Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

merhaba kızlar ; Allah'ın izniyle ben de ocak annesi olacam inşallah :) dün doktora gittim ve kese göründü doktorum 2 hafta sonra tekrar gelde kalp atışlarına ve bebeğe bakalım dedi..:)

Canim doktora gittin mi .keseyi gordun mu .ben daha gitmedim .erken gitmek istemiyorum.kararsiz kaldim .
Gördük canim. Ben vajinal usg istemedim. Karından bakıldı ona rağmen görebildik nihayet. Erken gitme zaten doktorlar çok moral bozucu oluyor ilk dönemlerde. Biz haftaya tekrar gideceğiz mesela kesenin gelişimini takip icin.

Sağol canim. Sen ne yaptın, gördunuz mu bebisin kesesini? Ben de yumurtlama takibinden biliyorum. Hep 18. günü yumurtluyorum sat'tan sonra. Doktor keseye dört haftalık dedi ama benim hesaba göre daha 20 günlük bile değil henüz. Gerçi sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısı ile gerisi teferruat.

bende kan testi yaptırmadım henüz pzt yaptırıcam
Bende bugün yaptırayım diyorum ama bakalım üşenmezsem gitmeye. Sağlık ocağıda yapıyor ama çokta güvenmiyorum oraya hastanede yaptırayım diyorum sonuçta mecbur hastaneye gidilecek nasılsa.

Bende bugün yaptırayım diyorum ama bakalım üşenmezsem gitmeye. Sağlık ocağıda yapıyor ama çokta güvenmiyorum oraya hastanede yaptırayım diyorum sonuçta mecbur hastaneye gidilecek nasılsa.

haklısın sonuçta hastaneye gidicez

Doktor için bencede erken daha görünmez büyük ihtimalle. Kan testi yaptırıp iki gün arayla artışa bakayım diyorum. doktora bende haftaya giderim sanırım.

Merhaba arkadaşlar. Rabbim bu en güzel zamanlarımızı sağlıklı bir sekilde geçirmemizi nasib etsin. Evlatlarımızı sağlıkla inşallah kucağımıza almamızı nasib etsin. Hepimize maşallah öncelikle :)
Ben 2 yıllık evliyim ve 2 senedir her ay çocuk yapmayı denedik. Rabbim bu zamanı beklemiş demekki. her ay test yaptım hep negatif çıkmıştı. en son olarak Benim sat tarihim 7 nisandı. Daha sonrasında 5 mayısta bat olması gerekiyordu. ancak geciktim. ben 10 mayıs salıya kadar bekledim yine hayal kırıklığına uğrarım korkusundan, test yaptım ve pozitif çıktı. iş yerinden öğleden sonra izin aldım ve doktora gittim. kan testi 643 çıktı. doktor perşembe yabi 2 gün sonra yine gel dedi ben gittim ve 1506 çıktı. Ancak normal usg'den görülmedi. Bende vajinal usg girdim ve orda gördüm kendi mucizemi. doktor 5 haftalık dedi yani benim hesabımla tutuyor 5+2 günüm. 10 gün sonra yine gel kalp atışlarını bile duyarsın dedi.
Çok uzattım lafı biliyorum ama paylaşmak istedim. Çok heyecanlıyım çünkü desteklerinizi bekliyorum :)

tebrik ederim allah sağsalim kucağınıza almanızı cümlemizin kucağımıza almamamızı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…