Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bol C vitamini alman lazım. Sıcak limonata yapıp iç bol bol ve istirahat et. Sarımsak da yutarsan faydasını görürsün mutlaka. Geçmiş olsun canım
Cok tesekkur ederim canim...kotu geciyo hastalik korkuyorum bebege bise olur diye atesimde vardi acile gittim parol ve gebeler icin vitaminli serum varmis onu yaptilar...ilk gun doktoru aradim parol ic dedi atesim ole dustu

Kizlar benim normal beyaz kokusuz akıntım vardi ama bugün su gibi bise geldi hissettim lavaboya gittim boyle resmen su kızlar ıslatmış baya belli bi sıkıntı olabilir mi agrım flan yok aksine bugün doktor flanda yok burda napsam bilemedim

bende sıcağı seven biri olarak. Sanki hava 100 derece gibi geliyor bana Antalya'da yaşıyorum ben ve tam bir felaket. Bit haftadır falan geceleri serin olmaya başladı gibi bakalım

Ben biraz fazla aldım sanırım 5 ayda 6.5 kg İlk aylarda kanama sebebiyle yiyip yatmanın zararları bunlar. Ama napalım yapacak bi şey yok. Şimdiden sonra az almaya gayret edeceğim İnşallah

Ben 4.5 ayda 1 kilo aldim kizlar. Hicte asermedim mide bulantilarimda olmadi o yuzden dengeli beslenmeye calistim sanirim basarilida oldum doktorda bebege almissin aferim dedi:) tabi bundan sonra ne olur bilinmez ilk devreyi boyle kapattik:)

Şeker yüklemesi yaptıran yada bununla ilgili fikri olan varmı kızlar yarın Dr şeker yuklemesiyle ilgili beni bekliyor ama benim endiselerim var ne yapsam fikir verin olurmu

Şeker yüklemesi yaptıran yada bununla ilgili fikri olan varmı kızlar yarın Dr şeker yuklemesiyle ilgili beni bekliyor ama benim endiselerim var ne yapsam fikir verin olurmu
bende yaptırmadım henüz ama eğer doktorum isterse yaptıracağım canım. Eğer ailen de özellikle şeker hastası varsa kesinlikle öneriyorlar. Bir diyabet eğitimi veren hemşire arkadaşımda önerdi bana. Bakalım doktorum isterse bende yaptırmayı düşünüyorum. Benim fikrim yaptırman ama yine de sen bilirsin tabi ki

Arkadaslar detayli ultrason yaptiran var mi? Doktorum 20.haftayi bitirdikten sonra gel demisti bana,yarin 20.hafta bitiyor. Sizde durumlar nedir?

Bu arada bende 5 ayda 7 kilo aldim hareketsizlikten oldu hep artik yuruyuse baslayacagim duzenli olarak

Bana niye o kadar erken tarih verdi acaba?yarin gitsem mi diyordum ama heralde 1 hafta falan beklememde sakinca olmaz o zaman. Cunku bana net tarih vermedi,20.haftadan sonra gel dedi
canım belki her doktor farklıdır. Bana hastanede yapılacağı için gün verdi. Burada bazı hastaneler dışarıda bir yere yönlendiriyorlar. sen yine de doktoruna sor istersen

Bana niye o kadar erken tarih verdi acaba?yarin gitsem mi diyordum ama heralde 1 hafta falan beklememde sakinca olmaz o zaman. Cunku bana net tarih vermedi,20.haftadan sonra gel dedi
Günaydın arkadaşlar...bende 19. Haftamda gittim doktor 1 -2 hafta içerisinde renkli ultrasyon için gel dedi bence 20 haftaya ulaşmış olmak yeterli oluyor ben bu hafta içi gidicem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…