Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bekleyisin ardindan gebelik haberini aldik bizdebi kac hafta önce ,lakin agir birbel spazmi yüzunden iki hafta yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ...
Pazartesi doktora gidicem kismetse
Aralik sonu bebisimiz geliyor inslh
Geçmiş olsun

Merhabalar benim bebeğim de kısmetse 25 Aralık gibi doğacak. Benim de size eşlik etmemde bir sakınca yoktur heralde :))

Hayırlı akşamlar arkadaşlarr
herkese hayırlı olsun rabbim isteyen herkese versin.sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin.
bende 5+2 yim. dua eder dua beklerim çok ihtiyacım var. gebeliğim riskli
Ben hamile değilşm ama sizin için bugün kenarları duasını okuyup göndereceğim allah yar ve yardımcınız olsun benim içinde lütfen dua edin çok Bebek istiyorum

Ben hamile değilşm ama sizin için bugün kenarları duasını okuyup göndereceğim allah yar ve yardımcınız olsun benim içinde lütfen dua edin çok Bebek istiyorum

Allah razı olsun canım rabim duanı kabul etsin. en kısa zamanda hayırlısı ile sana da nasip etsin. üzülme umutvar ol hep. biz korunuyorduk hep iki yıl bitsin dedik eşimin kasık ağrısı oldu öylesine gitti doktora doktor sizin çocuğunuz olmaz ki sperm vajınaya girmeden ölüyor ameliyat dedi. biz bunu duyunca bıraktık korunmayı. bir ay sonra hamile kaldım. nasip işte. o kadar ağdık sızladık üzüldük ama sonuç belli şükür. sende üzülme Allah büyük olur biiznillah

Kızlar Merhaba bende yeni öğrendim hamileliģimi 10 Günlüğüm daha ćk yeni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Suan kac haftalik hamilesiniz? Bende yatcam 10 g
8. Haftadayim
Kızlar Merhaba bende yeni öğrendim hamileliģimi 10 Günlüğüm daha ćk yeni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hayirli olsun ,ben tam 10 gunlük ögrendim
Aman masallah de herkese söyleme nazar degmesin ben söyledim 3 hafta cok zor gunlrr atlattim

kızlar kanın 2 günde 2 katı mı olması lazım hergün 2 katı olarak mı artmsı lazım..

8. Haftadayim

hayirli olsun ,ben tam 10 gunlük ögrendim
Aman masallah de herkese söyleme nazar degmesin ben söyledim 3 hafta cok zor gunlrr atlattim
Daha kalp atışını duymadan söylemicem kmseye cnm bklm sorunsuz hyrlı bi şekilde hamilelik gećiririm bide hamilelik takvimi nasıl yplyo biliyo msn

Daha kalp atışını duymadan söylemicem kmseye cnm bklm sorunsuz hyrlı bi şekilde hamilelik gećiririm bide hamilelik takvimi nasıl yplyo biliyo msn
Takvim derken en son regli oldugun günden itibaren baslanan hesaplama mı acaba ?

Yok hamilelik takvimi yplyo ya burda haftanı hesaplıyo

Bnm gibi kilolu olup daha bu haftadan nefesi daralan zor alan var mi
Valla benim boy 168 normalde ideal kilom 55-58 arası ama 66.7 ile öğrendim hamile kaldığımı o günden beri kendimi çok kısıtlıyorlarum 1.5 haft olacak 65 oldum. İlk hamilelikte 25 kilo aldığımdan bu sefer gözüm korkuyor

Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım
benim 11.gün çok silik çıkmıştı canım..ama ben 7.günden itibaran sürekli test yaptım..iğnenin etkisin ne zaman gittiğini gördüğüm için..11. gündekinin gerçek çizgi olduğunu anladım..

Cnm
Hamilelik takvimini nasıl yptn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…