Saol canım bende bekliyim diorm dayanabilirsem :) 2 gün oldu iğne olalıbenim 11.gün çok silik çıkmıştı canım..ama ben 7.günden itibaran sürekli test yaptım..iğnenin etkisin ne zaman gittiğini gördüğüm için..11. gündekinin gerçek çizgi olduğunu anladım..
Niye söylemedin ? Unuttun mu ? Hangi sebepten kullaniyorsun coraspirini ? Kani sukandirir o !kızlar içinizde coraspin kullanan var mı? doktora söylemedim bunnu kullandığımı bıraksam mı acaba..
Yapabildin mi CanımCnm
Hamilelik takvimini nasıl yptn
2-3 ay önce bronşit oldum..kan değerlerimde pıhtılaşmaya meyil çıkmıştı..o ay idrar testinde pozitif gördüm ama sonra adet oldum ya ateşli hastalık olduğu için yada pıhtılaşmadan tutunamadı diye düşündüm..bende başka bir doktora giderken söylemiştim ben coraspin kullanıyorum demiştim tamam zararı olmaz dedi..geçen ay yine kan testi yaptırdım pıhtılaşmayla ilgili bişey çıkmadı ama ben korkudan kullanıyoum hala doktora sormayı da unuttumm(şuan başka doktora gidiyorum)..ama çoğu yerde coraspin ve folik asitin bebeğin yerleşmesine yardım ettiğini okumuştum..ne bileyim kendi başıma iş yapıyorum açıkcası Rabbim korusun inşallah..yarın bırakayım artık..gidince de sorarım..Niye söylemedin ? Unuttun mu ? Hangi sebepten kullaniyorsun coraspirini ? Kani sukandirir o !
İçmemelisin
hyr yaa bilemedim cnm öyle bişey yazmıyoYapabildin mi Canım
2 hafta sonra yaptım ben çok silik çıktı ertesi gün ilk idrarda gayet belliydiKızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım
Hayirli olsun cnm bnmde 2. Olcak kismetseKızlar bende hamileyim bugün kesesını görmeye gideceğim çok heycanlıyım.. 2 . Çocuğum... Sağlıcakla kucağımıza alırız inş
Canim hangi ildesin.izmir deyim ben dr umdan cok memnunumSuan doktor ve hastane arayisi icindeyim umarim bulurum ve hicbirsey bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum
Canım isminin üstüne bas. Kişisel bilgilere gir. Aşağı in orda hamilelik takvimi yazıyorhyr yaa bilemedim cnm öyle bişey yazmıyo
Tamam cnm yptm teşekkür ederimCanım isminin üstüne bas. Kişisel bilgilere gir. Aşağı in orda hamilelik takvimi yazıyor
Sizin sat ne zamandı ikimizinde 4. Hafta yazıyor takvimde? Doktora gittiniz mi?Tamam cnm yptm teşekkür ederim
nekadarlıksın cnm bende gitmedim çokta merak ediyorum ama eşim gitme dyo erken daha diyoCanim doktora gittin mi .keseyi gordun mu .ben daha gitmedim .erken gitmek istemiyorum.kararsiz kaldim .
canm bende izmirdeyim hangi doktora gidiyosun bende doktor arıyorum ama karar veremiyorumCanim hangi ildesin.izmir deyim ben dr umdan cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?