Benimde hiç bulantım yok acaba normal mi yoksa midesi geç bulananlar veya bulanmayanların erkek çocuğu oluyomuş doğru mu acabaMerhaba Kızlar
Bulantısı başlayan var mı?Ben 5+2 haftalığım hafif hafif bulantı var.Henüz şiddetli bulantı ve kusma yok çok şükür
Hayırlı olsun benim de aynıKızlar yeni ögrendim bebişi haftaya görmeye gitcem inşallah görebilirsek şuan 4+5 günlük :) alınganlık stres ne ararsan var bide takıntılıyım sanırım
Benimde hiç iştahım yok ama açım anlamadım. Yemek yapmak istemiyorummmmBenimde bulanmiyor diordum cumadan beri mahvetti gun boyunca :/ hic yemek istemio canim ama acim :,(
Bende bide 3 yaşında kız var onun peşinde mecbur koşuyorum :) bende henüz mide sıkıntısı başlamadı şüküriyim bende cnm ilk zamanlardaki kasık ve bel ağrılarım geçti çok sukur. uyku ve mıgde yanması harıcınde hıcbır problemım yok. kendını fazla yorma.
Can'ım eğer düşük tehliken yoksa kendini bu kadar kısıtlama. 9 ay geçmez valla :)gözun aydın sımdıden. bende 3 senenın ardından kavustum. bazen bende cok korkuyorum bısı olucak dıye . ama hareketlerıme cok dıkkat edıyorum camasır sepeti vs. kaldırmıyorum. elımden geldıgınde yatmaya calsıyorum ısten geldıkten sonra bır haftadır genel olarak yaptıgım en agır ıc bulasık yıkmak ve yemek yapmak oldu.
bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım..inşallah sen de hamilesindir..Mrb kızlar dün catlatma iğnesi yaptım tutarsa 2017 ocak annesi olucam inşallah :)
yanlış yazılmış canımkızlar ben bu hcg oranını anlıyamadım netten bakıyorm
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta10 – 50
4. hafta5 – 425
5. hafta20 – 7300
6. hafta1,080 – 56,000
bu sekilde yazıo 3. hafta 10 ile 50 arasında olan bi oran 4. hafta 5 nie geri düsüyor. benim batım 17 mayıs gebe olsam kaç çıkması lazım hafta sonu kan testi yapsam mesela.
Doğumumu Allah nasip ederse bende devlet hastanesinde istiyorum..o dediklerin de genelde memnun herkes..Hayırlısı bakalım iyice arastiririz:)[/QUOTE]TE="ecrinny, post: 46443468, member: 720811"]
Kanaman neden var canım
Hmm iyi bari elhamdulillah allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahhiç bilmiyorum canım hiç bişi demiyorlar üç doktora gittim. ultrasonda gözükmüyor içde kanama. ama yine de oluyor. bata dört gün kala başladı bu haftaya kadar arada leke leke arada pembe pembe geldi şimdi az çok şükür. progestan kullnıyorum o durdurmuş olabilir kanamayı. sancı çok oluyor. ilk günden beri düştü düşecek diye günleri geçirdik ama çok şükür hamilelik ilerliyor
kızlar ben bu hcg oranını anlıyamadım netten bakıyorm
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta10 – 50
4. hafta5 – 425
5. hafta20 – 7300
6. hafta1,080 – 56,000
bu sekilde yazıo 3. hafta 10 ile 50 arasında olan bi oran 4. hafta 5 nie geri düsüyor. benim batım 17 mayıs gebe olsam kaç çıkması lazım hafta sonu kan testi yapsam mesela.
Hmm iyi bari elhamdulillah allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?