Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

bılmıyorumkı onu canım kendını toparlayana kadardır heraldır dedıgın gıbı araba olursa kanguruya ne gerek varkı.7/8aylıkta kullanılır bence artık.

Doğru canım aslında bu devirde pusetin varsa çocuk zaten 4 5 aya kadar onda gider gideceği yere. 6 7 8 de kendisini toplar Allah 'ın izni ile, o zaman kullanıla bilinir kanguru ama o dönemdede bazı bebek toplu oluyor ağır olduğundan yine kızda olsa dogruuuu bebek arabasına :)

ya ben zaten calısıyorum bebısde allah ızın verırse annem bakıcak.napcam kanguruyu bı haftasonları gezebılırım bebısımle oda zaten kısa gelıyor kucukluklerı kanguruda hasta olur dogru duzgun dısarı bıle zor cıkar.aslında cok sanslıyız bu havalarda dogurmıcamız ıcın yazık cocuklarda sıcaktan kötu olur

Benim arkadasimin bebegi ufak tefek dogdu,alerjisi oldugu icin de cok iyi beslenemedi,yani iri bir bebek degildi,ilk 2 ay puset islevi goren araba koltugunda tasidilar her yere.2.ayda da kanguru kullanmaya basladi,dedigim gibi simdi 8 aylik,bebek arabasini yeni almis onu da cok ozellikli olmayan hafif kolay tasinan bir sey almis,bi tek avm tarzi yerde kullaniyorum diyor.yanima geldi kaldi 1 hafta,gezdik tozduk hep kanguruyla gezdi.onda gordum cok rahatlik,bizde araba koltugunu ana kucagi gibi kullanilan bi sey alicaz ilk etapta oyle idare edip sonra kanguruya gecerim diyorum,arabayi da gerek duyarsam ileride artik

Sicak havalar gerçekten hamilelikte bile çekilmiyor surekli sıcak basıyor bebe gi düşünemiyorum bile kışın doğumda nasıl olur bilmiyorum dikişli olursa çok acır gibi geliyor

Canım. Erkekse bebeğin küçükken sıkıntı olabiliyormuş kanguruda bide araba koltuğu gibi olan puset bilmiyorum elde taşırken zor olmazmi ağır gibi geliyor bana, yinede en iyisini sen bilirsin

Canım. Erkekse bebeğin küçükken sıkıntı olabiliyormuş kanguruda bide araba koltuğu gibi olan puset bilmiyorum elde taşırken zor olmazmi ağır gibi geliyor bana, yinede en iyisini sen bilirsin
Erkek kiz ayrimi hic duymamistim,nedenki acaba?puset gibi araba koltugu konusunda da arkadasiminki cok agir degildi canim,markasini soyleyecek ben onunkinden alicam,zaten ilk 2-3 ay pek bi yere gidilmiyo ki arabadan alip hastaneye goturuyosun,sonra yine arabadan alip eve sokuyosun, o yuzden ilk etapta pek ihtiyac duyacagimi dusunmuyorum bebek arabasina,sonrada dedigim gibi kanguruya gececektim ama erkek bebek dedin beni benden aldin,bi arastiricam erkek bebekte kanguru olayini

Soyle bir yazi okudum canim,genel olarak kanguru kullanimiyla alakali kiz erkek ayrimi yok,sadece cok kucukken kullanilacaksa bas destegi de olmasi gerekiyor kangurunun.
Anneleri kanguru kullanımı başta korkutmaktadır. Özellikle erkek bebek anneleri kanguru kullanımında ”Bebeğimin testisleri acaba zarar görüyor mudur?”, ”Bebeğim acaba rahat mıdır?”, ”Bebeğimin kemik gelişimini etkiler mi?” gibi endişelere kapılmaktadırlar. Fakat kanguru kullanımında hiçbir sakınca yoktur. Bebeğin bacakları ayrık durumdadır ve testisleri açıkta kalır. Kanguruların sırt desteği vardır. Böylece bebekler dik durabilirler ve bel kemiklerinde baskı yoktur. Küçük bebeklerde kanguru seçiminde baş desteği olması önemlidir. Çünkü bebekler başlarını dik tutamazlar. Ayrıca pediyatrist uzmanı anne ile bebeğin vücut temasının olması gerektiğini savunur. Kanguruda anne ile bebek temas halindedir.

Merhaba kizlar...16+3gunluk hamileyim.Allah nasip ederse bir oglum olucak.Yalniz bir sorum var sizzler???bazen karnimin alt kisminda sanirim rahim oluyor tonlarca agirlik varmis gibi hissediyorum ve karnim cok sertlesiyor ilk hamileligim bu yuzden tedirginim normalmi sizce bu durum???

Hayırlısı inşallah ne çıkarsa bahtımıza. Gün sayıyorum artık. Seninki de şimdiden keyfine düşkün demekki. Oh mis gibi

Evet kış bebeği hem anne için rahat hem bebek için. Yaza tam meydana çıkacaklar inşallah. Benim iki oğlum da biri ocak biri martta oldu. En güzeli.

Canım Bazı yerlerde hicbir sakıncası yoktur diyor bazılarında problem olabilir diyo. Yorumlarda bazı kişilerin doktoru hic önermemiş, yürüteç te zararlı diyorlar erkek bebeğe şok oldum okuyunca kafam Allak bullak oldu.

Hayırlısı inşallah ne çıkarsa bahtımıza. Gün sayıyorum artık. Seninki de şimdiden keyfine düşkün demekki. Oh mis gibi

Aynen canım aynen keyifci , bide inat onu fark ettim o ayağı bi türlü çekmedi ya ilkinde :) Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat evlatlar nasip eylesin inşaAllah

Bence doğum en kolayı. Bebeğini kucağına alınca hepsini unutacaksın

Ayyy inşaAllah öyle olur canım benim. Garip bir endişe var hem onun için hemde kendim için korkuyorum, kötü birsey olursa ya diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtarsin İnşaAllah

Öncelikle hayırlı olsun inşaAllah canım benim.Benimde ilk bebegim aynısı bendede var sis gibi bazen normal bazen sert, sanki su dolu bir balon var karnımda kasigimda hissediyorum, bir tabak alırken masaya yaslandigimda garip bir ağrı oluyor, vs vs bunların hepsi normal Allah ın izni ile

benım mothercarede baktıgımda aynı böyle bundan bıraz daha genıstı..valla cok guzelmıs bunu begendım hem arabanın bagajınada kolaylıkla sıgar kapatınca kucucuk kalıyor

Dün mothercare e gittim bu kraftin benzerini gördüm canim, sanırım seninde gördüğün araç, 1500 tl dedi, güzeldi kullanımı vs çok begendim, kraft tan ten farkı puset i kaldırıp yerinden çıkarıp öyle kendine ceviriyorsun bebegi, kraft ta 360 derece yerinde çıkartmadan kendisi dönüyor, aralarında 170 tl fark var, sanırım twist xx kraft i alacağım şimdilik bu kesin gibi

Cok tsk ederim oncelikle sizinde bebeginiz hayirli olsun.evet aynen sanki tutmasam dusecek gibi hissediyorum bazen saglikli olsunda bisey degil artik.Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Amin...

evet cnm 1500 du fıyatı.evet bende senın gösterdıgını daha cok begendım bı gıdıp bakıcam ona.benım bebek bugun yıne mahvettı mıdemı kusuyorum.oda mutlu olup tekme atıyor=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…