Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Selam annisler çok kötü bir hafta sonu geçirdim ailece pikniğe gidelim dedik 20 kişi falandik eşim otopark yüzünden biriyle kavga etti olay büyüdü karakolluk olduk dünden beri vajinamda ağrı var çok gerildim ağladım ondan sanırım bugin doktora gittim hemen Dr bişi yok dedi ama hala agriyo yatıyorum niye olabilir bu ağrı

geçmiş olsun cnm strestendır bıraz dınlenınce gecer o agrıyıda dusunmeyeye calıs

Strestendir aynen canım benim çok üzülmüşsün , hamilelikte stres iyi değil bende yaşadım, biraz sakin ol kafana takma geçer Allah 'ın izni ile

ne demek canm hepımız aynı durumdayız herseyden korkar oldu cok normal içimizde dunyamız var=)

Aynen vallaha canım. :) hem doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum hemde korkuyorum doğum nasıl olacak diye. Rabbim yardımcımız olsun bir nefeste hayırlısı ile kurtarsın inşaAllah sağlıklı sıhhatli bizleri

amın canım amın ınsallah bende cok sabırsızlanıyorum ogluma kavusmak ıcın

Ben ozel hayat hastanesine gidiyorum doktorum emel altundag cok iyi bor doktor cok memnunum sizede tavsiye ederim

Arkadaslar nasilsiniz?bulantilariniz gecti mi?benim tiksintim hala gecmiyor,4.ay bitti hala balik,ceviz,badem,findik yiyemiyorum.omega takviyesi almaya basladim artik ama hic balik yiyemeyince sadece omega hapi yeterli olur mu acaba bebisim icin?

Arkadaslar nasilsiniz?bulantilariniz gecti mi?benim tiksintim hala gecmiyor,4.ay bitti hala balik,ceviz,badem,findik yiyemiyorum.omega takviyesi almaya basladim artik ama hic balik yiyemeyince sadece omega hapi yeterli olur mu acaba bebisim icin?
Aynen bende öyleyim. Bulantım geçmedi, yemek türü yiyemiyorum. Meyvede sorun yaşamıyorum. Vitamin haplarıyla destekliyorum şimdilik. Bulantılarım geçene kadar bende omega kapsulü kullanıyorum.3 kilo verdim, güçsüzleştim.

Parça et hala yiyemiyorum bulantılar devam, omega hapı yeterli olabilir diye düşünüyorum yetersiz olsa doktor vermez ki canım benim, sen içini rahat tut Allah in izni ile sağlıklı sıhhatli alırsın bebisini kucagina

Cinsiyetleri belli olanlar ve isimlerini bulanlar yazabilir mi merak ettim çok Benim cinsiyet 15 inde Allah kısmet ederse belli olacak. Erkek ise Ertuğrul ya da Türker... Kız ise belirsiz...
Allah tan hayırlısı inşallah...

Canim allah kolaylik versin,senin benden daha zor geciyormus,benim sadece belli basli yiyeceklere tiksintim var onlar da en faydali seyler olunca endiselendim ama sonucta dogal bir surec olmasa bebislerimiz de bize bunu yasatmaz heralde.bakalim vitamin omega takviyeleriyle bir sekilde atlaticaz insallah bu sureci.

canım bende yıyemıyorum saydıklarını fındı harıc bol bol meyve yıyorum doktorum demır takvıyesı harıc bıse vermedı testlerımde daha gecen hafta yapıldı tum hersey normal sınırda cok sukur.ben bol bol meyve yıyorum ve su ıcıyorum bence en öenmlısıbunlar

Kızlar merhaba ayrıntılı ultrasona girdiniz mi istanbulda olanlar için onereceginiz bir yer var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…