O 1 ay sonra yanıma geldi ve biz..

Kesinlikle durum bu..

Bak Merlin senin yüzünden ban yedim zaten sana çok kızgınım ama şuan iyiliğini istiyorum. Merlin bu adamı kaçırma. Adam sana sırılsıklam aşık işte. Bak evlen şu adamla yoksa ben evlenirim

Bak Merlin senin yüzünden ban yedim zaten sana çok kızgınım ama şuan iyiliğini istiyorum. Merlin bu adamı kaçırma. Adam sana sırılsıklam aşık işte. Bak evlen şu adamla yoksa ben evlenirim
Ben Seninle küsüm konuşmuyorum

Öncelikle hayat sizin hayatınız ve kararları kendi kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek karar vermelisiniz. Omur boyu yaşayacak olan sizsiniz çünkü.
Nişanlımla benimde 10 yıllık gecmisimiz var ve bi cok kere ayrılıp barıştık. Tabi son 2 yıldır hiç ayrılmadık maşallah diyeyim.
Insanlar değişebilir belki kıymetini anlamıştır belki kafasına dank etmiştir bazi şeyler bunu en iyi sen anlarsın.

eski konularınızı bilmiyorum ama bence zaman verin neden istemiyordunuz bakın bi değişim var mı gene aynısı olacak mı ?
hatalarını anlamışmı duygusal davranmayın inceleyin düşünün karar sizin Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Burdaki yorumlar gereksiz size kalıyor karar.

Kıymetimi anlamış sanki dün dizlerimde sadece uyumak istedi aslında onu çok seviyorum tekrar başa döneriz diye korkuyorum bana sürekli neden korkuyorsun neden sevgime inanmıyorsun diyip duruyor ama buradaki konuları okudukça gözüm korkuyor evlilikten ne biliyim kimseye güvenim kalmadı ya değişirse ya ailesine beni köle ederse vs.. diye düşünüyorum

Çok haklısın

ama şöyle bir şey var ailen istemiyorsa bi bildikleri vardır kızlar her zaman daha fedakar daha cesaretli oluyorlar ama erkekler öyle değil her zaman ailen neden istemiyor o nasıl düşün karar senin
evlendin diyelim şuanda seviyorsun evlenince sorumluluk vb evlilik farklıdır sevgin biterse bu adam değişmemişse sen tahammül edemezsin ezip geçtiğin ailen olur.

Oda doğru bilmiyorum ki Allah hayırlısını versin tek istediğim bu

Şimdide mesaj atmış 5 gün izin alsan tatile çıksak mı diyor

ailesiyle konuşsa ve istemeseler ne yapacak peki?boşa pişman olduğunla kalırsın.araya soğukluk girdimi zor.bence olmaması daha iyi.hakkınızda hayırlısı olsun

Şimdide mesaj atmış 5 gün izin alsan tatile çıksak mı diyor

off yazmıyım diyorum yok olmuyor..
çok uyanık bu çocuk ha işi garantiye almaya çalışıyor.. 5 gün tatil oh mis . eski sevgilinle ne yaptığını sorgulayacak kafa yapısındasın ama kızla 5 gün tatile gidelim demeyi kendinde hak görüyorsun.. ikiyüzlü resmen..
seviyorum diye yakacaksın kendini sonunda merlin.. aç gözünü azıcık şu an bu kafa karışıklığını bile yaşamaman lazım ama biliyorum ki barışacaksın bu çocukla..
barıştığın anda da geleceğini ve mutlu olma şansını kaybetmiş olacaksın hemde kendi iradenle, zorlayarak, oldurmaya çalışarak..

Klip tadında anlattıkların...Ailene karşı vicdan azabı çekmeni gerektirecek bi durum yok bi yetişkinsin ve yaptıklarından sen sorumlusun;aileler de biraz anlayışlı olsalar evlatlar yalan söylemek zorunda kalmazlar...Bence seviyor bu adam seni öyle olmasa geri gelmezdi,ağlamazdı...Amaa sadece sevgi de yetmez tabii,onun ailesiyle ilgili kafanı karıştıran şeyler varsa mutlaka halledin,çünkü eş değiştirilir de ailelere müdahale zor!

Konularına baktım birazda ya böyle kültürlü okumuş kızlar niye hanzoları seçer, bence sende bir aç oku konularını belki daha farklı pencereler açılır. Yazık değil mi sana evlenince kimse değişmiyor canım ben bir ömür sevgimden katlanırım diyorsan Barış ..

Aileler araya girmişse , düğünün eşiğinden dönmüşseniz , mutlu olmanız maalesef ki çok zor.
Yasanmisliklariniz var, elbette o size böyle sevgiyle geldiginde kafanız karışacak , bu çok normal.
Ancak sogudugunuzu söylüyorsunuz ve düşünün ki düğünden hiç bir kadın dönmez. Demek ki önemli sebepleriniz vardı. 1 ayda o sebepler yok olmaz, böyle düşünün.
...

Rahatsizliginiz için de şifalar diliyorum.

Canım ayrılık görmüş bir ilişki ifla olmuyor zorunlu ayrılıklar hariç şahsi görüşüm..

Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…