Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Günaydın kızlar. Bebekler için aldığınız veya yaptığınız şeylerde paylaşırsanız fikir olur herkese.
Benim bebisim icin aldigim tek sey ajanda.simdiden doldurmaya basladim,ileride buyuyunce hatira olsun diye.onun disinda hicbir sey almadim canim.7-8 aydan once bi seyler almak bence erken.

Benim bebisim icin aldigim tek sey ajanda.simdiden doldurmaya basladim,ileride buyuyunce hatira olsun diye.onun disinda hicbir sey almadim canim.7-8 aydan once bi seyler almak bence erken.
Can'ım ajanda tutmak çok güzel bende evde güzel bir defter vardı ona başladım yazmaya ama sanada danışıyım ultrasyon fotoları yapıştırıyormusun kararsız kaldım

aa aldınmı canım bebek arabasını o baktımızımı aldın

Aldım canım benim O baktığımızı sakin alma 10 gündür aktif çarşıya gidip geliyoruz eşimle, tüm bebek arabalarını araştırdık, en iyisini alayim dersen
peg perego en iyisiymiş oda 2.500 den başlıyor. Bence fazlaydı o. Kraft twist xx çok güzel ama 360 tam tur dönen yeri arıza veriyormuş , en çok kraftin şikayet alan ürünü de oymuş. Gerek internetten okudum yorumları gerek mağazadan sorduk eşimle ve söyledi mağaza sahipleri en şok şikayet alıp arıza veren ürünleri vs vs... Yine kraftin şimdiye kadar hic şikayet gelmeyen. Gelsede milyonda bir olabilen bir ürününü bulduk modeli kraft oslo, mothercare deki ürüne çok benziyor
https://www.e-bebek.com/oslo-travel-sistem-bebek-arabasi-p-kra-scb750-g/
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=234582&ctrid=16234
Ürün bu ama araç koltuğunun güneşligide gri benimkinin vsvs bu ürünü aldık. Teker leri vs sökülüyor hem araba bagajı için hemde uçak seyahati için birebir canım benim. E bebekte kampanyada olunca kaçırmadık direk aldık:) :)
Park yatak düşünürsen , en son bir üründe karar kıldım en iyilerinden biri joie mark

https://www.e-bebek.com/excursion-change-rock-park-yatak-p-joi-p1402bacsso/
Park yatağın üzerinde ayrıca sallanan küçük bir beşik daha extra alt açma yeride var bunlar park yatağın üzerinden çıkartılıp yerdede kullanıla biliniyor. Ciddi özellikleri olan bir ürün ben çok beğendim , özellikle sitelerde artik indirim yapında alalım bu ürün çok güzel kullananların %97 si çok memnun vs çok begenilen ürünlerden de birisiymiş bu, hem mağaza hemde internette araştırmalarımız sonucunda vardığınız kani bu. Eğer beğenirsen düşünebilirsin canım benim

Son düzenleme:
VALLA SOPERSİN CNM BEBE ARABASI DA GUZEL GULE GULE KULLAN BAKARMBUNADA BENIM AMACLARIMA UYGUN YINE.PARK YATAK BENDE ISTIYORUM DAHA HIC BAKMADIM.BUNUN FIYTAI NEYMIS

VALLA SOPERSİN CNM BEBE ARABASI DA GUZEL GULE GULE KULLAN BAKARMBUNADA BENIM AMACLARIMA UYGUN YINE.PARK YATAK BENDE ISTIYORUM DAHA HIC BAKMADIM.BUNUN FIYTAI NEYMIS
Canım Park yatak 799 tl den 639tl tl ye düşmüş
Daha iyileri senin olur inşaAllah canım benim

BEN BIDE MOTHERCARE DE BEGENMISTIM BEN AMA B KADAR AYRINTILI DIILDI YA ZATEN NORMAL BI YATAK ALCAM BEN ODASINA BIDE PARK YATAGINI COK AYRINTILI ALMIM DIYORUM

Sen bilirsin canım benim. Ben oncelikle park yatak alacağım. Normal yatağını sonra biraz daha büyüyünce alacağım. 3 4 yasa kadar uyuya biliyor park yatakta, 4 5 yaşından sonra büyük genç odası alırım diye düşünüyorum. Şuan 2 yatak fazla benim fikrimce

aman ne bılm bende kafam dagınık=)bugun bı arkadasım ılk hedıyesını almıs cok duygulandım oğlumun artık bı sortu bı tısortu var=)

Can'ım ajanda tutmak çok güzel bende evde güzel bir defter vardı ona başladım yazmaya ama sanada danışıyım ultrasyon fotoları yapıştırıyormusun kararsız kaldım
Her seyi yapistiriyorum canim,tarihli olarak ultrason fotograflarini da,kisa kisa notlar da tutuyorum. Bebegim butun surecten haberdar olsun ileride neler yasadigimi da gorsun bilsin diye.

Bu arada ben once piyasada olan standart seylerden almistim,onlara foto felan yapistiramiyosun cunku matbu seyler oldugu icin yer de sinirli oluyor. Sonra nette gezerken tipis tipis zamanlar diye hamilelere ozel bi zamansiz ajandayi gordum,cok begendim.su an uretimi durmus firmayla gorustum ama sagolsunlar beni eli bos birakmadilar.ajandayi basan firmayla irtibat kurdurdular,onlara siparis verdim,ertesi gun elimdeydi:) cok memnun kaldim,eger icine sinen bir ajanda yada defter edinemediysen tavsiye ederim

aman ne bılm bende kafam dagınık=)bugun bı arkadasım ılk hedıyesını almıs cok duygulandım oğlumun artık bı sortu bı tısortu var=)

Şimdi gider gelir bakarsın ona :) Geçenler de dayanamayıp lcw happy monster yazan değişik bi citcitli aldım o kadarda hoşuma gitti ki gidip gelip bakıyordum :)
Dün bebek arabasını evimize getirdiğimiz de eşim kolisinden çıkarıp tekrardan kurdu , evin içinde sürüp sonra hadi artik gelmiyor mu daha, gelsinde gezdirelim demeye başladı eşyalar alınmaya başlayınca heyecan mutluluk duygusallık artiyor. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza almamızı nasip eylesin inşaAllah

BU ARADA KILO ALABILDINIZMI BEN HALA ZAYIFIM YA BI 3 KILO ALABILDIM

Göbeğim çıktı baya bi belli enson bende 3 kg almıştım o göbeğe göre ..son 10 gündür hic bakmadım sanki aynıyım gibi ama ayyy merak ettim şimdi gerçekten :)

Göbeğim çıktı baya bi belli enson bende 3 kg almıştım o göbeğe göre ..son 10 gündür hic bakmadım sanki aynıyım gibi ama ayyy merak ettim şimdi gerçekten :)
aynen canım ısyerındeyım daha 10 kere baktım sımdı aksam babasına göstermenın heycanını yasıyorum.=)benımde karnım cıktı baya zayıfım zaten normalde 50 falandım 53,5 oldum ama saddece göbıste olusuyorum=)

MaşaAllah sağlıklı olsunlar da az kilo alsak ta olur :)

Evet baktım şimdi netten d&r da varmış gerçi tükendi diyor ama en azından alışveriş merkezinde uğrarsam alternatiflerin fazla olucagını düşünüyorum en yakın Zaman'da bende temin ediyim yazıyorum ama çoğalmadan yapıştırsam daha düZenli durur sanırım teşekkür ederim

Günaydın kızlar. Bebekler için aldığınız veya yaptığınız şeylerde paylaşırsanız fikir olur herkese.
ben başlayalı çok oldu.

h&M dekı ındırımlerı kacırmadım. 10-15 tl ye cok cıcı seyler aldım. kıyafet, battanıye, nevresım ,yastık yorgan,phılıps avent bıberonlar, phılıps elektrıklı sut sağma mak, phılıps sut saklama bardakları, fısher prıce dan oyuncaklar aldım, hanı su yere uzanıp uzerınde kopru olan, uyku arkadsı aldım, smoothıe emzık aldım, kolı ıslak mendıl aldım, alt degısme kullan at ped leı aldım, gogus ucu kremı ve ped ı aldım, beurer temassız ateş olcer, telsız, tırnak bakım setı, vs aldım. baya almısım yahu :)

kı bunlar kendmı durdurabıldıgım seyler oldu. güya cok almıcaktım, akrabalar çok, hedıye cok gelır dıye, ve kv herseyı yapmak ıstıyor dıye. aman allahım mama sandalyesı bıle aldım ındırıme gırdı dıye :) ama daha almıyorum gercekten.

bence bu ısleerı erkenden halletmek lazım, sebebı ıse, suan hamılelıgın en rahat zamanını yasıyoruz. sonucta hersey kader, dogum anına kadar kımın ne olacagı bellı degıl. sızlerı bılemem, ama bız anca öderiz dıye sımdıden aldık ındırımden. hem gucum varken, sece sece gıttık aldık. sonraları hem enerjı sorun olur hem odemesı. pahalı seyler yanı

Benimle aynı fikirdesin hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli doğsun inşaAllah bebeginle mutlu mesut kullanırsın inşaAllah.
Bende şimdiden park yatak bebek arabası oyuncağı alt acmalar vs vs biraz kıyafet aldım eşim durdurmasa az daha bekleyelim demese hepsine saldıracağım o şekil yani ama yinede benden fazla almissin hayırlı uğurlu olsun bencede önceden alınmalı doğumdu şuydu buydu son aylarda masraflar artacak iyice, şuan ki gibi rahatta olamayız yürü gez vs vs

ay o benım goznurum.. ay ışığım.. kelbegım tavsanım, annesı olur onu verene, o kımıl kımıl hareketlerıne, almammı..

benımde gardolap, sıfonyer hazır, yatagını da seçtım, ama evde 3 kedım oldugu ıcın oda duzenlemesını sonra bırakıcam, hemen karnını doyurmasını ogrendıkten sonra odasına alıştırmak ıstıyorum. ınsallah sorunsuz atlatırız. rabbım hepımızınkını hayırlı eyleısn.. dıleyenlere, dıledığınden, dıledığı adedınce verınsın.. allaha zor yok. hıc bukadar cabuk anne olacagım aklıma gelmezdı, bıde haftalar ılerlese yanı ne hayaler ıcerısındeyım.. o ısımlı kunyesı, ne de yakısır bebegıme.. uykusunda guluşu.. aman allahım.. deliriciğiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…