Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah tutunur inşallahhhhhh çok korkuyorum bunalıma girmekten zaten eşimi zor ikna ettim tedaviye rabbim isteyen herkezin kucağını sağlıklı sıhhatli azada noksansız evlatlarla doldursun

Herkese slm kızlar 23 hazıranda ılk asılama mı yaptırdım hıc bı belirti yok test yapmak ıstemıyorum bugun asılamanın 14.gunu bakalım kısmet tutan varmı bu sekılde

Cnm hayırlı olsun rabbım hayırlı Isıyla kucağına alm ayı nasip etsın bende bugun 14 gunu deyim korkuyorum 23 hazıranda ılk asılama m bu progestan fıtil kullandım 2 gun once bıttı dr kullanma dedı 9 gun gıttım agrı yla test yaptı normalde hep 0 cıkardı bu sefer 1.77 cıktı dr yukselebılır dedı 4 yıldır evliyim hıc olmadı bebegım ız cok bunaldım

YUMURTALARIN FAZLA UYARILMASINDAN DİYORLAR AMA İNŞALLAH BEBİŞİN AĞRISIDIR

inşallah.. ilk 3 gün agrı normal ama içimizde bişeyler kokuyolar sonucta dengemiz sasiyor yabancı cisimden...
suan nefes alırken karnımda sızlamalar hissediyorum 1haftadır ılk defa bu kdr belli bir sey hissediyorm

Merhaba kizlar oncelikle hamile olan.arkadslar Rabbim saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin...bir bucuk yil oldu evleneli bir yildir bebek.icin.ugrasiyoruz ama sonuc husran.mart ayinda kimyasal gebelik yasadim...butun tahliler yapili son.olarak.rahim.filmi kaldi korkumdan.her y ertliyorum...bu ay ins rahim.filmi arkasindanda asilama istiyoruz...nerde yaptirdiniz surecler ve fiyat.nedir yardimci olursaniz cok sevinirim....

Merhabalar arkadaslar bende 2. Aslimaya basladim ptsi gunu. Purogan 600 her gun gobekten 75 ml vuruyorum Adetimin 8. Cuma gunu kntrle gittim 2 yumurtam olmus 12mm ikiside yarin yine kontrolum var insallah guzel sonuclar alirim. Allahim ellrimiz bos cevirmesin insallah hepimiz cok yorulduk cok zorlu bi surec.. O kadar duygusal oldum ki herseye agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…