- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Şeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar yaptırmayı düsünmüyorum da sizce sakıncasi varmı
Bende bir kere hareket etmiyor diye kaygilanip gitmistim doktora her sey normaldi. Zaman zaman oyle olabiliyormus canim,kaygi duyma bence simdiden.ama mutlaka git doktora,istah azalmasi belki stresine bagli bir seydir.negatif seyler dusunup moralini bozma,bebegin de huzursuz oluyordur belki ondan da hareket etmiyordur. Pozitif dusunmek lazim canim benim,istahim kapali diye yememezlik etme sonucta bebegi de besliyorsun gucsuz dusmemen lazim. Insallah hayirli haberler alirsin,gonlunu ferah tutKızlar 24 haftalık hamileyim. Bebeğinin hareketlerini uç gündür dogru duzgun hiisetmiyorum yedigim yemekten hic bisey anlamiyorum acligimi hissetmiyorum istahim yok
Bebegim hareket etmedigi icin korkuyorum yarin doktora gidicem ama sizden de fikir edineyim dedim hareketlerin azalmasi normal mi??? neden acaba boyle olan var mi
Alya ismine bende bakmistim anlamıda çok güzel hande ismide çok güzel hande kardeşimin ismi olduğundan hiç düşünmedim alya ve aleyna vardı bizim aklımızda biz aleynayi seçtik kizimiz içinkızlar öneri-yardım
1-ALYA
2-ELA
3-HİRA
4-HANDE
5-İPEK
6-MİRAY
7-BEREN
8-MELEK
9-MERVE
10-ASLI
11-TÜRKAN
12-NİSA
bu arada 6. ayım 4,5-5 arası kılo aldım. Çok kilolu halime kaldığımdan almıyorum 2-3 aydır...
Göbeğimde hiç çatlama olmadi çok sukur hamile kaldığımi öğrendiğim andan begri hep bagdem yağı ve bebe yağı kullandım ama kilo aldım birazcık ödenle birlikteymis sadece kilo değilmiş Dr öyle demiştiKilo alma durumlariniz nasıl? Çatlama yaşayan var mı ?
Bence alya ve ela çok güzel.kızlar öneri-yardım
1-ALYA
2-ELA
3-HİRA
4-HANDE
5-İPEK
6-MİRAY
7-BEREN
8-MELEK
9-MERVE
10-ASLI
11-TÜRKAN
12-NİSA
bu arada 6. ayım 4,5-5 arası kılo aldım. Çok kilolu halime kaldığımdan almıyorum 2-3 aydır...
Bence alya ve ela çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?