Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende Ankara'dayım kızlar. Burda hastane be doktorları da paylaşalım fikir olur. Ben Keçiören'de oturuyorum ilk kese ve kalp atışını görmek içim yakında bilgi tıp merkezi yada sanatoryum tıp merkezine giderim ama düzenli olarak aklımda şimdilik koru hastanesi var

[QUOTEşimdieoldumben, post: 46439110, member: 516101"]Bende Ankara'dayım kızlar. Burda hastane be doktorları da paylaşalım fikir olur. Ben Keçiören'de oturuyorum ilk kese ve kalp atışını görmek içim yakında bilgi tıp merkezi yada sanatoryum tıp merkezine giderim ama düzenli olarak aklımda şimdilik koru hastanesi var[/QUOTE]
Bende şimdi yakında bir hastaneye gidiyorum..eşimin çalıştığı kurumun koru hastanesi ile anlaşması var aslında benimde aklimda ama biraz daha araştırıp düşünüp karar vermek istiyorum. .anlayışlı ve sakin bir doktor istiyorum beni rahatlatcak..arastirdikca buraya yazalım kızlar

Kızlar merhaba ben de adetime 5 gün kala. Erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim şuan 6+1 deyim daha kese için bile gitmedim ilk gebeliğim 8 ay önce kalp atımı durduğundan sonlandırıldı 8 haftalıktı şimdi de çok korkuyorum o yüzden doktora bile gidemiyorum kalp atımı sizce en geç ne zamn alınır ilkinde bekleme süreci beni çok yıprattı bişey öğrenmeden beklemek istiyorum öyle bir tarihte gidiyimki olumsuz bişey varsa beklemeden alınsın istiyorum. Dualarınızı bekliyorum benim gibi olan var mı?

Can'ım ben sekizinci haftanın içindeyken gidicem sanırım. O zaman kese Bebek kalp atışı herşey görünür sanırım

merhaba bayanlar bende 5+6 dayım. 2 hafta sonra kalp duymaya gideceğiz :) oğlak bebeklerı nasıl oluor bilen var mı? benım ilk gebeliğim.

Merhaba kızlar,

5+2 haftalık hamileyim.geçen hafta idrarda gebeliğimi tespit ettim.Dün de kan verdim 5872 çıktı,umarım iyidir sonucum.
Benim de 1düşüğüm var ve ben de doktora gittiğimde hem kese hem de kalp atışını birlikte görelim istiyorum.21 mayısta gideceğim.
İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum,iyi bir hastane arayışı benim de var.

Herkese sağlıklı gebelikler ve inşallahhh isteyen herkes annelikle ödüllendirilir

Kizlar merhaba bende yeni anne adayiyim ve dun ogrendim tam 2.5 sene bekledim ve 1 ay sonra evlilik yil donumum allah her mumine bu duyguyu yasatsin :) benim beta hcg 552.9 sizce iyi mi en son regli 4 nisan. Birde kizlar bu yapmis oldugunuz su kadarlik hamileyim nerden yapiliuor

Profildeki kisisel bilgilerden bebegin tahmini dogum tarihini ekleyip kaydediyorsun

merhaba,

haftanıza göre beta hcg sonucunuzu ve doktor kontrolüne ne zaman gittiğinizi paylaşabilir misiniz lütfen

Daha doktora gitmedim insAllah yarin gidicem kac haftalik tam olarak bende bilmiyorum ama regli 4 nisan olduguna gore 5 haftalik bisi sanirim

Daha doktora gitmedim insAllah yarin gidicem kac haftalik tam olarak bende bilmiyorum ama regli 4 nisan olduguna gore 5 haftalik bisi sanirim

merhaba,

5nisan benim de..21mayısta gitmeyi düşünüyorum doktora.
Kan testi yaptırdınız mı?

bende ankaradayım canım doktor belirledin mi kendine? doktor belirleme aşamasında birbirimize yardımcı olalımm..buraların yabancısıyım hiçbir fikrim yok..

neresindesin ankaranın canım. doktor bende kararsızım. internetten yorumlara bakıyorum. doktor puanlamalarına bakıyorum :)

Öncelikle tüm Ocak annelerine kocaman öpücüklerr..
İnşallah sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla bebişlerimizi alırız kucağımıza..
O soğuk günlerde ısıtsın her yerimizi güzellikleriyle..
Hepimize bol bol sabır diliyorum:)

Regl tarihime 3 gün kala kan testi yaptırdım. 70 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım ve oranlı yükselmeyi görünce 15 gün sonrasına randevu aldım. En az 2000 olması gerektiğini okumuştum buradan. Hep tedirginlikle bekledim. Herhangi belirgin bir belirti yaşamadım. Sadece 1 haftadır sabahları mide bulantım var. Doktora gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu gördük
5,5 haftalıktım ve minişi rahat gördük, hatta kalp atışını da gördük. Duymak için 10 gün sonrasına gün verdi. Zaten hamile kalmayı düşünürken öncesinde gerekli kan tahlillerini yaptırmıştım kontrol için. Ve 2 ay öncesinden folik asite başlamıştım. Şimdi de eksik olan birkaç tahlil istedi doktor o kadar. Ve dediği tek şey şuydu: "Hamilelik bir hastalık değildir. Sakın hayattan kendini koparma. Herşeyi yap ama dengeli yap. Kalp ritmini bozacak herhangi bir şey yapmadığın taktirde her şeyi yapabilirsin. Zaten yemene içmene özen gösterdiğini düşünüyorum. Geriye sadece zihnini temiz tutmak kalıyor"

O yüzden ne çok düşünmek, ne hiç umursamamak. Bunu ayarladık mı keyfini sürmek kalıyor geriye:)

merhaba,

haftanıza göre beta hcg sonucunuzu ve doktor kontrolüne ne zaman gittiğinizi paylaşabilir misiniz lütfen

yazıyorum:)
son adet 2 nisandı.
30 nisan da sonraki adet günümdü canım.
adetten bi gün önce 29nisan:211beta
1mayıs: 450beta
3mayıs: 873beta
5mayıs: 1378beta
7mayıs: 2450beta (7mayıs alttan ultrasyon ile kese net göründü)
9mayıs: 4637beta
10mayısda karından kese net göründü.17 mayıs kalp atışı için gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…