- 15 Temmuz 2016
- 16
- 11
- 88
- 38
Adını duydum ama çok bi fikrim yok o mağaza hakkında. Ben bu beşiği almayı düşünüyorum açık renk olanını sizlerede fikir olur belki paylaşayım dedim. Tekerlekli oluşuda bizim hoşumuza gitti.Arkadaslar bebekonfor magazasini bilen duyan yada alisveris yapan var mi?uzun arayislar sonucu park yataktan vazgecip ahsap besik karyola almaya karar verdim, genelde bu boyasiz kokusuz agac karyolalar 800 tl civari,iste bebekonfor sitesinde 400 tl civarinda buldum. Acikcasi daha once hic duymadigim bir site,bilen birileri varsa bilgi verirseniz cok sevinirim:)
Bunu hangi siteden alacaksin canim?bende bir bakayimAdını duydum ama çok bi fikrim yok o mağaza hakkında. Ben bu beşiği almayı düşünüyorum açık renk olanını sizlerede fikir olur belki paylaşayım dedim. Tekerlekli oluşuda bizim hoşumuza gitti.
Ben bu beşiği çok begendim karar vermek ne kadar zorGonderemedim sanirim,insallah bu sefer olur
İki isim düşünseniz hem esinizi hem annenizi kırmamış olursunuzKızlar benim kızım olucak daha hiç birşey almadim bi tane oğlum var 12 yaşında kızımı hacı bekler gibi bekliyoruz 23 haftalık olduk eşim adını halime koymak istiyor malum diriliş dizisinden bide peygamberimizin şut annesi tabi bende çok sevdim ismi ama babaannemin ismide halime annem sevmiyo babaannemi istemiyor halimeyi esim babaannemin adının halime olduğunu bilmiyordu bile ne yapsaam bilemedim annem beni uyuz etti
Bende bu besige bayıldım bende buna bakmistim kızım icin hatta İzmirde bi mağazada buldum gidip bakicam canimGonderemedim sanirim,insallah bu sefer olur
Bu beşik hangi sitedeydi arkadaşlar modelinde güzelmiş bebekomfordanmi baktınız adres verirseniz sevinirim bakmak isterim bendeAdını duydum ama çok bi fikrim yok o mağaza hakkında. Ben bu beşiği almayı düşünüyorum açık renk olanını sizlerede fikir olur belki paylaşayım dedim. Tekerlekli oluşuda bizim hoşumuza gitti.
Ben bayramdan önce yaptirdim Dr çok mantıklı şeyler açıkladı ve yaptırmaya karar verdim çok araştırmıştım yapılıp yapılmaması konusunda ama anne karnında bebeğe mudaale edilebileceğini açıkladığı için Dr içim çok rahatti sonuçlarımda çok güzel çıktı Dr kulak ver bence çok araştırınca işin içinden cikamiyosun arkadasimŞeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar yaptırmayı düsünmüyorum da sizce sakıncasi varmı
Bende bu besige bayıldım bende buna bakmistim kızım icin hatta İzmirde bi mağazada buldum gidip bakicam canim[/QUOTE
Zaten yerleri izmirdeymis canim,eger guzelse mutlaka bana da haber ver,siparis vericem ona gore. Ahsap besikler 800 civari,bu 400 tl ve sade guzel
Ben yaptirmadim canim,yaptirmayi da dusunmuyorum.doktorum da yaptir dedi ama beni isteksiz gorunce bir hafta takip et kan sekerini dedi. Kendim alet alip evde takip yaptim normal cikti,hamilelik sonuna kadar da ara sira bakicam ve kontrollu yemeye calisicamŞeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar yaptırmayı düsünmüyorum da sizce sakıncasi varmı
Ben yaptirmadim canim,yaptirmayi da dusunmuyorum.doktorum da yaptir dedi ama beni isteksiz gorunce bir hafta takip et kan sekerini dedi. Kendim alet alip evde takip yaptim normal cikti,hamilelik sonuna kadar da ara sira bakicam ve kontrollu yemeye calisicam
Bende dusunmuyorum takip edeyim iyi fikir çok sagol evet bende 7 kilo almisim artik dikkat ediyorum
Zaten olur da seker yuklemesi yaptirirsan ve sonuc yuksek cikarsa 2 hafta kan sekeri takibi veriyormus doktorlar,beslenmene dikkat edip kan sekeri takibi yapiyosun. Ben direk 2.asamaya atladim,bosuna da seker yuklemesi yapmamis oldum. Bence de oyle yap sende canim,bu arada 7 kilo cok iyi. Benim simdiden 8e dayandi
Super:) Cok tesekkurler canim yaTamam bakmaya gittigimde resimde çeker atarim sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?