- 18 Mart 2010
- 49
- 25
- 288
arkadaşlar benim en son sat 7 nisan 5 maysta 60 çıktı kan testinde hala doktora gitmedim sayıma göre 5 haftadayım doktora gidip gitmeme arasında kararsızım acil yardımlarınızaaa
Can'ım benim de sat 8 nisan su an 5 haftanın içimdeyim ama sanırım 7. Hafta dolana kadar gitmicem. Sekizinci haftanın içinde gidersem kalp atışı Bebek toptan görmüş olurumarkadaşlar benim en son sat 7 nisan 5 maysta 60 çıktı kan testinde hala doktora gitmedim sayıma göre 5 haftadayım doktora gidip gitmeme arasında kararsızım acil yardımlarınızaaa
bende geç gitmeyi düşünüyom erken gidip göremeyip moralimin bozulmasını istemiyorumCan'ım benim de sat 8 nisan su an 5 haftanın içimdeyim ama sanırım 7. Hafta dolana kadar gitmicem. Sekizinci haftanın içinde gidersem kalp atışı Bebek toptan görmüş olurum
Bide doktor arkadaşım sürekli gidip alt muayene olmanın çok da iyi olmadığını. Düşük de olsa düşüklere sebep olabileceğini söyledi. O yüzden bu süreçte bence gitmeye gerek yok sürekli yabende geç gitmeyi düşünüyom erken gidip göremeyip moralimin bozulmasını istemiyorum
hayırlı olsun canım..kan verdin mii..ne zamandır istiyordunuz?Bende bugün gördüm idrarda pozitif hadi Allahtan hayırlısı..
evt bende ondan çekiniyorum Allah nasip ettiyse zaten olur önüne geçemeyiz Allah korusun bebişlerimizi hepsi çok çok sağlıklı olsunlarBide doktor arkadaşım sürekli gidip alt muayene olmanın çok da iyi olmadığını. Düşük de olsa düşüklere sebep olabileceğini söyledi. O yüzden bu süreçte bence gitmeye gerek yok sürekli ya
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin..ne zaman öğrendin kan testi yaptırdın mı?:)Araniza bende katildim :)
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin..ne zaman öğrendin kan testi yaptırdın mı?:)
ne zamandır istiyordunuz..son adet tarihin ne peki canım..belkide gidince keseyi bile görürsün:)Hosbulduk :) tsk ederim. daha kan testi yaptirmadim randevu aldim doktora. ama evde doktorlar tarafindan cok tavsiye edilen bi markanin dijital testini yaptim pozitif cikti :)
Hayır vermedim daha yarın veririm inşallah bizim 4ay filan oldu sanırım isteyeli. Allah isteyen herkese versin inşallah.hayırlı olsun canım..kan verdin mii..ne zamandır istiyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?