bu haftalarda hissedersin benimde ilk canım 18 haftada sehirme gibi başladı simdi atiyor göbegimden cogu zamanda altta hissediyorum yakın hissetmen hic telaslanma :) bu aralar cok uyuyorlarYa ciddimisin nezamnadir başladıçok sevindim ama ben daha öyle hissedemiorum ve panik oluyorum Dr normal diyor ilk olduğu için geç hissedebilirmisim ama panigim geçmiyor bu konuda inşallah bende hissedebilirim
Aynen canım gece özellikle bi başlıyo heyecandan uyutmuyor da sabahlari uyuyor sanirim bide ne kadar hareketliysen o kadar az hareket ediyor sirt ustu yatinca basliyorEvet canim ben 16.haftanin sonunda hissettim ilk kez,17.haftanin sonunda da esim hissetti,cunku gum diye tepikledi
Sabirsizlikla bekliyoruz babasida bende onu hissetmeyi hava kabarcığı gibi hissediyorum özellikle babası konuşunca hareketleri daha sık oluyor ama tekme yok tabi canım tsk ederim ben beklemeye devamAynen canım gece özellikle bi başlıyo heyecandan uyutmuyor da sabahlari uyuyor sanirim bide ne kadar hareketliysen o kadar az hareket ediyor sirt ustu yatinca basliyor
ne bılım canım bende anlamadım doktor bana kendını cok yormussun yorulmucaksın dedı kendını yorarsan tekrar aynı seyle karsılasırsın dedıCanim o durum bende de var,doktorum cok endiselenme vajinal sividir o dedi ama kilodum hep islak,gunluk pedi yarim saate bir degisiyorum.acaba normal mi ki?
BEN CEKTIRCEM CANIMSelam kizlar hepinize iyi haftalar. Ayrintili ulttason cektirmeyi dusunen var mi aranizda ben cok kararsizim gereksiz gibi geliyor eskiden varmiydi diye dusunuyorum:) surpriz olsun istiyorum bazi seyler ama sonra pisman olmaktan korkuyorum sizde durumlar nedir?
canım anlattığın gibi bende de aynı şikayet var magnezyum kullanıyorum az da olsa geçiyo ama doğuma kadar sürüyor bu ağrı diğer hamileliğim de 4. ayda başladı doğuma kadar sürdü bu ağrı Nadiren rastlaniyormus pelvik ağrısı diyorlar
Bol C vitamini alman lazım. Sıcak limonata yapıp iç bol bol ve istirahat et. Sarımsak da yutarsan faydasını görürsün mutlaka. Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar... 18 haftalik hamileyim bende yeni katiliyorum araniza yalniz grip oldum parol ictim doktora danisarak ama her yerim agriyor var mi bole sicak gunlerde grip geciren bi yardim ediverin ne yaparsam hemen atlatirim malum her seyi yiyip icemiyoruz...help me
bol c vıtamını ve su ıc canım bende gecırdım malesef bol bol su ıcıceksın dıo doktorMerhaba kizlar... 18 haftalik hamileyim bende yeni katiliyorum araniza yalniz grip oldum parol ictim doktora danisarak ama her yerim agriyor var mi bole sicak gunlerde grip geciren bi yardim ediverin ne yaparsam hemen atlatirim malum her seyi yiyip icemiyoruz...help me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?