Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Tavsiye ederim ama canım çamasırlaırmda yumoş kullanıyordum artık bingo bebeğimin kokusunu kullanıyorum kendi tsörtlerim bile bebek kokuyo :)

Hele ki eve girdiğimde süper bi his <3

Kizlar kuru üzüm tüm eksikligi gideriyormus doktor kuru üzum ye hapa ihtiyacın kalmasın dedi bende sade yiyemiyorum yaninda findik flan iyi oluyor yiyin bol bol bide cacik bebişe kilo aldırırmış aklinizda olsun :)

Kizlar kuru üzüm tüm eksikligi gideriyormus doktor kuru üzum ye hapa ihtiyacın kalmasın dedi bende sade yiyemiyorum yaninda findik flan iyi oluyor yiyin bol bol bide cacik bebişe kilo aldırırmış aklinizda olsun :)
bayıılırım cacıga=)artık daha cok yerım.kuru uzumu bende pek sevmem yanıma koydum ıs yerınde bakısıyoruz aama canım ıstemıyor=(

bayıılırım cacıga=)artık daha cok yerım.kuru uzumu bende pek sevmem yanıma koydum ıs yerınde bakısıyoruz aama canım ıstemıyor=(
Ye ye bakışma su iç yanina sevdigin seyleri koy arada götür :)) bu canin istemeyincede ne zor ya agzinda buyuyor resmen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…