- 27 Ocak 2015
- 75
- 25
- 88
- 38
bennnnGunaydin kizlar valla yolu yariladik sayilir ama hala mide bulantilari ara ara devam ediyor varmi boyle benim gibi olan
Gunaydin kizlar valla yolu yariladik sayilir ama hala mide bulantilari ara ara devam ediyor varmi boyle benim gibi olan
kızlar slm cumartesi günü testleri göstermek için doktora gittik cinsiyet için ultrasona aldı geçen hafta baktığında bence kız ama haftaya tekrar bakalım kordonu önüne alıyor dedi bu cumartesi benimki bağdaş kurmuş oturmuş azıcık dürtünce açtı bence kız ama yüzde yüz göremiyorum pipisel bir görüntü yok dedi olsa kesinlikle görünürdü dedi 17. haftamdayım soran çok oluyor kız diyebilir miyim? dedim de dedi ama durumu benim gibi muallak olan var mı ? :))[/QUO
Bence kız diyebilirsin. Çünkü zaten pipiye benzettikleri bişey olduğunda genelde erkeğe benziyor diyorlar.Gunaydin kizlar valla yolu yariladik sayilir ama hala mide bulantilari ara ara devam ediyor varmi boyle benim gibi olan
Kızlar biz cinsiyetini anca öğrendik. İkinci ye bi oğlum olucak inşallah. Şimdi isim derdine düştük. Erkek çocuğu olacaklar isim olarak ne düşünüyorsunuz. Hem isim güzel olsun hem de anlamı.
yine rahatsız bir gece... Yastık koyuyorum kasılıyo ağrıyla uyanıyorum. koymuyorum hiç olmuyor. sağa yatmamak lazım hem sola hem sağa yatınca kaburgam batıyor. Anlayacağınız bildiğiniz mücadele veriyorum geceleri. Ayağa kalkıp gezindim mi hiç dert tasa kalmıyor amaSiz de durumlar ve çözümler ne
Benim de öyle oluyor. En başından beri bi gece uyanmam oluyor mutlaka. Ama o zamanlar sebepsizdi avare gibi geziyordum gece gece ama şimdi baya canım yanıyor oyüzden uyuyamıyorumBen de sabah sag tarafımda agrı ve sertlıkle uyandım acaba kafasımı o taraftaydı bilmiyorum , gece de 3 te kalktım sıcak bastı ,pencere balkon vantilator hepsini birden actım elimi ayagımı soguk suyla yıkadım yattım sıcak basıyorr
her gece 1 - 2 defa uyanıyorum 1 saat uykum kacıyor
Evet tekmeler başladı ufak ufak bazen se sert :)Bebeğinin hareketlerini hisseden varmı kızlar ama öyle hava kabarcığı gibi deilde tekme gibi.
Ya ciddimisin nezamnadir başladıEvet tekmeler başladı ufak ufak bazen se sert :)
Canim o durum bende de var,doktorum cok endiselenme vajinal sividir o dedi ama kilodum hep islak,gunluk pedi yarim saate bir degisiyorum.acaba normal mi ki?Çıktık hastaneden kızlar ıstırahettym ama yıne tam kuru degılım akıntı gbı gelıyor sankı cok bıse olmasada kılodum ıslanıyor
Evet canim ben 16.haftanin sonunda hissettim ilk kez,17.haftanin sonunda da esim hissetti,cunku gum diye tepiklediEvet tekmeler başladı ufak ufak bazen se sert :)
Gum diye tepiklediden sonra gulen surat tabiiki:)Evet canim ben 16.haftanin sonunda hissettim ilk kez,17.haftanin sonunda da esim hissetti,cunku gum diye tepikledi
Bana da zaman zaman hala ogurtu geliyorGunaydin kizlar valla yolu yariladik sayilir ama hala mide bulantilari ara ara devam ediyor varmi boyle benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?