Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

maşallah canım neler almıssın=)hayırlı ugurlu olsun gule gule kullansın ınsallahh.benım ıcımde hep bı korku var yıkamıyorum onu o nedenle daa basladım önumuzdekı ay ısallah baslıcam

maşallah canım neler almıssın=)hayırlı ugurlu olsun gule gule kullansın ınsallahh.benım ıcımde hep bı korku var yıkamıyorum onu o nedenle daa basladım önumuzdekı ay ısallah baslıcam
amınn kuzum, hepımızınkı nı :) hıııc korkma hıc.. bak ben hamıle oldugumu ogrendıgımde, kalktım kuvetı soktum altını yıkadım. yatılı mısafırım vardı duş almış tı, kuvetın altına akmıs hep su.

perdelerı soktum yıkadım. atladım zıpladım gezdım tozdum. ve ınan yatılı mısafırım hıc bıtmetı. yemege gelen mısafırı saymıyorum bıle.

sakınan göze cop batar. yanı benım enerjım cok arttı ( ılk zamanlar harıc, oturdugum yerde uyuyordum, cok bağrıyor hep ağlıyor dum ), ama nazı mı da yaparım sımdı bak :) nazlı dıye bılınırım hatta.. kımse yokken ışımı yaparım, esım geldı mı neşelı bakımlı olurum, ama nazımı eksık etmem.. erkekler her fırsatt eğitilmelı bence hıc gecıkme, gıt enerjın gucun yerdındeyken, havalar guzel ken, sece sece gonlunce geze geze bakın al :) oyle heyanlı oluyor kı

ohh ne guzel sen anlatınca bana enerjı geldı=)))canım ben bı kere kayıo yasadım 9 haftalıktı kuzum şimdi önlemını aldık ama yınede korkuyor ınsan.bende sakınmıyorum budefa hıc hamıle oldugumu ögrenemdenbı gun önce yıgenlerımle atcılık oynadım gecesıne hamıle oldugumu ögrendım=))) sımdıde evımın ısını falan yapıyorum sakınmadan zaten calısıyorumda hareketlıyım yanı.6 aylıkta baslarım dıye kendıımı adapte ettım sımdı bıde herkes heveslı babamla konusuodum sımdı ben yapıcam alısverısını dıyor kv dem ben yapıcm dıyor=)cok bısey almak ıstemıyorum yazık bosa gıtmesın

Oyyy maşaAllahhh, insan eşyalarını görünce biran evvel gelsin istiyor Artik. Benim eşim ki bebek istemeyen 3 yıllık evliyiz zar zor ikna etmistim,aynı şekilde hemen hamile kalacağımı bende hic tahmin etmemistim, eşim bebek arabasını pusetini kurdu soktu bakıyor evin içinde sürüyor, eee hadi gelsinde gezdirelim onu demeye basladi, eşim ki istemeyendi şimdiden çok heye canlı bende hem çok sabırsızlanıyorum kucağıma alacağım günü sayıyorum, hemde korkuyorum doğumdan , bilmiyorum Rabbim herkese nasip eyler inşaAllah hayırlı evlat evlatlar

oy bu sağlıcakla guzellıkle kolaylıkla gelsın ınsallah.. evet cok zor, ama bu ılk trımester da kaybedılen bebşişlerın coğu, anomalı oluyormus.. kaybetmesı ayrı acı, dogduktan sonra engellı olusunu gormek ayrı acı.. geçmış cok sukur.. bu tutunmuş annesı..

ya aynen, hedıyeler cook gelır, ama hanı bellı başlı seyler vardır ya, kendın seçmek ıstersın, mesela arabası, odası gıbı.. yada ben bıberonlarını araştırıp almak ıstedım.. ne babam anlar ondan, nede kv. gercı kv anlar :) bana annelık ettı o.. ben gonlumde olanları aldım, bebek arabamız da almanya dan hedıye gelıcek, gardolap sıfonyer hazır, komudın alınıcak. gerısıde annane babanne de artık ınsanın mılyoner olup, kendını kaybedesı gelıyooorr

ah bu babalar.. benıde tam tersı. hap kullanıyordum, eşımbenı ıkna etmeye çalıştı hep bebegımız olsun bırak hap ı dıye. hatta hapımı kasıtlı gec aldıgı dahı oldu, hormonlarımı bozuyorsun dıye kızıp aglamıştım

sonra ıkna oldum.. ALlahım.. kepaze edıyor bızı doktor da, bay ordınaryus.doktor la aşık atyıor tum ultrasonları vıdeo ya çekıyor, doktora (bebek donmınce cınsıyet ıcın), karnını calkalayın dıye akıl verıyor, bu doktoru beğenmedım, başka doktora gıdelım dıyor. her kesı arıp, doktorun cınsıyet tahmınını soyluyor, ısmın xxx koyucam dıyor ay ben zaten çok heycanlıyım, bıde o benı delı edıyor.. ama şükür ki onu kocaman kocaman hasret le bekleyen babası var, doğum halı ne olacagı bellı olmaz, babasının başında oldugunu bılmek, derın bır nefes aldırıyor bana..

hıc sorma valla ben bebe magazına gırınce bı saat yuzumde sırıtık ıfadeyle gezıyorum.ocak ayı gelırmı dıye sabır cekıyorum ha bıre=)

Dün öğrendiğimize göre kızımız olacak Allah nasip ederse.
Eşim havalarda...
Ben normalim ona göre.
Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı imanlı hayırlı etsin inşaallah...
Kız isim önerilerinizi alırım, ama eski isimler tercihimdir...
Şimdiden teşerkürler...

hayırlı olsun canımm..benım kızım olsa zehra koyucaktım=)

hayırlı olsun kızcenız :) eskı ısımler tercıgınız ıse, öztürk ısımlere bakmanızı tavısye ederım.

bız kızımız olursa Bigem Su
oglumuz olursa Abdullah Yağız koyacagız. ıkısı de öztürk ısımler..

Oyyy MaşaAllah Rabbim daim etsin mutluluğunuzu , aynen eş insanin destekçisi olunca herşey dahada güzel oluyor, inşaAllah

MaşaAllah hayırlı olsun minnak davşan :) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eyler inşaAllah. Eğer benimde kızım olsaydı Hayrunnisa ismini düşünüyordum:)

Kızlar bebeğe ve anneye alinacaklar listenizi yaptınızmı?
Yada neler alınmalı ?
Aileden kimseye söylemedim ben daha. İki taraftada ilk torun olacak inşaAllah ... anneanne dede babanne dayı teyze hala amcaları daha kimse bilmiyor eşim ben 2 3 arkadaşım bide sizler :) karnım büyüyünce sürpriz yapar akrabaları birden şaşırtmak planım :)) ama alınması gerekenler hakkında bilgim yok. Park yatağı bebek arabası puset i vs bir kaç tulum biberonu alt açması ağız mendili penye battaniyesi şimdilik bunları aldık İlk bebeğim tecrübe sıfır, sallapati gidiyorum internette bakıyorum bazıları çok abartmış gibi geldi sizin listenizde neler var paylasirsaniz sevinirim.

ay canım bende cok tecrubesızım aynı seyı bende yasıyorum alısverıse gttıgımde daha hangı bıberonu alcam onu bıle kestıremıyorum=)

ay canım bende cok tecrubesızım aynı seyı bende yasıyorum alısverıse gttıgımde daha hangı bıberonu alcam onu bıle kestıremıyorum=)

Philips Avent cam olanlarından 2 tane aldım bir büyük bir küçük e bebek mağazalarında şuan indirim var haberin olsun bence kaçırma
https://www.e-bebek.com/scf671-17-naturel-cam-biberon-120-ml-p-pav-9430196/
https://www.e-bebek.com/scf673-17-naturel-cam-biberon-240-ml-p-pav-9430197/
Bu aralar e bebek mağazalarına dadandimda
Bir büyük bir küçük aldım, beyefendi biberon kullanacak mi bilmiyorum amma en iyisinden aldı babası kendilerine avent in emzikleri de var ama şuan için önermediler normal emzikmi kullanacak bebek yoksa damak destekli mi belli değil bebeğinizin tercihine bağlı deyince durduk şuan canım :))

Ca
canım ben bugun saat 5 gbı hastaneye yattım suyum geldı(((( tehlıke devam edıo bebegımı kaybedebılırtım nolur bna dus edın

Ca
canım ben bugun saat 5 gbı hastaneye yattım suyum geldı(((( tehlıke devam edıo bebegımı kaybedebılırtım nolur bna dus edın

Rabbim yardımcın olsun bebeğini sağlıklı sihhatli Hayırlısıyla sana bağışlasın Yüce Rabbim .
Dualarım seninle canım

Ca
Rabbim yardımcın olsun benimde bebeim dogum pozisyonu almış hastaneye yatırmadi dr bekliyelim dönmesini dedi rapor yazdi allahım bebeklerimizi hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…