Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

kızlar bunları düşünmek için henüz çok çok erken ama doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz bide bebek odasını hemen mi yaparsınız yoksa 6 aylık felan olunca mı?

Merhaba Kızlar

Bulantısı başlayan var mı?Ben 5+2 haftalığım hafif hafif bulantı var.Henüz şiddetli bulantı ve kusma yok çok şükür
Bende 5+3 bende de başladı baş ağrısı da dahil.hatta üstüne bademciklerim şişti ateş öksürük falan berbat bi durum üstelik çalışıyorum evimde dinlenemiyorum da ve ilaç da içemiyorum doktor önermedi. . İnş çabucak geçer dikkat et kendine bu dönemler oldukça hassas dönemlermış bizler için. .bizzat tecrübe etmis oldum üstüne bu bulantilar da artmaz inş. .

E ecrinny Can'ım benim ilk doğum Sezeryan muhtemelen buda öyle olur. Bu yavruma oda takımı almayı düşünmüyorum. Kızımdan herşeyiniz var çok şükür.ama altı aydan önce alma oda takımı. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var

kızlar bunları düşünmek için henüz çok çok erken ama doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz bide bebek odasını hemen mi yaparsınız yoksa 6 aylık felan olunca mı?
Bende 7 aydan önce kıyafet bile almayı düşünmüyorum kendimi tutabilirsem tabi

elbette canım hatta 8.ay bitmeden almam heralde..oda takımı alır mıyım onu da bilmiyorum ama düşünmek lazım Allah sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin de..sen kendi tercihinle mi sezeryan oldun canım..bende sezeryan düşünüyorum şimdilik..

Bide normal doğum düşünüyorum inşallah
benim annemin doğumları zor geçmiş ondan korkuyorum...hamilelikleri de öyle..bakalım ben nasıl olcam..küçük kardeşimde 3 ay her gün serum takıldı anneme hiçbir şey yiyemiyordu..bende de aynı olmuşş..inşallah anneme çekmem bu konudaa:)

ayrıca ben bebek 6 aylık olunca derken doğduktan sonrasını kasdettim kızlarr:) hani o zamana kadar yatak odamızda olur ya beşik gerek olmaz odaya diye düşündüm..6. ayından sonra belki..

ayrıca ben bebek 6 aylık olunca derken doğduktan sonrasını kasdettim kızlarr:) hani o zamana kadar yatak odamızda olur ya beşik gerek olmaz odaya diye düşündüm..6. ayından sonra belki..
yine devrik cümle kurmuşumm..yani beşik odamızda olur bebeğe oda yapmaya gerek olmaz demek istedim..ayakta uyuduğum içinn kusura bakmayın artık:) arkadaşlarda soruyor sen bugün sersem gibisin niye diye..yorgunum dedim..ailem dışında kimse bilmiyor henüz..

Yok canım maalesef istek dışı oldu. Kızımın kafası göğüs kafesime sıkışmıştı. Zorlu bi son 3 ay geçirmiştim. Normal doğurmam mümkün değildi. 38 de Sezeryan oldum. Ama normal isterdim

İyi akşamlar herkese bende ocak annesi olacagim kismetse :):) 5+4 uz ve doktora gidemedik sizede de akıntı oluyor mu ayrıca hepinizi tebrik ederim hayirlisiyla kucagimiza aliriz ınsallh bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…