Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

sağol canım bilmukabil inşaallah. da sabır zor ya bekle bekle :) artı stres çok hayırlısı

Daha doktora gitmedim insAllah yarin gidicem kac haftalik tam olarak bende bilmiyorum ama regli 4 nisan olduguna gore 5 haftalik bisi sanirim

canım malesef bazen bizim hesaplarımıza göre çıkmıyor. benimde son regle göre 6hafta. kese boyutuna göre 4bucuk dedi doktor

neresindesin ankaranın canım. doktor bende kararsızım. internetten yorumlara bakıyorum. doktor puanlamalarına bakıyorum :)
Yenimalle tarafindayim canım. .Medical park Hastanesi var ona gidiyorum..doktorum fena değil ama daha sakin bir doktor istiyorum bu çok aceleci iatediklerimi rahat rahat soramiyorum..beni dinlicek rahatlatcak bir doktor istiyorum. .ben henüz araştırmaya başlamadım hayırlısı ile keseyi görelim de.arastirdikca yazarım buraya.birbirlerimizin fikirlerine ihtiyacımız var..

ben sincan tarafındayım canım devlet hastanesine gidiyorum çünkü çok yakın yürüyerek. son gittiğim doktor oturdu karşıma tek tek anlattı rahatlattı bende internetten onu araştırıyorum kararsız kaldım bakalım. özele gitmiyorum düşünmüyorumda bi muayene testler vs bin küsür diyorlar. genel olarak herkes imkanın varsa zekai tahir burak hastanesi yada zübeyde hanım kadın doğum hastanesi diyorlar ama onlar da bana uzak. dolmuşa egoya bindikçe sancım ve kanamam artıyor benim

TE="ecrinny, post: 46443468, member: 720811"][/QUOTE]
Doğumumu Allah nasip ederse bende devlet hastanesinde istiyorum..o dediklerin de genelde memnun herkes..Hayırlısı bakalım iyice arastiririz:)

Kanaman neden var canım

merhaba,

haftanıza göre beta hcg sonucunuzu ve doktor kontrolüne ne zaman gittiğinizi paylaşabilir misiniz lütfen

3+4 de 90 3+6 da 260 çıkmıştı. Sonra bir daha test istemedi doktorum. Kese için 16 Mayıs'ta gitmeyi düşünüyorum.

2 gün aralıklarla yaptığım testler henüz günüm gelmedi 3 gün var durum nedir sizce

dhasel temzilik yemek uğraşları. Sen :)
Destina 01 pozitif görünüyor bu testler Can'ım. Bende Regl den 3-4 gün önce böyle sonuç aldım. Bir gün kala da kan verdim pozitif öıktı
Herşeyin hayırlısı umarım aranıza katılmak nasip olur çok tşk ederim

3+4 de 90 3+6 da 260 çıkmıştı. Sonra bir daha test istemedi doktorum. Kese için 16 Mayıs'ta gitmeyi düşünüyorum.
canım değerin 90 çıktığında idrar testin nasıldı benim en fazla 80 çıkması lazım bugün..idrar testim baya koyu geldi bana..çünkü kaç gündür çok silik çıkıyordu..ikiz mi acaba doktor öyle bir ihtimal var demişti.testim bu. sen yapmış mıydın o zaman idrar testi.

hamiş arkadaşlar daha göbek yok bişey yok..pantolonlarım çok rahatsız ediyor beni..bugün okulda çok daraldım..gazdan karnımız mı şiş neden böyle bilmiyorum ama yeni pantolanlar almak lazım galiba..

birşey daha kızlar metro kullanan arkadaşlar metro girişlerinde üzerimizi aletle arıyorlar ya o zararlı bişey mi..Ankara da olduğum için her yerde güvenlik sebebiyle bu şelikde üzerini o aletle arıyorlar..kapılardan geçmiyorum ama inşallah o zararlı bişey değildir..

arkadaşlar beslenme ile ilgili neler yapıyorsunuz?
benim ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…