- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Can'ım ben sekizinci haftanın içindeyken gidicem sanırım. O zaman kese Bebek kalp atışı herşey görünür sanırımKızlar merhaba ben de adetime 5 gün kala. Erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim şuan 6+1 deyim daha kese için bile gitmedim ilk gebeliğim 8 ay önce kalp atımı durduğundan sonlandırıldı 8 haftalıktı şimdi de çok korkuyorum o yüzden doktora bile gidemiyorum kalp atımı sizce en geç ne zamn alınır ilkinde bekleme süreci beni çok yıprattı bişey öğrenmeden beklemek istiyorum öyle bir tarihte gidiyimki olumsuz bişey varsa beklemeden alınsın istiyorum. Dualarınızı bekliyorum benim gibi olan var mı?
Profildeki kisisel bilgilerden bebegin tahmini dogum tarihini ekleyip kaydediyorsunCickişisel bilgilerinipost: 46441894 .!.:Kizlar merhaba bende yeni anne adayiyim ve dun ogrendim tam 2.5 sene bekledim ve 1 ay sonra evlilik yil donumum allah her mumine bu duyguyu yasatsin :) benim beta hcg 552.9 sizce iyi mi en son regli 4 nisan. Birde kizlar bu yapmis oldugunuz su kadarlik hamileyim nerden yapiliuor
Daha doktora gitmedim insAllah yarin gidicem kac haftalik tam olarak bende bilmiyorum ama regli 4 nisan olduguna gore 5 haftalik bisi sanirim
Evet dun yaptirdim 552.9 cikti ☺21mayısta
Herhalde biz seninle ayni gun dogum yapicagiz oyle gozukuyo hesaplarima gore cocugum 9 ocak dogumlu olucak Allah izin verirsemerhaba,
5nisan benim de..21mayısta gitmeyi düşünüyorum doktora.
Kan testi yaptırdınız mı?
Herhalde biz seninle ayni gun dogum yapicagiz oyle gozukuyo hesaplarima gore cocugum 9 ocak dogumlu olucak Allah izin verirse
bende ankaradayım canım doktor belirledin mi kendine? doktor belirleme aşamasında birbirimize yardımcı olalımm..buraların yabancısıyım hiçbir fikrim yok..
eşimde bana gülüyor bu havada elektrikli sobamı yakılır diye..bir haftadır bende öyleyim..hamilelerin üşüdüğünü bilmiyordum ondan demek:)
merhaba,
haftanıza göre beta hcg sonucunuzu ve doktor kontrolüne ne zaman gittiğinizi paylaşabilir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?