- 1 Mayıs 2016
- 98
- 67
- 18
Bebeğin kesesi ni gördün mü cnm sen ? bn pazartesi gitmiştim 4 hafta 4 gün erken dedi ve göremedi 3 hafta sonra çağırdı merak içindeyimHayırlı olsun canım Allah kavuştursun :) aynıyız
Canım benim ben de bu bebeğe ulaşmak için o kadar çok uğraştım ki... Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım..Kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus lutfen bizler icin de dua eder misiniz? Allah bebeklerinizi saglikli sihhatli kucaginiza almayi guzel guzel buyutmeyi nasip eder insallah.. rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin..
Yok Canım ya normal akıntı benim hissetmiyorum bileVasfiyeteyzeniz canım sakıncası yoksa ne tür bir akıntin var sorabilir miyim benim alttan baskı da var gibi
Canım evet erken normal 6. Haftaya girdiginde kese 7. Haftaya girdiginde bebişle kalp atışı net olur :) gidemedim ben annemi hastanaye getirdim dün gece ankaraya geldik burda bi doktor bulcam artık bende hayırlısı Allah kavuştursun meleklerimizeBebeğin kesesi ni gördün mü cnm sen ? bn pazartesi gitmiştim 4 hafta 4 gün erken dedi ve göremedi 3 hafta sonra çağırdı merak içindeyim
Bekleyelim biraz daha madem merak içindeyim amin cnm Rabbim sağ salim kavuşturur inş meleklerimizeCanım evet erken normal 6. Haftaya girdiginde kese 7. Haftaya girdiginde bebişle kalp atışı net olur :) gidemedim ben annemi hastanaye getirdim dün gece ankaraya geldik burda bi doktor bulcam artık bende hayırlısı Allah kavuştursun meleklerimize
Bnm cumartesi bakıl di cnm bidefa 292 çıktı tekrar bakılmadı doktor 3 hafta sonra çağırdıAnne oldum ben ve Eylül Ece beta hcg değerlerinizi yazarmısınız sizünle aynı günlerde doğum yapacağız nasip olursa
Neden aceba ben yarın gideceğim beni erken mi çağırdı ki pazartesi 430 çıktı betaBnm cumartesi bakıl di cnm bidefa 292 çıktı tekrar bakılmadı doktor 3 hafta sonra çağırdı
Günaydın tebrik ederimGünaydın kızlar bende 6 haftalık hamileyim doğum muhtemelen ocak ayina geliyo
canım değerin 90 çıktığında idrar testin nasıldı benim en fazla 80 çıkması lazım bugün..idrar testim baya koyu geldi bana..çünkü kaç gündür çok silik çıkıyordu..ikiz mi acaba doktor öyle bir ihtimal var demişti.testim bu. sen yapmış mıydın o zaman idrar testi.
Eki Görüntüle 1830554
Teşekkürler :)Günaydın tebrik ederim
Can'ım eğer düşük tehliken yoksa kendini bu kadar kısıtlama. 9 ay geçmez valla :)
Arkadaşlar içinizde son adet tarihi 14 nisan olan var mı?
Benim de 13 nisan canım yakınız üçümüzbeenım 12 nısan cnm yakınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?