Canim nasil oldun bilgi vermemissin daha iyimisin haber et Allah yardimciniz olsun bebisin zamaninda saglikla gelir insallah canim stres yapma merak ettim seniCa
canım ben bugun saat 5 gbı hastaneye yattım suyum geldı(((( tehlıke devam edıo bebegımı kaybedebılırtım nolur bna dus edın
Ay iyi haberlerini bekliyoz sag salim cikin da sagliklaHepınuze tesekkurleer kızlar.. Hastanedeyım hala son serumumu yıyorum su gelmedı tekrar doktoru beklıyorm bakımn dcek sabah nstyle baktıkar kalbi iidi
Hepınuze tesekkurleer kızlar.. Hastanedeyım hala son serumumu yıyorum su gelmedı tekrar doktoru beklıyorm bakımn dcek sabah nstyle baktıkar kalbi iidi
İnşallah kolaylıkla atlat. Geçmiş olsun.Hepınuze tesekkurleer kızlar.. Hastanedeyım hala son serumumu yıyorum su gelmedı tekrar doktoru beklıyorm bakımn dcek sabah nstyle baktıkar kalbi iidi
Ben de dün gittim doktora. Cinsiyetine baktı erkek dedi. 3. oğlan geliyor. Testisleri daha inmemiş ama ben notlarıma erkek yazıcam yanılmam pek dedi. Çok küçük bi ihtimal 20. haftada geldiğinde belki kız deriz dedi. Ben bu ihtimali düşünmek istemiyorum ama dua ederseniz benim için sevinirim. Belki yanılmışım bu kız der dr. bir ay sonra gittiğimde.
Çok sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı. Belki Allah bana duanı kabul ederSağlıklı sıhhatli Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah dualarım seninle canım benim. Rabbim inşaAllah hayırlısı ile gönlündekini verir
Çok sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı. Belki Allah bana duanı kabul eder
Ay canim doktor ne dedi baksinlar bida suyuna akinti beyazsa normal ama su gibiyse suyu olabilirdeÇıktık hastaneden kızlar ıstırahettym ama yıne tam kuru degılım akıntı gbı gelıyor sankı cok bıse olmasada kılodum ıslanıyor
Çıktık hastaneden kızlar ıstırahettym ama yıne tam kuru degılım akıntı gbı gelıyor sankı cok bıse olmasada kılodum ıslanıyor
vala cnm su gıbıydıde bugun bıse yok cok sukur yatıyorum arada kalkıyorum ayaga.doktordan nefret edıyorum ya psıkolojımı bozuyolar tekrar gıtmek ıstemıyorumAy canim doktor ne dedi baksinlar bida suyuna akinti beyazsa normal ama su gibiyse suyu olabilirde
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda normale donersin Stresten uzak dur stres ne bize ne bebeklerimize yarıyorvala cnm su gıbıydıde bugun bıse yok cok sukur yatıyorum arada kalkıyorum ayaga.doktordan nefret edıyorum ya psıkolojımı bozuyolar tekrar gıtmek ıstemıyorum
Maalesef bazı doktorlar o kadar düşüncesiz oluyorlar kivala cnm su gıbıydıde bugun bıse yok cok sukur yatıyorum arada kalkıyorum ayaga.doktordan nefret edıyorum ya psıkolojımı bozuyolar tekrar gıtmek ıstemıyorum
Ne kadar güzel anlatmıssin abla hayran kaldim valla haklisin banada olmaz dediler bende pko hastayım ama Allah büyük mucize oldu yani elalemin lafiyla strese girdigimizle kalıyoruz en iyisi takmamak ne gerek var :)Valla ikinci hamileliğini geçirmekte olan biri olarak diyorum ki,
ne hamile iken, ne de doğumdan sonra denilen hiçbir şeyi kafanıza takmayın.
İnsanlar DÜŞÜNCESİZ...
Söylenen her şeye gülümseyin ve geçin...
Yok hamileyken benim karnım şöyleydi bunu ye, şunu yap, çok kilo aldın, ya da hiç almadın, yine mi kız, ya da yine mi erkek vs vs vs...
1) Kız, erkek istekleri ve yorumlarına "Allah tan istedik, en hayırlısı dedik, şimdi kim ne derse ona karşı gelmiş olur, sonuçta O yolladı, hayırı O bilir" deyin.
2) Hamilelikte hurafelere inanmayın, batıl dan uzak durun, kimseyi dinlemeyin, 6 çocuğunun hamileliğini de köyde geçiren (ve ağır iş yaparak) kaynanam ne istediğini yiyebildi, ne dinlendi. eşimi sırtındaki 130(sayısını unutmaz :)) çubuğu yere bırakıp öyle doğurdu. Yani bu kadar sıkılmaya millete kulak asmaya gerek yok, bu çocuk bir şekilde çıkacak. :) ha bir de eşimin rahmetli babaannesi ikizlerini tek başına köyde doğurdu. Yani Yüce Rabbim bize eziyet etmez, o çocuk doğacak, ne yaparsan yap beslenecek. Strese gerek yok.
3) Gelelim doğumdan sonraya, lütfen ve lütfen "sütün yetmiyor, şunu ye, bunu yap, çocuğun nefesi şöyle, yok ısındı, yok yandı çocuk, yok şekerli su ver vs vs... bunlara da kulak asmayın... Anne olmayan bir kadından bile emzirmesi gerektiğinde süt salgılıyor vücut, ki eşini kaybedince bebeği elinde olan bir erkeğin bile memesinden süt geldiği söylenir.
HERKES KONUŞSUN, GÜLÜMSEYİN VE GEÇİN
ÇOK CANINIZI SIKARLARSA ÜZÜLÜYORUM SİZ BÖYLE DEYİNCE DEYİN, VE KONUYU KAPATIN.
HAMİLELİĞİNİZ, DOĞUMUNUZUN VE DOĞUM SONRASININ KEYFİNİ ÇIKARIN.
-Hamile kalamazsın diyen 2 prof inat, iki gebeliğime de tedavisiz kaldım.
-polikistik over hastasıyım, 98 kiloyum, sol tüpüm tıkalı, yaşım 34.
-doğumdan sonra sütüm 1 şeker kaşığı kadar geldi, inanmazsınız ama 2,5 ay, insanların dırdırlarından, beni strese sokmasından, hem de elektronik aletle ve biberonla besledim bebeğimi. sonra herkes gitti evden 2,5 ay sonra o kadar sütüm gelmeye başladı ki artık fazlasını elimle sağıyordum. biberonda ne, memeden aldı yavrum sütü. ve iki sene ben kesene kadar da içti.
-bu arada yapamazsın diyen dr.uma inat normal doğum yaptım.
dua edin de Allah tan hayırlı ise bu da normal olsun.
BENİM BİR LAFIM VAR "ALLAH IN KADINA VERDİĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELİK"
HAMD EDİN VE KEYFİNİ ÇIKARIN.
BEN DE ÖNCEKİ YAPTIĞIM HATALARI YAPMAYACAĞIM.
SONUNA KADAR KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM.
HER GÜN YASİN OKUYORUM, BİR ANLAMI YOK, İÇİMDEN GELİYOR, İLK GEBELİĞİMDE DE ÖYLEYDİ.
HA BİR DE ALLAH IN İSİMLERİNİ.
BİR DE ALİ-İMRAN VE ENBİYYA SÜRELERİNİ OKUMAK İYİYMİŞ. ONLARI DA OKUYACAĞIM
VE ARKAMA YASLANIP KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.
RABBİM SAĞLIKLI, İMANLI, HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİNİZE...
Ne güzel anlatmışsınız. Aynen öyle herşey Allahtan herşey için de hakkımızda hayırlısı.Valla ikinci hamileliğini geçirmekte olan biri olarak diyorum ki,
ne hamile iken, ne de doğumdan sonra denilen hiçbir şeyi kafanıza takmayın.
İnsanlar DÜŞÜNCESİZ...
Söylenen her şeye gülümseyin ve geçin...
Yok hamileyken benim karnım şöyleydi bunu ye, şunu yap, çok kilo aldın, ya da hiç almadın, yine mi kız, ya da yine mi erkek vs vs vs...
1) Kız, erkek istekleri ve yorumlarına "Allah tan istedik, en hayırlısı dedik, şimdi kim ne derse ona karşı gelmiş olur, sonuçta O yolladı, hayırı O bilir" deyin.
2) Hamilelikte hurafelere inanmayın, batıl dan uzak durun, kimseyi dinlemeyin, 6 çocuğunun hamileliğini de köyde geçiren (ve ağır iş yaparak) kaynanam ne istediğini yiyebildi, ne dinlendi. eşimi sırtındaki 130(sayısını unutmaz :)) çubuğu yere bırakıp öyle doğurdu. Yani bu kadar sıkılmaya millete kulak asmaya gerek yok, bu çocuk bir şekilde çıkacak. :) ha bir de eşimin rahmetli babaannesi ikizlerini tek başına köyde doğurdu. Yani Yüce Rabbim bize eziyet etmez, o çocuk doğacak, ne yaparsan yap beslenecek. Strese gerek yok.
3) Gelelim doğumdan sonraya, lütfen ve lütfen "sütün yetmiyor, şunu ye, bunu yap, çocuğun nefesi şöyle, yok ısındı, yok yandı çocuk, yok şekerli su ver vs vs... bunlara da kulak asmayın... Anne olmayan bir kadından bile emzirmesi gerektiğinde süt salgılıyor vücut, ki eşini kaybedince bebeği elinde olan bir erkeğin bile memesinden süt geldiği söylenir.
HERKES KONUŞSUN, GÜLÜMSEYİN VE GEÇİN
ÇOK CANINIZI SIKARLARSA ÜZÜLÜYORUM SİZ BÖYLE DEYİNCE DEYİN, VE KONUYU KAPATIN.
HAMİLELİĞİNİZ, DOĞUMUNUZUN VE DOĞUM SONRASININ KEYFİNİ ÇIKARIN.
-Hamile kalamazsın diyen 2 prof inat, iki gebeliğime de tedavisiz kaldım.
-polikistik over hastasıyım, 98 kiloyum, sol tüpüm tıkalı, yaşım 34.
-doğumdan sonra sütüm 1 şeker kaşığı kadar geldi, inanmazsınız ama 2,5 ay, insanların dırdırlarından, beni strese sokmasından, hem de elektronik aletle ve biberonla besledim bebeğimi. sonra herkes gitti evden 2,5 ay sonra o kadar sütüm gelmeye başladı ki artık fazlasını elimle sağıyordum. biberonda ne, memeden aldı yavrum sütü. ve iki sene ben kesene kadar da içti.
-bu arada yapamazsın diyen dr.uma inat normal doğum yaptım.
dua edin de Allah tan hayırlı ise bu da normal olsun.
BENİM BİR LAFIM VAR "ALLAH IN KADINA VERDİĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELİK"
HAMD EDİN VE KEYFİNİ ÇIKARIN.
BEN DE ÖNCEKİ YAPTIĞIM HATALARI YAPMAYACAĞIM.
SONUNA KADAR KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM.
HER GÜN YASİN OKUYORUM, BİR ANLAMI YOK, İÇİMDEN GELİYOR, İLK GEBELİĞİMDE DE ÖYLEYDİ.
HA BİR DE ALLAH IN İSİMLERİNİ.
BİR DE ALİ-İMRAN VE ENBİYYA SÜRELERİNİ OKUMAK İYİYMİŞ. ONLARI DA OKUYACAĞIM
VE ARKAMA YASLANIP KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.
RABBİM SAĞLIKLI, İMANLI, HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİNİZE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?