Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

kızlar slm cumartesi günü testleri göstermek için doktora gittik cinsiyet için ultrasona aldı geçen hafta baktığında bence kız ama haftaya tekrar bakalım kordonu önüne alıyor dedi bu cumartesi benimki bağdaş kurmuş oturmuş azıcık dürtünce açtı bence kız ama yüzde yüz göremiyorum pipisel bir görüntü yok dedi olsa kesinlikle görünürdü dedi 17. haftamdayım soran çok oluyor kız diyebilir miyim? dedim de dedi ama durumu benim gibi muallak olan var mı ? :))

Gunaydin kizlar valla yolu yariladik sayilir ama hala mide bulantilari ara ara devam ediyor varmi boyle benim gibi olan

Oğlumda 3,5 ayda mide bulantım kesilmişti, ancak kızda işler öyle değil, çok zor başlayan gebeliğim hala mide bulantısı, baş dönmesi vs ile devam ediyor. O da Allah'ın bir lütfu, çünkü kilolu hamile kaldım, bu sayede çok almıyorum... Hamdolsun yani, yapacak birşey yok...

Kızlar biz cinsiyetini anca öğrendik. İkinci ye bi oğlum olucak inşallah. Şimdi isim derdine düştük. Erkek çocuğu olacaklar isim olarak ne düşünüyorsunuz. Hem isim güzel olsun hem de anlamı.

Bizim de 2.ye oğlumuz oluyor ilk oğlum yağız efe kismet olursa buda yalın ege düşünüyoruz valla kiz çok istedik ama kismet değilmiş :) :)

biz de ömer ismini begeniyorduk , kız da bir kac secenekte kararsızdık ,
erkek oldugunu ogrenir ogrenmez ismi belli oldu , ömercik :)

Kızlar biz cinsiyetini anca öğrendik. İkinci ye bi oğlum olucak inşallah. Şimdi isim derdine düştük. Erkek çocuğu olacaklar isim olarak ne düşünüyorsunuz. Hem isim güzel olsun hem de anlamı.

Ertuğrul koyacaktım oğlum olsaydı.
_ Dürüst, doğru, yiğit.
– Ertuğrul Gazi: Osmanlı hanedanının kurucusu. Osman Bey’in babası

Kızımız olacak inşallah ben de kız da zorlanıyorum.

yine rahatsız bir gece... Yastık koyuyorum kasılıyo ağrıyla uyanıyorum. koymuyorum hiç olmuyor. sağa yatmamak lazım hem sola hem sağa yatınca kaburgam batıyor. Anlayacağınız bildiğiniz mücadele veriyorum geceleri. Ayağa kalkıp gezindim mi hiç dert tasa kalmıyor ama Siz de durumlar ve çözümler ne

Ben de sabah sag tarafımda agrı ve sertlıkle uyandım acaba kafasımı o taraftaydı bilmiyorum , gece de 3 te kalktım sıcak bastı ,pencere balkon vantilator hepsini birden actım elimi ayagımı soguk suyla yıkadım yattım sıcak basıyorr
her gece 1 - 2 defa uyanıyorum 1 saat uykum kacıyor

Benim de öyle oluyor. En başından beri bi gece uyanmam oluyor mutlaka. Ama o zamanlar sebepsizdi avare gibi geziyordum gece gece ama şimdi baya canım yanıyor oyüzden uyuyamıyorum

Kizlar yastik kucakliyorum hem ayagima hem koluma yoksa yatamiyorum nefes alamiyorum sicak basiyor hatta gece hep sirtustu buluyorum kendimi yastıklara bi bakıyorum eşimde ama sola yatmak en iyisi yastiklari alin yatin rahat oluyor

Bebeğinin hareketlerini hisseden varmı kızlar ama öyle hava kabarcığı gibi deilde tekme gibi.

Evet tekmeler başladı ufak ufak bazen se sert :)
Ya ciddimisin nezamnadir başladı çok sevindim ama ben daha öyle hissedemiorum ve panik oluyorum Dr normal diyor ilk olduğu için geç hissedebilirmisim ama panigim geçmiyor bu konuda inşallah bende hissedebilirim

Çıktık hastaneden kızlar ıstırahettym ama yıne tam kuru degılım akıntı gbı gelıyor sankı cok bıse olmasada kılodum ıslanıyor
Canim o durum bende de var,doktorum cok endiselenme vajinal sividir o dedi ama kilodum hep islak,gunluk pedi yarim saate bir degisiyorum.acaba normal mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…