yumusatıcıdan mıdem bulanıo benımTavsiye ederim ama canım çamasırlaırmda yumoş kullanıyordum artık bingo bebeğimin kokusunu kullanıyorum kendi tsörtlerim bile bebek kokuyo :)
Hele ki eve girdiğimde süper bi his <3
bide birşey sorcam bu hamielik takvimini nasıl yaptın?
Canım bende 20 ci haftada olcam int bakıyorum 18 ve 24 haftalar Arasında yapiliyomusbende 17+5 ım ama benden ıstemedı ayrıntılı nedenkı acaba=(
hadi yaa
rıca ederım canım:) malesef yumusatıcdan ıgrenıyorum bıde omo beyazdan=)) ama belkı bebıs ıcın olan ıyı gelır alırım bende=)Tmm canım teşekkür ederim
hımm daha ıster ozaman benımkı sımdı bı tetanoz asısı olcam 20 de oda cok acıoms korkuyorm=(Canım bende 20 ci haftada olcam int bakıyorum 18 ve 24 haftalar Arasında yapiliyomus
bayıılırım cacıga=)artık daha cok yerım.kuru uzumu bende pek sevmem yanıma koydum ıs yerınde bakısıyoruz aama canım ıstemıyor=(Kizlar kuru üzüm tüm eksikligi gideriyormus doktor kuru üzum ye hapa ihtiyacın kalmasın dedi bende sade yiyemiyorum yaninda findik flan iyi oluyor yiyin bol bol bide cacik bebişe kilo aldırırmış aklinizda olsun :)
bayıılırım cacıga=)artık daha cok yerım.kuru uzumu bende pek sevmem yanıma koydum ıs yerınde bakısıyoruz aama canım ıstemıyor=(
Aaaa onuda bana solemedi bende olmadimhımm daha ıster ozaman benımkı sımdı bı tetanoz asısı olcam 20 de oda cok acıoms korkuyorm=(
Ye ye bakışma su iç yanina sevdigin seyleri koy arada götür :)) bu canin istemeyincede ne zor ya agzinda buyuyor resmen :/bayıılırım cacıga=)artık daha cok yerım.kuru uzumu bende pek sevmem yanıma koydum ıs yerınde bakısıyoruz aama canım ıstemıyor=(
evett=))Buarada meslektaşmısız
onu saglık ocagı yapıyor hastanele ılgısı yokAaaa onuda bana solemedi bende olmadim
zaten sevmem yemek yemeyı=)Ye ye bakışma su iç yanina sevdigin seyleri koy arada götür :)) bu canin istemeyincede ne zor ya agzinda buyuyor resmen :/
Kendi kendime gidip asi olcam mi diyosun yani sen solemesen benim haberim olmicak ti bu durumdaonu saglık ocagı yapıyor hastanele ılgısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?