Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Cok tsk ederim oncelikle sizinde bebeginiz hayirli olsun.evet aynen sanki tutmasam dusecek gibi hissediyorum bazen saglikli olsunda bisey degil artik.Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Amin...
Sağol canım benim , inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğarlar.. Rabbim tek nefeste hayırlısı ile daha az acılı sekilde bizleri kurtarsın inşaAllah

evet cnm 1500 du fıyatı.evet bende senın gösterdıgını daha cok begendım bı gıdıp bakıcam ona.benım bebek bugun yıne mahvettı mıdemı kusuyorum.oda mutlu olup tekme atıyor=)

Oyyyy MaşaAllah , ayaklarına kurban minnak davşanin. Çubuk kraker yiyebiliyorsan ondan ye canım. benim bulantimi çubuk kraker ile kolonya koklayınca 2 si kesiyor sadece:)
Artık balicilere döndüm kolonya koklamaktan

Oyyyy MaşaAllah , ayaklarına kurban minnak davşanin. Çubuk kraker yiyebiliyorsan ondan ye canım. benim bulantimi çubuk kraker ile kolonya koklayınca 2 si kesiyor sadece:)
Artık balicilere döndüm kolonya koklamaktan
bende öle canım sureklı kolonyo gezdırıyorum yanımdada artık nafıle vucut oanada alıstı

bende öle canım sureklı kolonyo gezdırıyorum yanımdada artık nafıle vucut oanada alıstı

Kolonyada değişiklik yap canımmm bende eyupsabri vardı küçük cep boyundan kokusuna alıştım bulantimi kesmiyordu selin aldım yenilerde yoğun limon kokusu var şuan iyi geliyor kokuya alışınca değişiklik yap ben öyle atlatıyorum şuan hamd olsun

Saol canım ,hayırlısıyla hateketlerini hisedersem iyi olduğunu bilicem.iyi olduğunu görmek için sık gidiyorum doktora.
Selam bende tam tekme falan hissetmiyorum sanki içimden hava kabarcığı geçiyor seyrime gibi şeyler hissediyorum ama çok istiyorum artık onu hissetmeye bende endiseleniorum sağlığından

Ayyy inşaAllah öyle olur canım benim. Garip bir endişe var hem onun için hemde kendim için korkuyorum, kötü birsey olursa ya diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtarsin İnşaAllah
Benim iki doğumumda normal oldu. Eskiler dermiş yağdı yağmur çaktı şimşek
Ayyy inşaAllah öyle olur canım benim. Garip bir endişe var hem onun için hemde kendim için korkuyorum, kötü birsey olursa ya diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtarsin İnşaAllah
Hiç korkma Allah nasip etmiş. 9 ay karnında taşıyacaksın sıkıntılara katlanacaksın. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.

Selam bende tam tekme falan hissetmiyorum sanki içimden hava kabarcığı geçiyor seyrime gibi şeyler hissediyorum ama çok istiyorum artık onu hissetmeye bende endiseleniorum sağlığından
Bende tam tekme degil ama birkac gundur hava kabarcigi gibi bi sey hissediyorum zaman zaman.sanki boyle su dolu bir sey hafif yanlara carpinca bi his uyandirir ya onun gibi cok hafif seyler hissettim bikac kere.ama yogun bir his degil,tekme gibi de degil. Anneme soruyorum tamam iste hissetmissin diyor.anlayamadim bi turlu

Aynen bende senin gibi hissediyorum Dr.20 haftalarda başlarsınız hissetmeye demişti eğer ilk çocuğum olmasaymis tecrübeden dolayı daha kolay hissedermisim Şuan tarif ettiğin şeyleri yasiyorum bende özellikle akşamları babamız gelince konuşunca daha yoğun hissediyorum inş minnak ayaklarını ellerinide hissederiz bebislerimizin

Insallah canim benim,hayirlisiyla da kucaklarimiza aliriz insallah saglikla

İnşaAllah canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar. Bebekler için aldığınız veya yaptığınız şeylerde paylaşırsanız fikir olur herkese.

Günaydın kızlar. Bebekler için aldığınız veya yaptığınız şeylerde paylaşırsanız fikir olur herkese.
Ben erken olduğunu düşünüyorum.kısmet olursa herşeyini son ay yapıcam. Korkuyorum erken yapmaya herşeyi.bir kızımı doğuma 12 gün kala kaybetmiştim,herşeyi hazırdı öyle kalmıştı.

Ben erken olduğunu düşünüyorum.kısmet olursa herşeyini son ay yapıcam. Korkuyorum erken yapmaya herşeyi.bir kızımı doğuma 12 gün kala kaybetmiştim,herşeyi hazırdı öyle kalmıştı.
Başınız sağolsun. Ben giysi olarak baya birşey aldım hatta görenler daha alma diyorlar. Bende sonra almak gezmek zor olur diye düşünüyorum zira şimdi bile çok uzun gelemiyorum yorucu oluyor belim filan ağrıyor. Ben kendimde birşeyler dikiyorum battaniye ve baby nest diktim. Çıkıp kumaş alabilirsem daha da dikilecekler var. Beşik araba filan bende onları ileriye bıraktım. İnşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur.

Amin canım.. Bu benim endişem ister istemez ,aslında hep iyi düşün iyi olsun diye düşünmek gerekir..hepimizinkide sağlıkla sıhhatle tamamına erer inşallah sıkıntısız...

Kızlar bursa ve yakın çevresinde oturanlar haberiniz olsun e bebek ayin 18ine kadar sadece bursaya özel her 150 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor. Dün bir gaz ile bebek arabasını aldık biliyorum çok erken ama bilemedim. 1500 tl olan bebek arabası hediye çekiyle , 1000 tiye gelmiş oldu gibi birsey. 500 tl lik hediye çeki veriyorlar. Yani normalde kampanya yok iken alınsa 1500 tl ye sadece araba alınır fakat kampanya ile hem araba hemde beşiği çıkıyor. Haberiniz olsun. Bu Ayin. 18 i son sadece bursa da var

aa aldınmı canım bebek arabasını o baktımızımı aldın

Saol canım ,hayırlısıyla hateketlerini hisedersem iyi olduğunu bilicem.iyi olduğunu görmek için sık gidiyorum doktora.
bende öyleydım sonra buyukler kızdı bana cok ultrasona gırme dıe bende öle yapıyorum artık dayanmaya calısıyorum=)

Güle güle kullanın inşallah bebişinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…