Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Canım
Ya ciddimisin nezamnadir başladı çok sevindim ama ben daha öyle hissedemiorum ve panik oluyorum Dr normal diyor ilk olduğu için geç hissedebilirmisim ama panigim geçmiyor bu konuda inşallah bende hissedebilirim
bu haftalarda hissedersin benimde ilk canım 18 haftada sehirme gibi başladı simdi atiyor göbegimden cogu zamanda altta hissediyorum yakın hissetmen hic telaslanma :) bu aralar cok uyuyorlar

Aynen canım gece özellikle bi başlıyo heyecandan uyutmuyor da sabahlari uyuyor sanirim bide ne kadar hareketliysen o kadar az hareket ediyor sirt ustu yatinca basliyor
Sabirsizlikla bekliyoruz babasida bende onu hissetmeyi hava kabarcığı gibi hissediyorum özellikle babası konuşunca hareketleri daha sık oluyor ama tekme yok tabi canım tsk ederim ben beklemeye devam

selam herkese :) ben de Allah nasip ederse Ocak annesi olucam. Kızımız olacak öğrendik. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve herkese annelik duygusunu tattırsın.. amin.

Hepiniz gibi ben de sıcaktan baygınlık geçiriyorum. Yüzde 85 nemli bir şehirde yaşıyorum. 34 yaşındayım. Hayatım ilk kez soğuğa yakın duşun altına giriyorum.(rahatlatıyor) (gebelerin duşta özellikle sıcak duşta çok kalmalari iyi değil bu arada) hayatımda ilk kez soğuk su içiyorum hem de dolaptan, hem de ben. Yağdır Mevla'm suu. Bacak arası yastık, ve başıma yüksek yastıkla yatıyorum. 2. Gebeliğim olmasına rağmen ciddi tekmelemeyi hissedemedim henüz. Çünkü çok kiloluyum Herşeye rağmen Allah'a Şükrolsun,hamdolsun. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

Kızlar mrb.21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrm agrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..

canım anlattığın gibi bende de aynı şikayet var magnezyum kullanıyorum az da olsa geçiyo ama doğuma kadar sürüyor bu ağrı diğer hamileliğim de 4. ayda başladı doğuma kadar sürdü bu ağrı Nadiren rastlaniyormus pelvik ağrısı diyorlar

Canim o durum bende de var,doktorum cok endiselenme vajinal sividir o dedi ama kilodum hep islak,gunluk pedi yarim saate bir degisiyorum.acaba normal mi ki?
ne bılım canım bende anlamadım doktor bana kendını cok yormussun yorulmucaksın dedı kendını yorarsan tekrar aynı seyle karsılasırsın dedı

Selam kizlar hepinize iyi haftalar. Ayrintili ulttason cektirmeyi dusunen var mi aranizda ben cok kararsizim gereksiz gibi geliyor eskiden varmiydi diye dusunuyorum:) surpriz olsun istiyorum bazi seyler ama sonra pisman olmaktan korkuyorum sizde durumlar nedir?

BEN CEKTIRCEM CANIM

Çok sagol canm normal oldgunu bilmek çok rahatlattı beni..miniklerimize bişe olmasın yeterki ben razıyım ağrılara.ben de magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum bu sebepten ama nafile hiç bir hafifleme olmadı bende.bunun bi egzerszi vs yapılcak bişe yok mu acaba işime de gidemiyorum artık çok zor gercektn.Allah yardımcımız olsun canm..

Selam bayanlar bende ocak 2017 annesiyim inşaallah ☺ ilk bebeğimiz ve daha hareketlerini hissedemedim çok nadir de olsa seyirme gibi bişey oluyor karnımda bir tek böyle hissettim. hareketlerini hissetmek için çokkk sabırsızımmm s

bende hala hissedemedim hareketlerini maalesef ki doktorum 22. hafayı buluyor ilk gebeliklerde dedi sabırsızlıkla onu bekliyorum

Merhaba kizlar... 18 haftalik hamileyim bende yeni katiliyorum araniza yalniz grip oldum parol ictim doktora danisarak ama her yerim agriyor var mi bole sicak gunlerde grip geciren bi yardim ediverin ne yaparsam hemen atlatirim malum her seyi yiyip icemiyoruz...help me

Bol C vitamini alman lazım. Sıcak limonata yapıp iç bol bol ve istirahat et. Sarımsak da yutarsan faydasını görürsün mutlaka. Geçmiş olsun canım

bol c vıtamını ve su ıc canım bende gecırdım malesef bol bol su ıcıceksın dıo doktor

meraba kızlar hepimize hayırlı olsun soğuk havalarda içimizi yuvamzı ısıtcak bebişlerimize kavuşlm inşallah 20+0 la aranzday6m

Kızlar bugun tetenoz aşısı için gittim sağlık ocağına kalp atışlarını dinledim çok iyiydi maşaallah fakat ebe bebeğin aşşağda oldugu söyledi hemen doktor gittim gerçekten de öyleymiş yatmamı söyledi doğum kanalına girmesine 1-2 cm kalmış çok korktum kasıklarım da ağrı vardı bir iki gündür ve basınç vardı anlamamıştım. Aranızda böyle olan var mı şimdilik üç gün yatış ve kasılma olmaması için ilaç verdi pazar günü tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…