- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #2.161
Cumartesi sira bizde asilamamiz yapilacak insallah tutar karnimda cok fazla siskinlik var benim her goren hamile oldugu zannediyorsizdede bu sekilde karin sisligi olmusmuydu acaba
tutundumu bebişin sanabnm asılamadan sonra şişlik oldu.karın agrısı var
Cnm hayırlı olsun rabbım hayırlı Isıyla kucağına alm ayı nasip etsın bende bugun 14 gunu deyim korkuyorum 23 hazıranda ılk asılama m bu progestan fıtil kullandım 2 gun once bıttı dr kullanma dedı 9 gun gıttım agrı yla test yaptı normalde hep 0 cıkardı bu sefer 1.77 cıktı dr yukselebılır dedı 4 yıldır evliyim hıc olmadı bebegım ız cok bunaldımcanım öncelikle şunu söyliyim benim 2.aşılamam tuttu çokşükür kısaca anlatayım hepsini
ilk aşılamada özelde yaptırdığım halde hiç ilaç verilmedi dinlenmem gerektiğide söylenmedi ve sonuç olmadı 2.yi devlet hastanesinde yaptırdık progestAN DİYE Bİ İLAÇ VERDİ dr günde 3kez vajinadan ve hep yattım özellikle ilk 3gün lavabo hariç hiç kalkmadım 4.gün yavaş yavaş biyere uzanmadan ağır bişi kaldırmadan yemeğimi falan yaptım hep kasık ağrılarım oldu benim tamam şimdi adet oldum diyip lavabo ya gidiyodum hep o derece bi ağrı bi sağ kasıkta bi sol kasıktA onun dışında belirgin bişi yaşamadım 10.gün sonunda felaket bi bulantım oldu hatta dayanamadım hast gttik tabi test yapıldı sonuç 4.35 çıktı negatif dendi ama ne biliyim ilk defa 0 dan başka bi sonuç çıktı bide burda okumuştum ve ilaç koyarken farkettim vajinada ilacı koyarken elime hiçbişey deymiyodu çok akıntım vardı 14.gün testi bidaha yaptırdım ve 45.37 çıktı gözlerime inanamadım tabi 2 gün sonra tekrarladım 159 oldu 10 gün sonrada 3270 e çıktı ve keseyi gördük çok şükür çook uzun oldu biliyorum ama inanın aklınızdan çıkarın mesela ben o bekleme süresinde hep örgü filan ördüm fazla düşünmemeye çalıştım rabbim sizlerede nasip etsin arkadaşlarım dualarım sizinle
Benim adetlerım duzensız pko var ilac sız adet goremiyorum fakat hep hastalandım tan sonra sancim olur bugun bıraz kasık agri birazda belım agrıyoinşallah tuttmuştur bebeğin adet belirtindemi yok
tutundumu bebişin sana
İNŞALLAH POZİTİF SONUÇ ALIRSIN
benimde bugün 3. günüm daha ama kasık ağrımvar sadece sol tarafımda
YUMURTALARIN FAZLA UYARILMASINDAN DİYORLAR AMA İNŞALLAH BEBİŞİN AĞRISIDIR
RABBİM GELEN BAYRAM ÖNÜ BİZE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATIR İNŞALLAH BEN BÜTÜN AĞRIYA SIZIYA RAZIYIM
İNŞALLAHHHHHH
Sonucu alınca bizede haber ver olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?