- Konu Sahibi minnak343434
-
- #2.181
Bu arada yeni üye oldum allahim herkesin gönlüne göre versin inşallah olumlu sonuçlar alırız
İstanbul da yaptıran varmı nerede yaptirdiniz
[QUOTE="cansuyu Hadi hayirlisi olsun bakalim hakkimizda ins. Bende bugun yaptiricam.rabbim ins hayirlisiyla tutar. Sendr mutlaka durumdan haberdar et.gebelik oldumu olmadimi diye.hepimiz icin hayirlisi ins ya
Yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız biraz geçmeyen bir süreç ama olsun ilk aşılaman mı peki
Ben 15 aylık evliyim bnmde ilk bnm eşimde sorun olduğu için biraz acele ettik.Bana progetsan diye bi ilaç verdi günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum. Bana da çok umutlu konuşmuştu ama hayırlısı hala ağrılarım var kasık ağrılarıArkadaslar ilk asilamadan sonra ilac yaziliyormu. Benim doktorum ilac yazmadi. Asilama yapildi yarim saat dinlendim eve geldim
Ben 15 aylık evliyim bnmde ilk bnm eşimde sorun olduğu için biraz acele ettik.Bana progetsan diye bi ilaç verdi günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum. Bana da çok umutlu konuşmuştu ama hayırlısı hala ağrılarım var kasık ağrıları
Amin inşallah hepimizin hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah. Sen yinede fırsat buldukça dinlen zaman konusunda çok haklısın sen kac yıllık evlisin[/QUOTE]TE="AzraZilan, post: 42205429, member: 699186"]Erken yaptirman iyi olmus ins hayirli haberlerinide duyariz cnm bnm.Benim bugun ilk gunum ona ragmen kasiklarimda acayip bi agri var.dr um gunluk hayatina donebilirsin oyle surekli yatmana gerek yok dedi ama agrim var ilac falanda hic vermedi.Bu ay nasil gececek hic bilmiyorum.
Amin inşallah hepimizin hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah. Sen yinede fırsat buldukça dinlen zaman konusunda çok haklısın sen kac yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?