Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar merhaba, bugün karından keseyi gördük. Karından 3,65 mm kese. Doktor yeni yeni oluşuyor dedi. Gebelik haftamı tutmadığı icin haftaya kesenin büyüyüp buyumedigine tekrar bakacakmış. Ben 6 nisanda adet oldum. 24 nisanda yumurtladim. 5 mayısta da ilk testimi yaptım. Sizce normal mı kese boyu? Bir de kistim varmış doktor gebelikte erir dedi.

Gözün aydın tatlım inşallah kistinde tez zamanda erir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bende yarın görürüm hayırlısıyla benim sat 9 nisan 22 nisan çatlatma iğnesi yapıldı 5 mayıs idrar testiyle öğrendim

AcabaE="dhasel, post: 46456749, member: 351738"]beenım 12 nısan cnm yakınız.[/QUOTE]
Acaba doğum tarihimiz bu güne göremi belli oluyor. .hemen hemen aynı zamanda ddoğum yapıcaz ALlah nasip ederse..senin kan değerlerin kaçlarda şuan canim..

AcabaE="dhasel, post: 46456749, member: 351738"]beenım 12 nısan cnm yakınız.
Acaba doğum tarihimiz bu güne göremi belli oluyor. .hemen hemen aynı zamanda ddoğum yapıcaz ALlah nasip ederse..senin kan değerlerin kaçlarda şuan canim..[/QUOTE]

en son pzrtesi yaptırmıstım cnm 117 cıkmıstı tekrar yaptırmadım gerek yok dedı 5 gun sonra gıdecegım doktora.

Bnm dün bhcg 285 çıktı arkadaşlarımın gittiği bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum ama 2 hafta sonra gideyim diyorum 6 haftayı geçince hem kese hem kalp atışı duyayim istiyorum

cnm ben bıran önce gıtmek ıstıyorum cunkı öncelıgımız kese. malum dış gebelık vs allah korusun. ama en azından keseyı görursem bıraz daha ıcım rahat eder dıye gıdecegım bende 5 gun sonra.

mrb arkadaşlar bende Ocak annesi olcam Allah nasip ederse klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 4 sene sonra şükürler olsun. size sorum 30 martta adet oldum 2 nisanda klomene başladım 8 nisanda yumurtam güzel büyümüştü ve çatlatma iğnemi vurdu doktor ben şimdi neye göre hesaplıcam hamileliği kaç haftalık hamileyim kafam çok karıştı

arkadaşlar benim en son sat 7 nisan 5 maysta 60 çıktı kan testinde hala doktora gitmedim sayıma göre 5 haftadayım doktora gidip gitmeme arasında kararsızım acil yardımlarınızaaa

dhdeğeripost: 46458084 .!.:
Acaba doğum tarihimiz bu güne göremi belli oluyor. .hemen hemen aynı zamanda ddoğum yapıcaz ALlah nasip ederse..senin kan değerlerin kaçlarda şuan canim..

en son pzrtesi yaptırmıstım cnm 117 cıkmıstı tekrar yaptırmadım gerek yok dedı 5 gun sonra gıdecegım doktora.[/QUOTE]
Benim kan değerleri çok düşük daha pazartesi 27ydi geç yumurtladigimdan..Pazartesi gel dedi ama kese o zaman görünmez galiba çarşamba giderim belki..

Bnm dün bhcg 285 çıktı arkadaşlarımın gittiği bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum ama 2 hafta sonra gideyim diyorum 6 haftayı geçince hem kese hem kalp atışı duyayim istiyorum
Bende bugün yaptircam 140 çıkması lazim hayırlısı bakalım. .ben kalp atışına kadar bekleyemem korkarım ya bi sıkıntı çıkarsa diye. .ilk gebeligim ya çok korkuyorum her şeyden. .

Bende bugün yaptircam 140 çıkması lazim hayırlısı bakalım. .ben kalp atışına kadar bekleyemem korkarım ya bi sıkıntı çıkarsa diye. .ilk gebeligim ya çok korkuyorum her şeyden. .
Benim de ilk 1 yıldır bekliyorum Rabbim nasip etti çok şükür bnmki biraz da o doktor şu an kongredeymiş haftaya bütün randevuları doluymuş o yüzden öyle karar verdim aklımıza kötü şeyler getirmeyelim inşallah sağ salim kucağimiza da alacağız meleklerimizi

inşallah cnm .

cnm senın ortalama 23 - 24 nisan gibi iğneden sonra 15 gunun doluyor. ortalama 32-34 gunluk bebısın ama hamılelık haftasını son regl tarıhıne göre hesapla sen. doktora gıttınde zaten kac haftalık oldugu cıkıyor.

bu arada gözun aydın allah kucagımıza da almayı nasıp etsın hepımızın

saol cnm kafam karıştı valla doktorda kafamı karıştırmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…