- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #2.141
Canım şuan kaçıncı günündesin. Pazartesi yine yaptır. Değer artıyorsa hiç korkmaamin canım saolun ama bilmiyorum ki yaa inanamıyorum hala şaka gibi gelio bi tuhaf bişey :) bu değer düşük değilmi sizce
Allah yardımcın olsun canım İnşallah her şey yolunda gider bebeğine kavuşursun:)canım şimdi geldim hastaneden değer 45.41 e çıkmış allahıma binlerce kez şükür
cnm gttim kadın doğuma onayladı pzt tahlil verdi şuan normal gözüküyo herşey hayırlısı ile inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimizeCanım şuan kaçıncı günündesin. Pazartesi yine yaptır. Değer artıyorsa hiç korkma
Mrhb öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız Allah kucağına almayi nasip etsin bende suan asilama nin 3.gunundeyim Belirtilerin ilk günler nelerdi çok heyecanlıyım evde idrar testi yaptin mi hiccnm gttim kadın doğuma onayladı pzt tahlil verdi şuan normal gözüküyo herşey hayırlısı ile inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize
Mrhb öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız Allah kucağına almayi nasip etsin bende suan asilama nin 3.gunundeyim Belirtilerin ilk günler nelerdi çok heyecanlıyım evde idrar testi yaptin mi hic
ben hatayda yasıyorum rapor cıkartıp ilaçlarına 250.tl verdim asılama da 300.tl 550.tl ye yaptırdım diyebilirimArkadaşlar merhaba. Aşılama fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Peki raporu herkes alabiliyor mu?ben hatayda yasıyorum rapor cıkartıp ilaçlarına 250.tl verdim asılama da 300.tl 550.tl ye yaptırdım diyebilirim
Peki raporu herkes alabiliyor mu?
canım öncelikle şunu söyliyim benim 2.aşılamam tuttu çokşükür kısaca anlatayım hepsiniMrhb öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız Allah kucağına almayi nasip etsin bende suan asilama nin 3.gunundeyim Belirtilerin ilk günler nelerdi çok heyecanlıyım evde idrar testi yaptin mi hic
mrb arkadaşım nasıl yaptın bizede söylermisin. bebeğin hayrlı olsun inş Allahım kucağına almayı nasip etsinkızlar bu arada her anneye lazım diye bi kitap var elimde orda kadın hayız halinden 3 gün sonra abdestli ve öğle saatlerine yakın temiz bir kağıda 100 besmele-i şerif i yazıp birliktelik sırasındada dahil üzerinde taşırsa bi iznillah hamile kalır yazıyor ben yapıyorum sizlerlede paylaşmak istedim.
bende aynı senin gibiyim canım bu ay doktora gitmiyorum, öbür ay aşılama olacak.senin adına çok sevindim inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın darısı benim başıma :)[/QUOTE
canım hamileliğin iyi gidiyordur inşallah bende o kadar mutluyum ki sekiz yıldır evliyim bir kez düşük yaptım ve bir daha hiç hamile kalamadım,bu ay aşılama yapılcak tı ama hiç istemiyordum senin gibi geçen ay kafamı dinlemek için tedavi olmadım ve dün hamile olduğumu öğrendim.bize mübarek kandil gününde Allah ım müjdeli haberi verdi,burdan bütün hamile kalmak için tedavi gören arkadaşlara sesleniyorum,ümidinizi hiç kaybetmeyin ve lütfen stres yapmayın, benim hamile kalmak için hiç problemim yoktu ama stres ten ve çok istememden dolayı hamile kalamıyordum.Allah ım tüm dualarınızı kabul eder ve meleklerimizi kucağımıza almayı nasip der inşalahhh....bende aynı senin gibiyim canım bu ay doktora gitmiyorum, öbür ay aşılama olacak.senin adına çok sevindim inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın darısı benim başıma :)
merhaba canım, öncelikle Allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bende senin gibi 3 haziran hamile olduğumu öğrendim bizimde hiç sıkıntı yoktu ama stresten diyordu dr en sonunda aşılama yaptık ve böyle sonuç aldık. bugün dr gittik dış gebelik felan olabilir mi diye sorun olmadığını ama yinede yorum yapmak için erken olduğunu söyledi haftaya tekrar görüşücez keseye bakıcak ve bana göbekten yapılacak iğne verdi kan pıhtılaşmasını önlüyormuş şimdi onlara başlıycam. Allah hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip erder inşallah...canım hamileliğin iyi gidiyordur inşallah bende o kadar mutluyum ki sekiz yıldır evliyim bir kez düşük yaptım ve bir daha hiç hamile kalamadım,bu ay aşılama yapılcak tı ama hiç istemiyordum senin gibi geçen ay kafamı dinlemek için tedavi olmadım ve dün hamile olduğumu öğrendim.bize mübarek kandil gününde Allah ım müjdeli haberi verdi,burdan bütün hamile kalmak için tedavi gören arkadaşlara sesleniyorum,ümidinizi hiç kaybetmeyin ve lütfen stres yapmayın, benim hamile kalmak için hiç problemim yoktu ama stres ten ve çok istememden dolayı hamile kalamıyordum.Allah ım tüm dualarınızı kabul eder ve meleklerimizi kucağımıza almayı nasip der inşalahhh....
böyle güzel haberler alınca o kadar mutlu oluyorum ki,Allah ım tamamına erdirsin hepimizin ki ni inşallahh, çok sevindim canım.maalesef artık hamilelik eskisi gibi değil kendine çok dikkat et, sadece istiharet et ve ağır kaldırma,herşey gönlünce olur inşallahh,Allah ım tüm isteyenin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ,bende haftaya yeniden gidicem doktora hadi hayırlısı bakalım,iyi haberlerini bekliyorum :)merhaba canım, öncelikle Allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bende senin gibi 3 haziran hamile olduğumu öğrendim bizimde hiç sıkıntı yoktu ama stresten diyordu dr en sonunda aşılama yaptık ve böyle sonuç aldık. bugün dr gittik dış gebelik felan olabilir mi diye sorun olmadığını ama yinede yorum yapmak için erken olduğunu söyledi haftaya tekrar görüşücez keseye bakıcak ve bana göbekten yapılacak iğne verdi kan pıhtılaşmasını önlüyormuş şimdi onlara başlıycam. Allah hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip erder inşallah...
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım Allah herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin. Bu arada senin de bebeğinle sağlıklı günler geçirmeni dilerim. Dr gittikten sonra yazarsan sevinirim kendinize iyi bakın...böyle güzel haberler alınca o kadar mutlu oluyorum ki,Allah ım tamamına erdirsin hepimizin ki ni inşallahh, çok sevindim canım.maalesef artık hamilelik eskisi gibi değil kendine çok dikkat et, sadece istiharet et ve ağır kaldırma,herşey gönlünce olur inşallahh,Allah ım tüm isteyenin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ,bende haftaya yeniden gidicem doktora hadi hayırlısı bakalım,iyi haberlerini bekliyorum :)
çok tşkr ederim canım tabiki bildiririm seninde güzel haberlerini bekliyorum...Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım Allah herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin. Bu arada senin de bebeğinle sağlıklı günler geçirmeni dilerim. Dr gittikten sonra yazarsan sevinirim kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?