Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm gttim kadın doğuma onayladı pzt tahlil verdi şuan normal gözüküyo herşey hayırlısı ile inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize
Mrhb öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız Allah kucağına almayi nasip etsin bende suan asilama nin 3.gunundeyim Belirtilerin ilk günler nelerdi çok heyecanlıyım evde idrar testi yaptin mi hic

Mrhb öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız Allah kucağına almayi nasip etsin bende suan asilama nin 3.gunundeyim Belirtilerin ilk günler nelerdi çok heyecanlıyım evde idrar testi yaptin mi hic

mrb benimde aşılamamın ( 2.aşılamam) 4.günü ilk 2 gün bel kasık ağrısı oldu bgnde karın agrısı ve gögüslerde biraz agrı var ama aldanmamak lazm ilaçların etkisi de oluyor.. test yapmak için daha cok erken 15.gün yapmalısın dogru sonuc için.

Slm kizlar Klomen de 3 aydayim...asilama yaptircam sanirm..ama asilamada hemen tutmuyor sanirm...

canım öncelikle şunu söyliyim benim 2.aşılamam tuttu çokşükür kısaca anlatayım hepsini
ilk aşılamada özelde yaptırdığım halde hiç ilaç verilmedi dinlenmem gerektiğide söylenmedi ve sonuç olmadı 2.yi devlet hastanesinde yaptırdık progestAN DİYE Bİ İLAÇ VERDİ dr günde 3kez vajinadan ve hep yattım özellikle ilk 3gün lavabo hariç hiç kalkmadım 4.gün yavaş yavaş biyere uzanmadan ağır bişi kaldırmadan yemeğimi falan yaptım hep kasık ağrılarım oldu benim tamam şimdi adet oldum diyip lavabo ya gidiyodum hep o derece bi ağrı bi sağ kasıkta bi sol kasıktA onun dışında belirgin bişi yaşamadım 10.gün sonunda felaket bi bulantım oldu hatta dayanamadım hast gttik tabi test yapıldı sonuç 4.35 çıktı negatif dendi ama ne biliyim ilk defa 0 dan başka bi sonuç çıktı bide burda okumuştum ve ilaç koyarken farkettim vajinada ilacı koyarken elime hiçbişey deymiyodu çok akıntım vardı 14.gün testi bidaha yaptırdım ve 45.37 çıktı gözlerime inanamadım tabi 2 gün sonra tekrarladım 159 oldu 10 gün sonrada 3270 e çıktı ve keseyi gördük çok şükür çook uzun oldu biliyorum ama inanın aklınızdan çıkarın mesela ben o bekleme süresinde hep örgü filan ördüm fazla düşünmemeye çalıştım rabbim sizlerede nasip etsin arkadaşlarım dualarım sizinle

mrb arkadaşım nasıl yaptın bizede söylermisin. bebeğin hayrlı olsun inş Allahım kucağına almayı nasip etsin

bende aynı senin gibiyim canım bu ay doktora gitmiyorum, öbür ay aşılama olacak.senin adına çok sevindim inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın darısı benim başıma :)[/QUOTE
bende aynı senin gibiyim canım bu ay doktora gitmiyorum, öbür ay aşılama olacak.senin adına çok sevindim inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın darısı benim başıma :)
canım hamileliğin iyi gidiyordur inşallah bende o kadar mutluyum ki sekiz yıldır evliyim bir kez düşük yaptım ve bir daha hiç hamile kalamadım,bu ay aşılama yapılcak tı ama hiç istemiyordum senin gibi geçen ay kafamı dinlemek için tedavi olmadım ve dün hamile olduğumu öğrendim.bize mübarek kandil gününde Allah ım müjdeli haberi verdi,burdan bütün hamile kalmak için tedavi gören arkadaşlara sesleniyorum,ümidinizi hiç kaybetmeyin ve lütfen stres yapmayın, benim hamile kalmak için hiç problemim yoktu ama stres ten ve çok istememden dolayı hamile kalamıyordum.Allah ım tüm dualarınızı kabul eder ve meleklerimizi kucağımıza almayı nasip der inşalahhh....

merhaba canım, öncelikle Allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bende senin gibi 3 haziran hamile olduğumu öğrendim bizimde hiç sıkıntı yoktu ama stresten diyordu dr en sonunda aşılama yaptık ve böyle sonuç aldık. bugün dr gittik dış gebelik felan olabilir mi diye sorun olmadığını ama yinede yorum yapmak için erken olduğunu söyledi haftaya tekrar görüşücez keseye bakıcak ve bana göbekten yapılacak iğne verdi kan pıhtılaşmasını önlüyormuş şimdi onlara başlıycam. Allah hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip erder inşallah...

böyle güzel haberler alınca o kadar mutlu oluyorum ki,Allah ım tamamına erdirsin hepimizin ki ni inşallahh, çok sevindim canım.maalesef artık hamilelik eskisi gibi değil kendine çok dikkat et, sadece istiharet et ve ağır kaldırma,herşey gönlünce olur inşallahh,Allah ım tüm isteyenin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ,bende haftaya yeniden gidicem doktora hadi hayırlısı bakalım,iyi haberlerini bekliyorum :)

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım Allah herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin. Bu arada senin de bebeğinle sağlıklı günler geçirmeni dilerim. Dr gittikten sonra yazarsan sevinirim kendinize iyi bakın...

çok tşkr ederim canım tabiki bildiririm seninde güzel haberlerini bekliyorum...

merhaba kızlar..biraz okudum aşılama sonrası hamile kalanlar gordum sevindim :)
pazartesi hayırlısı ile bende yaptırıcam aşılama..endiseliyim 18 aydır korunmuyoruz 5aydır klomen kullanıyorum..bu ay inşallah aşılma tutar..
ilk aydan tutan oldu mu nasıl gelişti...

Cumartesi sira bizde asilamamiz yapilacak insallah tutar karnimda cok fazla siskinlik var benim her goren hamile oldugu zannediyor sizdede bu sekilde karin sisligi olmusmuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…