Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ben de 2 gün önce kan testini yaptırmıştım, dün sonucu çıktı 6906 bchg. 5 hafta 2 günlükkenki değerim. Dün de doktora gittim. Keseyi alttan bakarak gördü. Haftaya 19 mayısta kalp atışlarını duymak için gidicez.. Çok heyecanlı bir süreç... Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum...

Kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus lutfen bizler icin de dua eder misiniz? Allah bebeklerinizi saglikli sihhatli kucaginiza almayi guzel guzel buyutmeyi nasip eder insallah.. rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin..
Canım benim ben de bu bebeğe ulaşmak için o kadar çok uğraştım ki... Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım..

"stella120, post: 46453560, member: 646573"]Benim suan fena kasik ağrım da var doktoru aradim düşük önleyici yazdi aldim çok korkuyorum bisey olck diye[/QUOTE]
Benimde ara ara oluyor canım. .düşük önleyici ilaç dediğin progestan mı. .onu bende kullaniyorum

Anne oldum ben ve Eylül Ece beta hcg değerlerinizi yazarmısınız sizünle aynı günlerde doğum yapacağız nasip olursa

Bebeğin kesesi ni gördün mü cnm sen ? bn pazartesi gitmiştim 4 hafta 4 gün erken dedi ve göremedi 3 hafta sonra çağırdı merak içindeyim
Canım evet erken normal 6. Haftaya girdiginde kese 7. Haftaya girdiginde bebişle kalp atışı net olur :) gidemedim ben annemi hastanaye getirdim dün gece ankaraya geldik burda bi doktor bulcam artık bende hayırlısı Allah kavuştursun meleklerimize

Bekleyelim biraz daha madem merak içindeyim amin cnm Rabbim sağ salim kavuşturur inş meleklerimize

Günaydın,
Ben 3+1 de erken test ve 3+3 te de normal test yapmıştım ve ikisinde de silik çıkmıştı.
Seninkinden daha silikti. Benim artışımla ilgili doktor hiçbirşey demedi sadece güzel artmış dedi o kadar.
Doktora çok erken gittiğim için kan testinden önce yaptığın testler seni yanıltabilir bile dedi. Pek inanmadı hamile olduğuma

Can'ım eğer düşük tehliken yoksa kendini bu kadar kısıtlama. 9 ay geçmez valla :)

ilk ya belkı de o yuzden cnm korkuyorum cok sukur sımdılık bır sıkıntım yok. ama nebıleyım 1 ıkı ay daha dıkkat edeyım. su 3 ayı atlatalım da ınsallah bıraz daha rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…