Cok tesekkur ederim canim...kotu geciyo hastalik korkuyorum bebege bise olur diye atesimde vardi acile gittim parol ve gebeler icin vitaminli serum varmis onu yaptilar...ilk gun doktoru aradim parol ic dedi atesim ole dustuBol C vitamini alman lazım. Sıcak limonata yapıp iç bol bol ve istirahat et. Sarımsak da yutarsan faydasını görürsün mutlaka. Geçmiş olsun canım
bol c vıtamını ve su ıc canım bende gecırdım malesef bol bol su ıcıceksın dıo doktor[/QUOTE
Su da pek icemiyorum bogazim agriyor Allahim hemen gecsin cok zor mus hamile iken
Bununla geçmiş olsunCok tesekkur ederim canim...kotu geciyo hastalik korkuyorum bebege bise olur diye atesimde vardi acile gittim parol ve gebeler icin vitaminli serum varmis onu yaptilar...ilk gun doktoru aradim parol ic dedi atesim ole dustu
öyle canım malesef dınlenmene bak dınlenmeden gecmıyor bu meret hamıleyken hersey zor allah yardımcımız olsun
Cok saol canimBununla geçmiş olsun
Bnde 5 ayda 3.5 kilo bundan sonra alcaz sanırım4,5 ayda 4,5 kilo
Amin canim dinleniyorum iste gecer insalahöyle canım malesef dınlenmene bak dınlenmeden gecmıyor bu meret hamıleyken hersey zor allah yardımcımız olsun
5 ayda 5 kilo :) umarım normaldirSelam millet :) şimdiye kadar kaç kilo aldiniz??
bende sıcağı seven biri olarak. Sanki hava 100 derece gibi geliyor banaHepiniz gibi ben de sıcaktan baygınlık geçiriyorum. Yüzde 85 nemli bir şehirde yaşıyorum. 34 yaşındayım. Hayatım ilk kez soğuğa yakın duşun altına giriyorum.(rahatlatıyor) (gebelerin duşta özellikle sıcak duşta çok kalmalari iyi değil bu arada) hayatımda ilk kez soğuk su içiyorum hem de dolaptan, hem de ben. Yağdır Mevla'm suu. Bacak arası yastık, ve başıma yüksek yastıkla yatıyorum. 2. Gebeliğim olmasına rağmen ciddi tekmelemeyi hissedemedim henüz. Çünkü çok kiloluyum Herşeye rağmen Allah'a Şükrolsun,hamdolsun. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
bende yaptırmadım henüz ama eğer doktorum isterse yaptıracağım canım. Eğer ailen de özellikle şeker hastası varsa kesinlikle öneriyorlar. Bir diyabet eğitimi veren hemşire arkadaşımda önerdi bana. Bakalım doktorum isterse bende yaptırmayı düşünüyorum. Benim fikrim yaptırman ama yine de sen bilirsin tabi kiŞeker yüklemesi yaptıran yada bununla ilgili fikri olan varmı kızlar yarın Dr şeker yuklemesiyle ilgili beni bekliyor ama benim endiselerim var ne yapsam fikir verin olurmu
bana 24 eylül gün verdi doktorum. 24. hafta oluyor canımArkadaslar detayli ultrason yaptiran var mi? Doktorum 20.haftayi bitirdikten sonra gel demisti bana,yarin 20.hafta bitiyor. Sizde durumlar nedir?
Bana niye o kadar erken tarih verdi acaba?yarin gitsem mi diyordum ama heralde 1 hafta falan beklememde sakinca olmaz o zaman. Cunku bana net tarih vermedi,20.haftadan sonra gel dedibana 24 eylül gün verdi doktorum. 24. hafta oluyor canım
canım belki her doktor farklıdır. Bana hastanede yapılacağı için gün verdi. Burada bazı hastaneler dışarıda bir yere yönlendiriyorlar. sen yine de doktoruna sor istersenBana niye o kadar erken tarih verdi acaba?yarin gitsem mi diyordum ama heralde 1 hafta falan beklememde sakinca olmaz o zaman. Cunku bana net tarih vermedi,20.haftadan sonra gel dedi
Günaydın arkadaşlar...bende 19. Haftamda gittim doktor 1 -2 hafta içerisinde renkli ultrasyon için gel dedi bence 20 haftaya ulaşmış olmak yeterli oluyor ben bu hafta içi gidicem inşBana niye o kadar erken tarih verdi acaba?yarin gitsem mi diyordum ama heralde 1 hafta falan beklememde sakinca olmaz o zaman. Cunku bana net tarih vermedi,20.haftadan sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?