Kesinlikle durum bu..Benim bakiş açima gore en iyisi ailenize soylemeniz sizi anlayacak biri anne abla kuzen kim varsa. O da ailesini alip sizin ailenize karsi konussa. Aileler olarak tatliya baglasaniz daha iyi daha saglam daha hos olur. Bence sizden emin olduktan sonra kendi ailesine degil sizin ailenize de rest cekebilir sevginizi kullanarak. Siz ikna olmussunuz bile zaten ama gelebilecek sorunlari dusunup korkuyosunuz. Flört donemi degil sonucta aileler girmis isin icine vs.
Ben Seninle küsüm konuşmuyorumBak Merlin senin yüzünden ban yedim zaten sana çok kızgınım ama şuan iyiliğini istiyorum. Merlin bu adamı kaçırma. Adam sana sırılsıklam aşık işte. Bak evlen şu adamla yoksa ben evlenirim
Kıymetimi anlamış sanki dün dizlerimde sadece uyumak istedi aslında onu çok seviyorum tekrar başa döneriz diye korkuyorum bana sürekli neden korkuyorsun neden sevgime inanmıyorsun diyip duruyor ama buradaki konuları okudukça gözüm korkuyor evlilikten ne biliyim kimseye güvenim kalmadı ya değişirse ya ailesine beni köle ederse vs.. diye düşünüyorumÖncelikle hayat sizin hayatınız ve kararları kendi kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek karar vermelisiniz. Omur boyu yaşayacak olan sizsiniz çünkü.
Nişanlımla benimde 10 yıllık gecmisimiz var ve bi cok kere ayrılıp barıştık. Tabi son 2 yıldır hiç ayrılmadık maşallah diyeyim.
Insanlar değişebilir belki kıymetini anlamıştır belki kafasına dank etmiştir bazi şeyler bunu en iyi sen anlarsın.
Çok haklısıneski konularınızı bilmiyorum ama bence zaman verin neden istemiyordunuz bakın bi değişim var mı gene aynısı olacak mı ?
hatalarını anlamışmı duygusal davranmayın inceleyin düşünün karar sizin Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Burdaki yorumlar gereksiz size kalıyor karar.
ama şöyle bir şey var ailen istemiyorsa bi bildikleri vardır kızlar her zaman daha fedakar daha cesaretli oluyorlar ama erkekler öyle değil her zaman ailen neden istemiyor o nasıl düşün karar seninÇok haklısın
Oda doğru bilmiyorum ki Allah hayırlısını versin tek istediğim buama şöyle bir şey var ailen istemiyorsa bi bildikleri vardır kızlar her zaman daha fedakar daha cesaretli oluyorlar ama erkekler öyle değil her zaman ailen neden istemiyor o nasıl düşün karar senin
evlendin diyelim şuanda seviyorsun evlenince sorumluluk vb evlilik farklıdır sevgin biterse bu adam değişmemişse sen tahammül edemezsin ezip geçtiğin ailen olur.
Ailene söyle, gelip benim ailemden özür dilesinler de.Şimdide mesaj atmış 5 gün izin alsan tatile çıksak mı diyor
Aynen ..Ailene söyle, gelip benim ailemden özür dilesinler de.
Ailesinin haberi yok, beyefendi sevgilicilik oynamaya heveslenmiş
Ailenden izin kağıdı aldın mi diye sor .Şimdide mesaj atmış 5 gün izin alsan tatile çıksak mı diyor
Şimdide mesaj atmış 5 gün izin alsan tatile çıksak mı diyor
Teşekkür ederim..Aileler araya girmişse , düğünün eşiğinden dönmüşseniz , mutlu olmanız maalesef ki çok zor.
Yasanmisliklariniz var, elbette o size böyle sevgiyle geldiginde kafanız karışacak , bu çok normal.
Ancak sogudugunuzu söylüyorsunuz ve düşünün ki düğünden hiç bir kadın dönmez. Demek ki önemli sebepleriniz vardı. 1 ayda o sebepler yok olmaz, böyle düşünün.
...
Rahatsizliginiz için de şifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?