şuan daha hiçbir şeye dikkat etmeye başlamadım..sadece çayda şekeri kestim..kesemi hayırlısıyla bi göreyim ona göre başlıcam artık adam akıllı beslenmeye..ama iştahım açıldı sanki biraz..yemeği azaltmalıyım..arkadaşlar beslenme ile ilgili neler yapıyorsunuz?
benim ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum
Cumartesi günü adet günüm daha var ilk testi pzt ikinciyi bugün yaptımcanım testleri biraz daha yakından çekseydin keşke..adet günün ne zaman hamilesin hayırlısı olsun..değerinde güzel gibi teste göre:)
sağol canım..inşallah dedikleri gibidir..Geçen gün gazete okumuştum güvenlik kapılarının ve el tarayıcılarının zararlı olmadığı yazıyordu http://www.milliyet.com.tr/hamilele...gecmeli-mi--pembenar-detay-hamilelik-1048907/
Canım çok farklı bişey yok Aslında. Yumurtayı cıvık tüketme,salam,sosis,midye gibi çiğ etleri tüketme. Bol su iç. Balık,et,çiğ kuruyemiş. Özellikle çiğ badem.arkadaşlar beslenme ile ilgili neler yapıyorsunuz?
seninki de koyu gibi..o zaman normal heralde..yada senin erken döllenme oldu..hayırlısı gönlüm tekden yana..ama ikiz de olursa başım üstüne..bakması biraz zor olck ama nasip..Cu
Cumartesi günü adet günüm daha var ilk testi pzt ikinciyi bugün yaptım
Cu
Cumartesi günü adet günüm daha var ilk testi pzt ikinciyi bugün yaptım
evet canım arkadaşın dediklerine dikkat et..ve pastörize ürünler kullan..süt yoğurt gibi..çünkü toksoplasma diye bir hastalık var hamileler için sıkıntılı ve böyle şeylerden geçiyor..arkadaşlar beslenme ile ilgili neler yapıyorsunuz?
Testin koyuluğu güzel kan testi yaptırdınızmıbugün adet günüm..sizce testin koyuluğu nasıl kızlar?
yptırdım canım pazar güünü 17 pazartesi 27 çıktı bugünde tahminen 80 civarı olması lazım..birden koyulşınca şaşırdım..dünki testim bile bayab silik çünkü..Testin koyuluğu güzel kan testi yaptırdınızmı
2 gün aralıklarla yaptığım testler henüz günüm gelmedi 3 gün var durum nedir sizceEki Görüntüle 1830537 Eki Görüntüle 1830537
Değerler güzel maşallahyptırdım canım pazar güünü 17 pazartesi 27 çıktı bugünde tahminen 80 civarı olması lazım..birden koyulşınca şaşırdım..dünki testim bile bayab silik çünkü..
dhasel temzilik yemek uğraşları. Sen :)
Destina 01 pozitif görünüyor bu testler Can'ım. Bende Regl den 3-4 gün önce böyle sonuç aldım. Bir gün kala da kan verdim pozitif öıktı
Herkese merhaba;
Ben de 6 haftalık hamileyim.aralık sonu ya da ocak başı gibi allah nasip ederse bebeğimizi kucağımıza almış olacağız.
hepimize güzel,sorunsuz keyifli bir hamilelik dilerim.
Valla kız bende aynen öyle tayt aldım kendime bi gün giydim şimdi vazgeçemiyorum kot asla giymem herhaldeeehamiş arkadaşlar daha göbek yok bişey yok..pantolonlarım çok rahatsız ediyor beni..bugün okulda çok daraldım..gazdan karnımız mı şiş neden böyle bilmiyorum ama yeni pantolanlar almak lazım galiba..
sağol canım..senin değerlerde yakındır buna..Değerler güzel maşallah
gözün aydın diyelim :):):) hemen kan testıne gıt bence.
Tşk ederim ayın 14 dü adet tarihim pzt adet olmassam kan için gidicemgözün aydın diyelim :):):) hemen kan testıne gıt bence.
Valla kız bende aynen öyle tayt aldım kendime bi gün giydim şimdi vazgeçemiyorum kot asla giymem herhaldeee
Hergün bir yumurta, en az bir bardak süt, bir kase yoğurt, 3 adet kabuklu ceviz, 15 adet kabuklu fındık ve folik asit hapı kullanıyorum ondan hariç yemeklerden tiksindim kuru kuru ekmek yiyesim geliyor. Ha bide meyvelerimi sirkeli suda bekletiyorum mikroplardan arınması için bilmem fazla mı abartıyorum ama bebiş için elimden geleni yapmak istiyorumarkadaşlar beslenme ile ilgili neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?