulacaksın.
Mutlu günler ...

Son gelişmeler ve benim yanıtım :
merlin,benim buradan görebildiğim,ful demogoji,kararın ne olur bilemem ama,bu demogog,anasına danışmadan lavaboya bile gitmez gibi duruyor.
Baksana,annesi ver madem arkadaşının sesini duyayım diyor.Benim yeni ergen oğlum bile posta koyar bana,bunu yapmaya kalkışsam...

Aynen kesinlikle ama eski ben yokum artık değiştim.

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi aynen..

Adamın mesajını da yeni anlıyorum.
Yarın evlenseniz bir kavga olsa sana ne der biliyor musun?
And olsun gidip onunla beraber olacağım
Şimdi çıkıp o eskinin yanına gideceğim.
Gibi şeyler diyecek.
Eğer rahatsız ederse ailenin bilgisi olsun.
Ailene bunu yapmaya hakkın yok.
Başka türlü duyarlarsa sana olan güvenlerini,
Ucuz biri yüzünden kaybedeceksin.
İnan bu o insanın varlığından bile daha değerli.

Bir şey yapamaz o ailemi ezdirmem ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…