Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kendi kendime gidip asi olcam mi diyosun yani sen solemesen benim haberim olmicak ti bu durumda
yok canım sen saglık ocagına kayıt olmadınmı.saglık ocagına ayıt olunca onlar arıyor senı bı ıkı tane varmıs ası daha sonra yapılcak.evının yakınındakıne gıt kaydırnı yaptr

Ben daha iki gün önce oldum korkma vurulurken inan hiç acimio ama sonrasında biraz aciyor Kolun ama gecio sonra ben şimdi iyim
TŞKK CANIM ICIME SU SERPTİN ZATEN HERGUN PIHTILAŞMA ICIN IGNE YAPIYORUM ACIYOR BASKA IGNE ISTEMIYORUM O YUZDEN

TŞKK CANIM ICIME SU SERPTİN ZATEN HERGUN PIHTILAŞMA ICIN IGNE YAPIYORUM ACIYOR BASKA IGNE ISTEMIYORUM O YUZDEN
Rica ederim nedemek için rahat olsun ve birde hemşirenin eli hafif olsun yeter iki doz yapılıyormuş önümüzdeki ayın başında bir daha vurcaklarmis sanadami aynı şekilde vurcaklarmis tatlim

Rica ederim nedemek için rahat olsun ve birde hemşirenin eli hafif olsun yeter iki doz yapılıyormuş önümüzdeki ayın başında bir daha vurcaklarmis sanadami aynı şekilde vurcaklarmis tatlim
ÖYLE BISIYLER SÖYLUYODU SANKI HEMSIRE TELEFONDA KONUSTUK DAHA BEN GITMEDIM 20NCI HAFTADA GEL DEDI 2 HAFTAYA GIDERIM

yok canım sen saglık ocagına kayıt olmadınmı.saglık ocagına ayıt olunca onlar arıyor senı bı ıkı tane varmıs ası daha sonra yapılcak.evının yakınındakıne gıt kaydırnı yaptr
Var canım kaydım hatta 2 ay öncesine kadar ignelerim vardı hergün gidiyodum ama beni arayan soran yok yani şaşırdım suan

hımm daha ıster ozaman benımkı sımdı bı tetanoz asısı olcam 20 de oda cok acıoms korkuyorm=(
5.5 aylıkken yaptır dedi bana doktor . neden sende 20. Haftada istemişler anlayamadi m Rabbim yardımcın olsun inşaAllah çok ağrımaz

5.5 aylıkken yaptır dedi bana doktor . neden sende 20. Haftada istemişler anlayamadi m Rabbim yardımcın olsun inşaAllah çok ağrımaz
Tebrik ederimm..ben de ttansferden sonra 7. Gün yaptım 5 dk bekledim çıkmadı.yarım saat 1 saat sonra 2. Çizgim açık peembeydi.bu zamana kadar ki testlermde hiç yaşamadığım bişiy.sizce hamilemiyimdir .... yeniyimde yanlış yere yazmışım.az önceee

bılmıyorumkı doktorruma sordum normal dedı hatta yaptırmana gerek bıle yok aa ıstıosan yaptr dedı.

Banada 5.5 aylıkken ilkini 7. Ayda da 2. Aşını yaptırırsın toplam 2 tane dedi Allah Allah benim işte bir yanlışlık olmalı sanırım

2. Çizgi yüksek ihtimalle hamilelik belirtisi olabilir. Yinede sizi umitlendirmek istemem. En yakın zamanda bence testi tekrarlayin yada kan testi yaptırın. Rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin inşaAllah

Kızlar merak ediyorum sizdede pelvik ağrı yani çatı kemiği ağrısı varmı ? Bende ağrı çok yatakta dönemiyorum yururkende ağrım var , sizlerde de bu tip ağrı var mi

Kızlar merak ediyorum sizdede pelvik ağrı yani çatı kemiği ağrısı varmı ? Bende ağrı çok yatakta dönemiyorum yururkende ağrım var , sizlerde de bu tip ağrı var mi
var cnm var ara ara gecıyor sonra yıne baslıyor yorulmak tetıklıyor sanırım temızlık falan yapınca aksama kötu oluyorum

var cnm var ara ara gecıyor sonra yıne baslıyor yorulmak tetıklıyor sanırım temızlık falan yapınca aksama kötu oluyorum

Rabbim yardımcımız olsun canım benim
Ne bileyim korktum yürürken bazen okadar ağrıyor ki topal çekirge gibi kendime gülüyorum
Bide arkadaşlarıma soruyorum. Çatı darlığından dır diyorlar korkmayada basladim, doktorada daha gitmediğim için panik olmaya başladım iyice

korkma bende cok arastırdım bebek kendıne yer acıo dedıler banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…