Tsk ederim tavsiyen için canım yaptirdim kayınvalide şeker hastası tabi benim sulaladede var o yüzden Dr onerdi inş sonuçlarda iyi çıkar almaya gidicem simdibende yaptırmadım henüz ama eğer doktorum isterse yaptıracağım canım. Eğer ailen de özellikle şeker hastası varsa kesinlikle öneriyorlar. Bir diyabet eğitimi veren hemşire arkadaşımda önerdi bana. Bakalım doktorum isterse bende yaptırmayı düşünüyorum. Benim fikrim yaptırman ama yine de sen bilirsin tabi ki
inşallah bir sıkıntı çıkmaz canımTsk ederim tavsiyen için canım yaptirdim kayınvalide şeker hastası tabi benim sulaladede var o yüzden Dr onerdi inş sonuçlarda iyi çıkar almaya gidicem simdi
fiyat ne söylediler peki? gerçi oda hastaneye göre değişiyorBende ayrintili ultrasona persembe gidicem kizlar fiyat almak icin 5 6 yeri aramistim kimi 18. Ile 22. Hafta icinde gel dediler kimisi 20. Ile 24. Hafta dediler en son randevu aldigim doktorum 20. Haftada olman yeterli dedi persembe nasipse hayirli haberler veririm size. Doktordan doktora degisiyor kisacasi 4. Bucuk ayda olmak yeterli anladigkm kadariyla.
Tsk ederim iyi dileklerin için Çok sukur herşey gayet normal sonuçlar iyi cikti sadece bebeğim doğum pozisyonunda duruyor tek sorun bu rapor yazdı 1ay evde dinlenecegim sonra tekrar bakicaz inş normale döneriz.inşallah bir sıkıntı çıkmaz canımbende doktorum istediği zaman da yaptıracağım
çok teşekkür ederim inşallahh canım. SEnde hiçbirşey yapma dinlen normale dönersin inşallahTsk ederim iyi dileklerin için Çok sukur herşey gayet normal sonuçlar iyi cikti sadece bebeğim doğum pozisyonunda duruyor tek sorun bu rapor yazdı 1ay evde dinlenecegim sonra tekrar bakicaz inş normale döneriz.inş senin yaptirdigindada sonuçların iyi çıkar canim
dediğin gibi hastahaneye göre değişiyor canım ama 225 ile 500 arası şimdiye kadar duyduklarım bende açıkcası 225den randevu aldım sanırım bakan doktorun tecrübesi hastahanenın adı gibi unsurlara göre fiyay değişiyor. hayırlı haberler alsam öyle bir rahatlayacagım ki bebeğimi görmediğim zaman bu evham lardan kurtalamıyorum öyle böyle yarıya geldik ocak olsa artık sağ salimfiyat ne söylediler peki? gerçi oda hastaneye göre değişiyor
Benim arkadaşım da 180 tl'ye yaptırmış. bakalım benim ki ne diyecek. Hayırlısı canım çoğu gitti azı kaldı artık. ortalarındayızdediğin gibi hastahaneye göre değişiyor canım ama 225 ile 500 arası şimdiye kadar duyduklarım bende açıkcası 225den randevu aldım sanırım bakan doktorun tecrübesi hastahanenın adı gibi unsurlara göre fiyay değişiyor. hayırlı haberler alsam öyle bir rahatlayacagım ki bebeğimi görmediğim zaman bu evham lardan kurtalamıyorum öyle böyle yarıya geldik ocak olsa artık sağ salim
Ben sürekli gittiğim hastanede 60 tl yaptırmıştır dışarda neden bukadar farkliymis ki fiyatlardediğin gibi hastahaneye göre değişiyor canım ama 225 ile 500 arası şimdiye kadar duyduklarım bende açıkcası 225den randevu aldım sanırım bakan doktorun tecrübesi hastahanenın adı gibi unsurlara göre fiyay değişiyor. hayırlı haberler alsam öyle bir rahatlayacagım ki bebeğimi görmediğim zaman bu evham lardan kurtalamıyorum öyle böyle yarıya geldik ocak olsa artık sağ salim
Detaylı ultrasonu kendi doktorunuz mu yaptı? Bana radyoloji biriminden randevu verdiler deArkadaslar dun detayli ultrason yaptirdim,toplamda 15 dk surdu,rahat gordu organlarini,damarlarini. Cok sukur her sey yolunda dedi. 20 haftayi bitirince rahatlikla gorulebiliyormus,24.haftaya kadar da yapilabilirmis. Bana bir de garantilemek icin iyi bir radyolog ve perinatolog gorse iyi olur dedi,%95 her sey yolunda ama ikinci goz her zaman hata riskini azaltir dedi doktorum.haftaya bir de radyologa gitmeyi planliyorum.insallah hepimiz hayirli guzel haberler alalim
Evet kendi doktorum bakti,ama dedigim gibi bir radyolog veya perinatolog tarafindan da ikinci bir degerlendirme istedi. Belki her dr detayli yapmiyor olabilir,kendisi de bu isi en iyi perinatologlarin yaptigini soyledi zaten. Bende bir radyologa gitmeyi planliyorum simdi.Detaylı ultrasonu kendi doktorunuz mu yaptı? Bana radyoloji biriminden randevu verdiler de
sallanan beşikler hep küçük sanırım canım yaa. e-bebek te vardı bir tane onu 1 yaşına kadar kullanabilirsin demişlerdi bize. Ne kadar doğru bilmiyıorumKizlarrrr yardim .kendinden sallanan besik ariyorum ama kucuk bisi istemiyorum .6aylikken degistirmek zorunda kalmayayyim.
Son zamanlarda moda olan onur isimler benim çokta hoşuma gitmiyor. Ama tabi herkesin kendi fikri ve zevki. Biz daha bilindik ve anlamı güzel olan isimlerden düşünüyoruz nasipse.Hayırlı Bayram'lar herkese...
Kızlar, kızlarınıza isim buldunız mu?
Eşim Alya istiyor ama ben emin değilim, çift isim de sevmiyorum.
İsim önerilerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?