Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Saol canım bende bekliyim diorm dayanabilirsem :) 2 gün oldu iğne olalı

Suan doktor ve hastane arayisi icindeyim umarim bulurum ve hicbirsey bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum

kızlar içinizde coraspin kullanan var mı? doktora söylemedim bunnu kullandığımı bıraksam mı acaba..

arkadaşlarrrr yardım
benim lekelenmeler başladı yüzümdeee. ne yapmalıyım sizde böyle bişi oldu mu. krem vs araştıran var mııı

Niye söylemedin ? Unuttun mu ? Hangi sebepten kullaniyorsun coraspirini ? Kani sukandirir o !
İçmemelisin
2-3 ay önce bronşit oldum..kan değerlerimde pıhtılaşmaya meyil çıkmıştı..o ay idrar testinde pozitif gördüm ama sonra adet oldum ya ateşli hastalık olduğu için yada pıhtılaşmadan tutunamadı diye düşündüm..bende başka bir doktora giderken söylemiştim ben coraspin kullanıyorum demiştim tamam zararı olmaz dedi..geçen ay yine kan testi yaptırdım pıhtılaşmayla ilgili bişey çıkmadı ama ben korkudan kullanıyoum hala doktora sormayı da unuttumm(şuan başka doktora gidiyorum)..ama çoğu yerde coraspin ve folik asitin bebeğin yerleşmesine yardım ettiğini okumuştum..ne bileyim kendi başıma iş yapıyorum açıkcası Rabbim korusun inşallah..yarın bırakayım artık..gidince de sorarım..

Cnm cok tesekkur ederiz.hamilelerin duası kabul olur derler Rabbim en yakin zamanda saglikli evlat versin inşallah.

bana da yardım edermisiniz hamilelik takvimi için yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…