Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Cinsiyetleri belli olanlar ve isimlerini bulanlar yazabilir mi merak ettim çok Benim cinsiyet 15 inde Allah kısmet ederse belli olacak. Erkek ise Ertuğrul ya da Türker... Kız ise belirsiz...
Allah tan hayırlısı inşallah...
Dr. Bebeğimin cinsiyetini 12. Haftada %80 kız dedi. Emin olmak için 1 ay sonra tekrar gel bakalım dedi. İsim düşünmedim daha .

Kızlar calisipta iş yeriyle sorun yaşayan varmı aranızda ben ara ara rapor aliorum die sorun yasamaya başladım adam resmen istifa ettirmeye zorluyor ben neyapalim sizce?

Kızlar merhaba Bebek arabalarına baktinizmi hiç, yavaştan bakmaya başladım doğru düzgün birsey yok. Chicco trio love travel sistem 4lu set vardı çok beğendiğim yakından görme fırsatım oldu kalite sıfır, daha sıfır ürün 2 yerde baktim lingir lingir sallanıyor bayana sordum normal dedi. Baston bebek arabaları hep böyle dedi. 3bin tl lik arabalar bile baston diye sallanıyor iyice kafam karıştı, sizin bildiğiniz başka model var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim

valla canım bende baktım haftasonu mothercarede bı tane begenır gıbı oldum ama oda cok kafama yatmadı yenı basladım daha bakamaya arastırmadayım

valla canım bende baktım haftasonu mothercarede bı tane begenır gıbı oldum ama oda cok kafama yatmadı yenı basladım daha bakamaya arastırmadayım

Hımmm anladım canım benim cadillac falanda söylüyor lar , yeni bi ürün buldum şimdi, modeli ; twist xx kraft travel sistem marka çok güzel birşeymiş sağlamlığı da güzele benziyor 1600 tl internet fiyatı 2li set puset var ayrıca bebek arabası çok kullanisli Port bebe yede dönüyor, aklında bulunsun bu model marka , bende yeni buldum tabiki teşhir ürününü görmek lazım çünkü chicco trio love 4lu sette hayal kırıklığı yaşadım.

Merhaba kizlar detayli ultrason bakırköy sadi konuk hastanesinde ücretsiz yapılıyor ama öncesi nde 3 aydan buyuk gebe hasta si bölümünden randevu alıp giriliyor sonr doktor yönlendiriyor sizi 24 hafta ya kadar yapılıyor

ya ben zaten bu tarz urunlerı ınternetten alma yanlısı degılım.ya avmde falan gezerken mıllette göruyorum cok guzel modeller var bundan sonra durdurup sorucam markaasını=)

Kızlar merhaba birşey soracağım size umarım cevap verirsiniz. Sizde de karnının altında rahimde yürürken su dolu birseyin hareket etmesi gibi bi ağrı Rahatsız ediyor mu. Vajina üstü de ağrıyor.

Benim bir arkadasim 8 ay once dogum yapti, onlar ilk etapta sadece hem anakucagi olan hemde araba koltugu olan bir sey aldilar, bir de ergonomik kanguru aldi,bebek arabasina hic ihtiyac duymadi,her yere kanguruyla gidiyor.gecenlerde konustum daha yeni bebek arabasi almis,dedi ki hafifligi cok onemli,bir tane katlanabilen hafif bir bebek arabasi almis, sadece avm.de isime yariyor,arabada uyuyor gezerken diyor.onun disinda yine her yere kanguruyla gidiyorum diyor. Bence ilk etapta masraf yapip almaman daha mantikli gibi,en azindan ben onlarin yolundan gidicem,belki 8.aydan sonra alirim diyorum gerek duyarsam.cunku netteki seyler hem o kadar agir hem de gereksiz teferruatli ki. Hic gerek yok bence,biraz buyuyunce daha uzun soluklu kullanabilecegi ve seninde rahatlikla her yere tasiyabilecegin hafif bir sey alirsin

Kızlar merhaba birşey soracağım size umarım cevap verirsiniz. Sizde de karnının altında rahimde yürürken su dolu birseyin hareket etmesi gibi bi ağrı Rahatsız ediyor mu. Vajina üstü de ağrıyor.
Vajina ustu agrimiyor ama oradaki doluluk hissi iyiden iyiye hissettiriyor kendini,yani orada bir sey oldugunu hissedebiliyorum agirlik,bi baski var.

ya ben zaten bu tarz urunlerı ınternetten alma yanlısı degılım.ya avmde falan gezerken mıllette göruyorum cok guzel modeller var bundan sonra durdurup sorucam markaasını=)

Aynen bende hep avm de vs görüyorum netten modellere bakıp mağaza ile karsilastiriyorum fiyatları. E bebek internet sitesinde güzel arabalar var siteden modele bakıp mağazadan teşhirine bakıyorum :)

Aslında çok mantıklı eşim de o düşünceden yana ammaaa ben pek yanaşmamıştım o düşünceye . düşününce aslında daha doğru geldi. Söylediklerini dikkate alacağım canım benim :)

Aslında çok mantıklı eşim de o düşünceden yana ammaaa ben pek yanaşmamıştım o düşünceye . düşününce aslında daha doğru geldi. Söylediklerini dikkate alacağım canım benim :)
erkek bebeklere kanguruyu cok önermıyolar ama canım testıslerı daha yenı zarar görmesın dıye bende gecen baktım bebek arabası hem puset hem bebek arabas oluyor bebek buyuyunce dıger baslıgını takıosun gayet genıs bıse

Kanguru almayıda düşünüyordum bende, çok sağol canım benim uyardığım için. Aynen bende öyle bir araba arıyordum. Sanırım su anlık buldum dün teşhirinide gördüm çok güzel bi aracmis
Bence bi izlemelisin bunu 4 5 rengide var civilde. E bebekte 1600 tl civarinda

benım mothercarede baktıgımda aynı böyle bundan bıraz daha genıstı..valla cok guzelmıs bunu begendım hem arabanın bagajınada kolaylıkla sıgar kapatınca kucucuk kalıyor

Bana da çok mantıklı geldi söyledikleriniz. Kanguru kafama yattı. Ama bebeğimin cinsiyeti belli değil. Kısmetse haftaya kız olursa kanguru alayım ben de

Bana da çok mantıklı geldi söyledikleriniz. Kanguru kafama yattı. Ama bebeğimin cinsiyeti belli değil. Kısmetse haftaya kız olursa kanguru alayım ben de
nazlı bebek daha göstermedımı cınsıyteını benım oglan masallah 9ncu haftada gayet bellı ettı herseyı=))

benım mothercarede baktıgımda aynı böyle bundan bıraz daha genıstı..valla cok guzelmıs bunu begendım hem arabanın bagajınada kolaylıkla sıgar kapatınca kucucuk kalıyor

Aynen bugün tekrar denk gelirse farklı bir mağazada bakacağım, iyice inceleyeceğim
Yine haberdar ederim Canım seni en azından aklında fikir olur
Kaçıncı aya kadar kanguru kullanılmıyor bilgin varmı canım benim, iyi ce merak ettim acaba onuda araştırmak lazım yavaştan :) gerçi böyle bir araba alırsam gerek duymam gibi geliyor ama yine de araştırmak lazım kanguruyu

bılmıyorumkı onu canım kendını toparlayana kadardır heraldır dedıgın gıbı araba olursa kanguruya ne gerek varkı.7/8aylıkta kullanılır bence artık.

Gostermedimi cinsiyetini daha minnak davşan :) göstermezse kız falan diyorlar ama sakin inanma benimki ayağıyla kapattı baya bi meraktan catlatti beni, acaba kızmı derken en son muayenede kadın cihazı biraz bastıra bastıra rahatsız etti beyfendiyide öyle zar zor çekti ayağını erkekmiş arkadasiminda oğlu var 6 ay boyunca göstermedi diyo kız diye bekledik son aylarda erkek olduğunu öğrendim diyordu , ultrason girince arkasını dönüyordu diyor :)) yinede hayırlısını sağlıklı sıhhatli versin Rabbim sana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…