Benim de ağrılarım oluyor. Arada kramp gibi küçük ağrı saplanmaları da oluyor. Doktorum normal dedi. Kafeini çok tüketirsen artar dedi. Kafeine dikkat et istersen. Unutma kafein sadece kahvede yok başka yiyeceklerde de var.ya kızlar sizin kasık ağrılarınız devam ediyormu dün akşam yoğun bir şekilde ağrıdı bugün de ağrıyor kötü bişey olmuyordur inşallah
ya kızlar sizin kasık ağrılarınız devam ediyormu dün akşam yoğun bir şekilde ağrıdı bugün de ağrıyor kötü bişey olmuyordur inşallah
kafeinle ne ilgisi var dün arkadaşlar okulda kahve yapmış içtik üstünede çikolata yedik..ondan mı arttıkii..içmeyeyim madem artık..Benim de ağrılarım oluyor. Arada kramp gibi küçük ağrı saplanmaları da oluyor. Doktorum normal dedi. Kafeini çok tüketirsen artar dedi. Kafeine dikkat et istersen. Unutma kafein sadece kahvede yok başka yiyeceklerde de var.
Hoş geldin cnm allah sağ salim kavuşturur inş bnm de senden bi gü sonra muhtemel doğum tarihiAraniza bende katildim :)
sağolasın canım içimi rahatlattınız birazzKasık ağrıları en normal belirti. Kanama olmadığı sürece bel-kasık-sırt ağrıları sürecin hep bir parçası. Gönlünü ferah tut
Suan kac haftalik hamilesiniz? Bende yatcam 10 gBekleyisin ardindan gebelik haberini aldik bizdebi kac hafta önce ,lakin agir birbel spazmi yüzunden iki hafta yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ...
Pazartesi doktora gidicem kismetse
Aralik sonu bebisimiz geliyor inslh
Bekleyisin ardindan gebelik haberini aldik bizdebi kac hafta önce ,lakin agir birbel spazmi yüzunden iki hafta yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ...
Pazartesi doktora gidicem kismetse
Aralik sonu bebisimiz geliyor inslh
Geçmiş olsun kanamanız varmı pekiBenimde 2. Hamileligim ama dusuk riski var kese yaninda kanama varmışne olcak diye icim icimi yiyiyor
Siz kac haftaliksiniz bana 5. Haftamda kanama var muhtemelen yerlesme kanamasidir dedi progesteron verdi de :)Suan kac haftalik hamilesiniz? Bende yatcam 10 g
Bazen oluyo kahverengi olarak ama adet sancısı gibi agrim oluyoGeçmiş olsun kanamanız varmı peki
Benmde kanamam 5 haftalikken oldu progestan verdi fitil olarak dun kalp atışı icin gittim dr a bu arada 6 hafta 2 gunluk oldum kanama alani var dediSiz kac haftaliksiniz bana 5. Haftamda kanama var muhtemelen yerlesme kanamasidir dedi progesteron verdi de :)
gozunuz aydın allah kucagınıza almayı nasıp etsın (hepımızın amınn ) :)
Bende Ankaradayım haklısın kışın baya soğuk oluyor zor hasta etmemek. Ben hep mart nisan mayıs gibi doğsa keşke derdim ama nasip hayırlısı olur inşallah.maşallah ne çok ocak annesi var..bebişlerimiz kısmetse ocak ayında dünyaya gelcek..ben ankarada yaşıyorum buradada kışlar çok sert geçiyor..hasta yapmadan büyütürüz inşallah bebişlerii
kafeinle ne ilgisi var dün arkadaşlar okulda kahve yapmış içtik üstünede çikolata yedik..ondan mı arttıkii..içmeyeyim madem artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?