Ne icin ?aynen içme yada en aza indir.doktor çay kahve içme kafeinden uzak dur demişti ,ekşi, acı kızartma,- yeme hamur işi, aburcubur bunlardan da uzak durmalısın dedi
Geçmiş olsunBekleyisin ardindan gebelik haberini aldik bizdebi kac hafta önce ,lakin agir birbel spazmi yüzunden iki hafta yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ...
Pazartesi doktora gidicem kismetse
Aralik sonu bebisimiz geliyor inslh
Ben hamile değilşm ama sizin için bugün kenarları duasını okuyup göndereceğim allah yar ve yardımcınız olsun benim içinde lütfen dua edin çok Bebek istiyorumHayırlı akşamlar arkadaşlarr
herkese hayırlı olsun rabbim isteyen herkese versin.sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin.
bende 5+2 yim. dua eder dua beklerim çok ihtiyacım var. gebeliğim riskli
Ben hamile değilşm ama sizin için bugün kenzülarş duasını okuyup göndereceğim allah yar ve yardımcınız olsun benim içinde lütfen dua edin çok Bebek istiyorum
Canim doktora gittin mi .keseyi gordun mu .ben daha gitmedim .erken gitmek istemiyorum.kararsiz kaldim .Merhaba kızlar, ben de yeni öğrenenlerdenim. Sat'ım 6 nisan. Doğum tarihimiz 11 Ocak. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallah.
Ben hamile değilşm ama sizin için bugün kenarları duasını okuyup göndereceğim allah yar ve yardımcınız olsun benim içinde lütfen dua edin çok Bebek istiyorum
bulantı, mide yanması olmasın diye,birde kilo almamak içinNe icin ?
8. HaftadayimSuan kac haftalik hamilesiniz? Bende yatcam 10 g
hayirli olsun ,ben tam 10 gunlük ögrendimKızlar Merhaba bende yeni öğrendim hamileliģimi 10 Günlüğüm daha ćk yeni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Daha kalp atışını duymadan söylemicem kmseye cnm bklm sorunsuz hyrlı bi şekilde hamilelik gećiririm bide hamilelik takvimi nasıl yplyo biliyo msn8. Haftadayim
hayirli olsun ,ben tam 10 gunlük ögrendim
Aman masallah de herkese söyleme nazar degmesin ben söyledim 3 hafta cok zor gunlrr atlattim
8. HaftadayimSuan kac haftalik hamilesiniz? Bende yatcam 10 g
ben benBnm gibi kilolu olup daha bu haftadan nefesi daralan zor alan var mi
Takvim derken en son regli oldugun günden itibaren baslanan hesaplama mı acaba ?Daha kalp atışını duymadan söylemicem kmseye cnm bklm sorunsuz hyrlı bi şekilde hamilelik gećiririm bide hamilelik takvimi nasıl yplyo biliyo msn
Valla benim boy 168 normalde ideal kilom 55-58 arası ama 66.7 ile öğrendim hamile kaldığımı o günden beri kendimi çok kısıtlıyorlarum 1.5 haft olacak 65 oldum. İlk hamilelikte 25 kilo aldığımdan bu sefer gözüm korkuyorBnm gibi kilolu olup daha bu haftadan nefesi daralan zor alan var mi
benim 11.gün çok silik çıkmıştı canım..ama ben 7.günden itibaran sürekli test yaptım..iğnenin etkisin ne zaman gittiğini gördüğüm için..11. gündekinin gerçek çizgi olduğunu anladım..Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım
Hamilelik takvimini nasıl yptnValla benim boy 168 normalde ideal kilom 55-58 arası ama 66.7 ile öğrendim hamile kaldığımı o günden beri kendimi çok kısıtlıyorlarum 1.5 haft olacak 65 oldum. İlk hamilelikte 25 kilo aldığımdan bu sefer gözüm korkuyor
Profiline gir tahmini doğum tarihin yaz çıkar. Sanırım öyleydiCnm
Hamilelik takvimini nasıl yptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?