Öncelikle tüm Ocak annelerine kocaman öpücüklerr..
İnşallah sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla bebişlerimizi alırız kucağımıza..
O soğuk günlerde ısıtsın her yerimizi güzellikleriyle..
Hepimize bol bol sabır diliyorum:)
Regl tarihime 3 gün kala kan testi yaptırdım. 70 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım ve oranlı yükselmeyi görünce 15 gün sonrasına randevu aldım. En az 2000 olması gerektiğini okumuştum buradan. Hep tedirginlikle bekledim. Herhangi belirgin bir belirti yaşamadım. Sadece 1 haftadır sabahları mide bulantım var. Doktora gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu gördük5,5 haftalıktım ve minişi rahat gördük, hatta kalp atışını da gördük. Duymak için 10 gün sonrasına gün verdi. Zaten hamile kalmayı düşünürken öncesinde gerekli kan tahlillerini yaptırmıştım kontrol için. Ve 2 ay öncesinden folik asite başlamıştım. Şimdi de eksik olan birkaç tahlil istedi doktor o kadar. Ve dediği tek şey şuydu: "Hamilelik bir hastalık değildir. Sakın hayattan kendini koparma. Herşeyi yap ama dengeli yap. Kalp ritmini bozacak herhangi bir şey yapmadığın taktirde her şeyi yapabilirsin. Zaten yemene içmene özen gösterdiğini düşünüyorum. Geriye sadece zihnini temiz tutmak kalıyor"
O yüzden ne çok düşünmek, ne hiç umursamamak. Bunu ayarladık mı keyfini sürmek kalıyor geriye:)
Daha doktora gitmedim insAllah yarin gidicem kac haftalik tam olarak bende bilmiyorum ama regli 4 nisan olduguna gore 5 haftalik bisi sanirim
Selam canım benimkide 4 nisanDaha doktora gitmedim insAllah yarin gidicem kac haftalik tam olarak bende bilmiyorum ama regli 4 nisan olduguna gore 5 haftalik bisi sanirim
Yenimalle tarafindayim canım. .Medical park Hastanesi var ona gidiyorum..doktorum fena değil ama daha sakin bir doktor istiyorum bu çok aceleci iatediklerimi rahat rahat soramiyorum..beni dinlicek rahatlatcak bir doktor istiyorum. .ben henüz araştırmaya başlamadım hayırlısı ile keseyi görelim de.arastirdikca yazarım buraya.birbirlerimizin fikirlerine ihtiyacımız var..neresindesin ankaranın canım. doktor bende kararsızım. internetten yorumlara bakıyorum. doktor puanlamalarına bakıyorum :)
Yenimalle tarafindayim canım. .Medical park Hastanesi var ona gidiyorum..doktorum fena değil ama daha sakin bir doktor istiyorum bu çok aceleci iatediklerimi rahat rahat soramiyorum..beni dinlicek rahatlatcak bir doktor istiyorum. .ben henüz araştırmaya başlamadım hayırlısı ile keseyi görelim de.arastirdikca yazarım buraya.birbirlerimizin fikirlerine ihtiyacımız var..
ben sincan tarafındayım canım devlet hastanesine gidiyorum çünkü çok yakın yürüyerek. son gittiğim doktor oturdu karşıma tek tek anlattı rahatlattı bende internetten onu araştırıyorum kararsız kaldım bakalım. özele gitmiyorum düşünmüyorumda bi muayene testler vs bin küsür diyorlar. genel olarak herkes imkanın varsa zekai tahir burak hastanesi yada zübeyde hanım kadın doğum hastanesi diyorlar ama onlar da bana uzak. dolmuşa egoya bindikçe sancım ve kanamam artıyor benim
Kanaman neden var canımben sincan tarafındayım canım devlet hastanesine gidiyorum çünkü çok yakın yürüyerek. son gittiğim doktor oturdu karşıma tek tek anlattı rahatlattı bende internetten onu araştırıyorum kararsız kaldım bakalım. özele gitmiyorum düşünmüyorumda bi muayene testler vs bin küsür diyorlar. genel olarak herkes imkanın varsa zekai tahir burak hastanesi yada zübeyde hanım kadın doğum hastanesi diyorlar ama onlar da bana uzak. dolmuşa egoya bindikçe sancım ve kanamam artıyor benim
merhaba,
haftanıza göre beta hcg sonucunuzu ve doktor kontrolüne ne zaman gittiğinizi paylaşabilir misiniz lütfen
Herşeyin hayırlısı umarım aranıza katılmak nasip olur çok tşk ederimdhasel temzilik yemek uğraşları. Sen :)
Destina 01 pozitif görünüyor bu testler Can'ım. Bende Regl den 3-4 gün önce böyle sonuç aldım. Bir gün kala da kan verdim pozitif öıktı
canım değerin 90 çıktığında idrar testin nasıldı benim en fazla 80 çıkması lazım bugün..idrar testim baya koyu geldi bana..çünkü kaç gündür çok silik çıkıyordu..ikiz mi acaba doktor öyle bir ihtimal var demişti.testim bu. sen yapmış mıydın o zaman idrar testi.3+4 de 90 3+6 da 260 çıkmıştı. Sonra bir daha test istemedi doktorum. Kese için 16 Mayıs'ta gitmeyi düşünüyorum.
canım testleri biraz daha yakından çekseydin keşke..adet günün ne zaman hamilesin hayırlısı olsun..değerinde güzel gibi teste göre:)2 gün aralıklarla yaptığım testler henüz günüm gelmedi 3 gün var durum nedir sizceEki Görüntüle 1830537 Eki Görüntüle 1830537
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?