Tşk ederim ayın 14 dü adet tarihim pzt adet olmassam kan için gidicem
Cümlemizin sağ salim kucağımıza almamız nasip olsun inşallah allahım hepimize güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsinsağol canım..senin değerlerde yakındır buna..
Aynen bence öyle yap veya düğmeni ilikleme uzun gömlek veya bluz giymeye çalış istersenkızlar ben bıraz kılolu hamıle kaldıgım ıcın gobıs sımdıden var ama pantolonlar acayıp rahatsız edıyor ne yapacagım bılmıyorum. ben dırek hamıle pantolonuna mı gecsem bılemedım. bırde calısıyorum tayt gıyemem.
aldım bende karın kısmı geniş olanlardan lcwdan evde giyiyorumda..okulda giyememki bizim müdür biraz sıkıntı..neyse rahat bişeyler alırım yine de kesemi bir görseydim hayırlısıyla onu bekliyorumm:)Valla kız bende aynen öyle tayt aldım kendime bi gün giydim şimdi vazgeçemiyorum kot asla giymem herhaldeee
Bence iştahın açıldıysa bebeğin besine ihtiyacı olabilir kısmak yerine sağlıklı şeyler tüketmeye çalış çerez meyve sebze gibişuan daha hiçbir şeye dikkat etmeye başlamadım..sadece çayda şekeri kestim..kesemi hayırlısıyla bi göreyim ona göre başlıcam artık adam akıllı beslenmeye..ama iştahım açıldı sanki biraz..yemeği azaltmalıyım..
Herkese Merhaba, uzun zamandır kadınlar klübü vazgeçilmezim. Ancak ilk defa yazıyorum. Öncelikle herkesin hamilelikleri hayırlı uğurlu olsın. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Olmayanlarada Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah. Bende aşılama oldum 2 hafta önce ve güzel haberi yeni aldım :) kan testi pozitif :) ama sizlerinde yazdığı gibi nasıl hareket etmeliyim, ne yenmeli içilmeli hep araştırıp duruyorum. Allah nasip ederse bende bir Ocak annesi adayıyım galiba :)
hayırlı olsun bebişin canımmm:)Herkese Merhaba, uzun zamandır kadınlar klübü vazgeçilmezim. Ancak ilk defa yazıyorum. Öncelikle herkesin hamilelikleri hayırlı uğurlu olsın. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Olmayanlarada Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah. Bende aşılama oldum 2 hafta önce ve güzel haberi yeni aldım :) kan testi pozitif :) ama sizlerinde yazdığı gibi nasıl hareket etmeliyim, ne yenmeli içilmeli hep araştırıp duruyorum. Allah nasip ederse bende bir Ocak annesi adayıyım galiba :)
ben doktordan duymadım ama burda eczacı bir arkadaş vardı onun doktoru öyle demiş..bilmiyorum ki inşallah bir sıkıntı olmaz..doktoruna bi sorarsın..aklıma gelmısken bırsey sorayım yaa ben hazır sut ıcemıyorum dıye guvenılır bırınden sut aldık kaynattım koydum dolaba oyle ıcıyorum. pastörize sut degıl bır sıkıntı yasarmıyım acaba.
Bence o daha iyi ( iyi kaynattıktan sonra) hatta bi kısmıyla yoğurt mayala doğal doğal ye oh missssaklıma gelmısken bırsey sorayım yaa ben hazır sut ıcemıyorum dıye guvenılır bırınden sut aldık kaynattım koydum dolaba oyle ıcıyorum. pastörize sut degıl bır sıkıntı yasarmıyım acaba.
ben doktordan duymadım ama burda eczacı bir arkadaş vardı onun doktoru öyle demiş..bilmiyorum ki inşallah bir sıkıntı olmaz..doktoruna bi sorarsın..
Bence o daha iyi ( iyi kaynattıktan sonra) hatta bi kısmıyla yoğurt mayala doğal doğal ye oh missss
bende çok korkuyorum ama Allaha sığınalım..korkup vesvese yapmayalım..veren Allah emanetini de korur inşallahh..bende bugün unutup perdivenleri hızlı hızlı indim..sonradan kasığıma bir ağrı girince aklıma geldi..bizler dikkat edelim Rabbimde korur inşallah..gözun aydın sımdıden. bende 3 senenın ardından kavustum. bazen bende cok korkuyorum bısı olucak dıye . ama hareketlerıme cok dıkkat edıyorum camasır sepeti vs. kaldırmıyorum. elımden geldıgınde yatmaya calsıyorum ısten geldıkten sonra bır haftadır genel olarak yaptıgım en agır ıc bulasık yıkmak ve yemek yapmak oldu.
bende çok korkuyorum ama Allaha sığınalım..korkup vesvese yapmayalım..veren Allah emanetini de korur inşallahh..bende bugün unutup perdivenleri hızlı hızlı indim..sonradan kasığıma bir ağrı girince aklıma geldi..bizler dikkat edelim Rabbimde korur inşallah..
Şifa olsun inşallahyaptım cnm yaptım yogurdumu mayaladım sutlerıde koydum sıselere mıgde yanması ınanılmaz sut baska bırsey ıyı gelmıyor.
Şifa olsun inşallah
canım onun için insanlar onların içindeki hastalıklara bağışıklık kazanıyorlardı..ama şuan genelde pastörize içiliyor mesela o bahsedilen hastalığa benim bağışıklığım yok..hamile kalmadan önce doktor bakmıştı..süt demedi ama az pişmiş et yeme..sebzeleri iyi yıka,salam felan yeme dedi..hamile kalırsan bu hastalığı geçirmemne lazım dedi..bende haftasonu kayınvalideme gitmiştim orda ev sütü içirdi bana zorla hiç de aklıma gelmedi..zaten sonra öğrendim hamile olduğumu inşllah bişey olmamıştır..normal olarak düşündüğünde zaten bu yaşımıza kadar olmamış bu hastalık şimdi mi olcak diyosun ama olur olur..tek birşeyle bulaşabilir..biz yine de dikkatli olalımm..aynen soracagım. ama soyle dusunuyorum onceden pastörıze sut mu vardı. :):)
afiyet olsun canım..ben biraz fazla pirpirikliyim galibaa:)yaptım cnm yaptım yogurdumu mayaladım sutlerıde koydum sıselere mıgde yanması ınanılmaz sut baska bırsey ıyı gelmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?