Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

arkadaşlar benim en son sat 7 nisan 5 maysta 60 çıktı kan testinde hala doktora gitmedim sayıma göre 5 haftadayım doktora gidip gitmeme arasında kararsızım acil yardımlarınızaaa

Merhaba canım , benimde sat tarihi 6 nisan, 7 mayısta doktora gittim gebelik kesesine baktı 4 haftalık olduğu için görememişti kan tahlili yaptı kanda değerim 510,66 çıktı keseyi görmek için tekrar gelmemi söyledi ben 6. haftada gidicem kesin olsun diye ve kan tahlillerimi yapıcak bence sende zaten kan tahlili yaptırmışsın 6 hafta olduğunda git o zaman hem kesede görünmüş olur

arkadaşlar benim en son sat 7 nisan 5 maysta 60 çıktı kan testinde hala doktora gitmedim sayıma göre 5 haftadayım doktora gidip gitmeme arasında kararsızım acil yardımlarınızaaa
Can'ım benim de sat 8 nisan su an 5 haftanın içimdeyim ama sanırım 7. Hafta dolana kadar gitmicem. Sekizinci haftanın içinde gidersem kalp atışı Bebek toptan görmüş olurum

Can'ım benim de sat 8 nisan su an 5 haftanın içimdeyim ama sanırım 7. Hafta dolana kadar gitmicem. Sekizinci haftanın içinde gidersem kalp atışı Bebek toptan görmüş olurum
bende geç gitmeyi düşünüyom erken gidip göremeyip moralimin bozulmasını istemiyorum

bende geç gitmeyi düşünüyom erken gidip göremeyip moralimin bozulmasını istemiyorum
Bide doktor arkadaşım sürekli gidip alt muayene olmanın çok da iyi olmadığını. Düşük de olsa düşüklere sebep olabileceğini söyledi. O yüzden bu süreçte bence gitmeye gerek yok sürekli ya

Bide doktor arkadaşım sürekli gidip alt muayene olmanın çok da iyi olmadığını. Düşük de olsa düşüklere sebep olabileceğini söyledi. O yüzden bu süreçte bence gitmeye gerek yok sürekli ya
evt bende ondan çekiniyorum Allah nasip ettiyse zaten olur önüne geçemeyiz Allah korusun bebişlerimizi hepsi çok çok sağlıklı olsunlar

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin..ne zaman öğrendin kan testi yaptırdın mı?:)

Hosbulduk :) tsk ederim. daha kan testi yaptirmadim randevu aldim doktora. ama evde doktorlar tarafindan cok tavsiye edilen bi markanin dijital testini yaptim pozitif cikti :)

Hosbulduk :) tsk ederim. daha kan testi yaptirmadim randevu aldim doktora. ama evde doktorlar tarafindan cok tavsiye edilen bi markanin dijital testini yaptim pozitif cikti :)
ne zamandır istiyordunuz..son adet tarihin ne peki canım..belkide gidince keseyi bile görürsün:)

ya kızlar sizin kasık ağrılarınız devam ediyormu dün akşam yoğun bir şekilde ağrıdı bugün de ağrıyor kötü bişey olmuyordur inşallah

Merhaba herkese doktora gittim kafam karıştı. Cumartesi özele gitmiştim sata göre 6 haftalik olamam rağmen 5 hafta çıktı usg de. Bugün araştırma hastanesine gittim aradan 5 gün geçmesine rağmen burda da şimdi 5 haftalik dedi doktor hangisi doğru sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…